Vulkaaneifel: autoroute met 4 wandelroutes

Vulkaaneifel: autoroute met 4 wandelroutes

Vulkaaneifel: autoroute met 4 wandelroutes
Deze meerdaagse autoroute door de Vulkaaneifel brengt je langs alle bezienswaardigheden van Gerolstein tot Manderscheid, via Daun en de unieke vulkaanmeren. Om alles optimaal te kunnen bewonderen hebben we vier wandelroutes uitgestippeld. Niets zal je ontgaan om de natuurwonderen van dit stukje Eifel te ontdekken. We hebben ook aan de kinderen gedacht met aandacht voor activiteiten die hen zullen interesseren. En als het regent? Geen probleem, er zijn leuke musea die een aangename afwisseling brengen in deze route. Zoals steeds kan je onze route gratis downloaden en bevat ze alle nodige informatie en tips, inclusief routekaarten.

Promo 3 dagen hotel 3* in HP: 99€ pp
Verblijf in Wolffhotel*** nabij Gerolstein:
» 2 overnachtingen met ontbijtbuffet
» inclusief 2x 3-gangendiner
» 2 kinderen t/m 12 jaar gratis op kamer ouders*
» gratis gebruik sauna en WiFi, parkeren is ook gratis
» geen toeslag éénpersoonskamer
» geen reservatiekosten!
Info en reservaties op Euroreizen.be.

GPS-tracks Vulkaaneifel: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-tracks. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks).

Gids downloaden 

   

Informatie

  • Afstand: 116 km (van vertrek- tot eindpunt)
  • Vertrekplaats:  Kyllburg
  • Aard: meerdaagse autoroute met 4 luswandelingen
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Meer informatie in het downloaddossier (22 blz)


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (110)

 
Tour , 17/10/2017

Proficiat met jullie brochure over de Vulkaaneifel. Deze was een echte gids en leidraad voor ons 4-daags verblijf met wandelingen en autotochten langs authentieke dorpen, bronnen, maaren en belevingsparken. Vooral de Eishohlen waar vroeger de molenstenen uit de hardste steen opgegraven werden waren uniek. Verbleven in hotel Zur Post in Deudesfeld, super vriendelijk en lekker. Je snuift er de sfeer v weleer in de Biergarten tussen de mensen v d streek. Verblijf en reis een aanrader, geen tijd om te vervelen.

Tour , 17/10/2017

prachtige brochure. Wij bezoeken de streek in december en gaan zeker gebruik maken van de nuttige tips van deze wandelroutes

Tour , 17/10/2017

Gaat gebruikt worden als basis voor het uitzetten van een campertocht. Bestemming in het verleden al eens bezocht. Mooi.

Tour , 2/10/2017

Wij waren in Daun voor de viering van de 65e verjaardag van mijn vrouw. Met onze kinderen en kleinkinderen bezochten we het wildpark en het wat verder gelegen roofvogel en wolven park. Beide waren geweldige ervaringen. Samen met mijn vrouw maakte ik na het vertrek van de kinderen, prachtige wandelingen. Met name de wandeling rond de drie vulkaan meertjes was geweldig. Prachtige ervaring. Voor herhaling vatbaar.

Tour , 1/10/2017

Het is er heel mooi en relaxed.

 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (6)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen