Vlaamse Ardennen autoroute

Vlaamse Ardennen autoroute
Deze autoroute is opgemaakt in een lus en brengt je door de ganse Vlaamse Ardennen met al zijn diverse aspecten. Je rijdt 10 hellingen op van het nieuwe parcours van de bekende wielerklassieker (Koppenberg, Paterberg, Berendries, Oude Kwaremont, Taaienberg ...) en je zal merken dat ze zelfs vanuit de auto spectaculair aanvoelen. Uiteraard kan je onderweg genieten van de prachtigste uitzichtspunten en als het nog niet voldoende is brengen we je op een uitkijktoren van 30 meter hoog om het nog beter te zien. De Vlaamse Ardennen telt heel wat mooie dorpjes. Je komt ondermeer door Kwaremont en Horebeke die behoren tot de top 50 van Vlaanderen. Uiteraard ontbreken de historische steden: Oudenaarde en Ronse niet, beiden met een stadswandeling. Er is ook een groene luswandeling opgenomen in het Muziekbos. Wil je deze autoroute vooral in het teken van het wielrennen rijden, start dan met een bezoek aan het Centrum Ronde van Vlaanderen in Oudenaarde. 

In het spoor van De Ronde

Promotie: 3 dagen halfpension 169€ pp:
Verblijf in Country Lodge Moriaanshoofd**(*), inclusief:
» 2 overnachtingen met 2x ontbijtbuffet
» 2x 4-gangendiner
» inclusief 1 ticket wielermuseum CRVV in Oudenaarde
» hoge klantenbeoordeling: 9/10
» toeristische wandel- en fietsroutes
Info en reservaties op Euroreizen.be.

GPS-tracks Vlaamse Ardennen: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-tracks. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks). 

Gids downloaden

Waarschuwingen:
- beperking tot 3,5 ton, niet met aanhangwagen of caravan mogelijk, moeilijk met een grote mobilhome. De Koppenberg is beperkt tot 2,5 ton.
- rij deze route niet met de fiets, ze is typisch opgemaakt voor auto's en motoren. Er zijn verscheidene bewegwijzerde fietsroutes in de Vlaamse Ardennen die je volgens gekozen moeilijkheidsgraad laten genieten van de vele hellingen en het landschap. Alle info hierover op de website van het Centrum Ronde van Vlaanderen: www.crvv.be 
 
 

Informatie

  • Afstand: 105 km
  • Aard: autorondrit
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Meer informatie in het downloaddossier 
  • Een impressie over de Zwalmstreek met een fotoreeks


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (10)

 
12
R. Guyot , 1/04/2015
Een voorbeeld hoe men aan klantenbinding doet!! Doe zo voort, prachtig.
De Mol C. , 26/03/2015
Het was een mooie afwisselende route, kleine baantjes tot vlotte wegen. Weinig verkeer op het parcour met regelmatig mooie vergezichten. Je kon er even bij stilstaan. Ga ik zeker behouden en herhalen met vrienden Dank voor de ontwerper
T. Ulenaers , 24/03/2015
Geweldige beschrijving van een route die ons verbaasde door al dat moois wat ons landje te bieden heeft. Waarom zou men verder weg gaan?
Braeckman Jean-Pierre , 18/03/2015
Op zondag 8 maart, een mooie zonnige dag om een prachtige route te rijden. Het tijdstip van het jaar is ideaal daar de vergezichten immens zijn. We hadden al de bewegwijzerde Vl. Ard. route gereden, maar deze op GPS is veel interessanter. Een echte AANRADER !!!
De Backer Jozef , 13/03/2015
Zeer mooi
 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (7)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen