Rondreis Vulkaaneifel en 4 wandelroutes centraal Eifel

Vulkaaneifel: autoroute met 4 wandelroutes

Vulkaaneifel: autoroute met 4 wandelroutes

Vulkaaneifel: autoroute met 4 wandelroutes
Deze meerdaagse autoroute door de Vulkaaneifel brengt je langs alle bezienswaardigheden van Gerolstein tot Manderscheid, via Daun en de unieke vulkaanmeren. Om alles optimaal te kunnen bewonderen hebben we vier wandelroutes uitgestippeld. Niets zal je ontgaan om de natuurwonderen van dit stukje Eifel te ontdekken. We hebben ook aan de kinderen gedacht met aandacht voor activiteiten die hen zullen interesseren. En als het regent? Geen probleem, er zijn leuke musea die een aangename afwisseling brengen in deze route. Zoals steeds kan je onze route gratis downloaden en bevat ze alle nodige informatie en tips, inclusief routekaarten.

Promo 3 of 4 dagen hotel 3*: 99€ pp
Verblijf in Wolffhotel*** nabij Gerolstein:
» 2 overnachtingen met ontbijtbuffet
» inclusief 1x 3-gangendiner
» 2 kinderen t/m 12 jaar gratis op kamer ouders*
» gratis gebruik sauna en WiFi, parkeren is ook gratis
» geen reservatiekosten!
Info en reservaties op Euroreizen.be.

GPS-tracks Vulkaaneifel: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-tracks. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks).

Gids downloaden 

Koop nu de complete reisgids Eifel
Ontdek de Eifel via 4 uitgewerkte stadswandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. Twee autoroutes (Noordeifel en Vulkaaneifel) in combinatie met vier groene luswandelingen.
Koop de volledige reisgids voor € 10

De volledige reisgids gratis bij reservatie van een weekendje op Euroreizen.be.

   

Informatie

  • Afstand: 116 km (van vertrek- tot eindpunt)
  • Vertrekplaats:  Kyllburg
  • Aard: meerdaagse autoroute met 4 luswandelingen
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Meer informatie in het downloaddossier


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (115)

 
Tour , 28/11/2017

Wij gaan al enige jaren met 10 vrienden een week motorrijden. Voor komend jaar weer leuke ideeen opgedaan

Tour , 13/11/2017

Het was een goede handleiding om de streek te verkennen. Wegens het slechte weer tijdens ons verblijf hebben we slechts 2 wandelingen kunnen maken: nl: "3 merenwandeling"; zeer goed, en de "Birresborn vulkaan Kalem"; Op het laatste deel van deze wandeling (van "D" naar de parking) was het pad door de gevallen bladeren niet meer te vinden en onverantwoord wegens de modder en bladeren op de steile helling; beter is van de vulkaanrand direct naar de zendmast te gaan en dan zelfde weg terug naar de parking. De vulkaanmusea in Strohn en Daun en het museum met de muizevallen waren jammer genoeg in November reeds gesloten, maar er was nog genoeg te beleven en te zien om onze vierdaagse te vullen, zelfs in de regen en (jawel) sneeuw op 12/11. Het verblijf in hotel "Zur Post" was prima, vriendelijk, snelle correcte bediening en zeer lekker en gevarieerd eten; een aanrader. We zullen zeker nog gebruik maken van de site "Euroreizen"

Tour , 7/11/2017

zeer intresant. 3 meren wandeling gedaan,Dronketurm bezocht,kapel zonder dorp Weinfeld komt men tegen op 3 meren wandeling; Met kinderen ook te doen Wildpark Daun Pützborn.Ook bezienswaardig Daun Wallenborn ( goed te combineren met bezoek Wildpark om de 20 min Spuwt die water omhoog.

Tour , 31/10/2017

Meerdere keren in de Eifel geweest deze wandelroutes zijn goed en een prima handeleiding. Te vermelden waard.

Tour , 20/10/2017

Mooie reisgids met hele leuke tips. Heb er in de vakantie veel aan gehad. Dit gebied is echt een aanrader, veel natuur en cultuur in een relatief kleine radius.

 

Download en print

Foto's (6)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen