Holland Boven Amsterdam

Holland Boven Amsterdam

Holland Boven Amsterdam
Holland Boven Amsterdam is het gebied ten noorden van Haarlem en Amsterdam. Met deze autoroute maak je een rondreis met start op het eilandje Marken. Je krijgt drie stadswandelingen er bovenop: Marken, Hoorn en Alkmaar. We brengen je verder naar de bezienswaardigheden van Enkhuizen, Den Helder en Bergen.

We geven je tips mee om te fietsen. Je komt langs een prachtige kuststroken zoals het deel tussen Huisduinen en Petten met bezoek aan het Informatiecentrum en een wandeling op de Kijkduin. Zin in een bijzonder dorpje? De Rijp ligt op het traject naar het eindpunt van deze rondreis: Zaanse Schans.

GPS-tracks Holland Boven Amsterdam: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-tracks. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks).

Gids downloaden

 

Informatie

  • Afstand volgens GPX: 215 km
  • Aard: auto- en motorrondrit
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Meer informatie in het downloaddossier


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (4)

 
Tour , 26/04/2017

Ik heb van deze route verschillende stukken gereden het is een schitterend stuk Nederland en voor veel mensen onbekend .En de routes van reisroutes die ik tot nu toe heb gebruikt, deze en stad Luxemburg zijn goed beschreven en goed te lopen of te rijden Ik hoop dat er nog veel meer komen in Nederland en Belgie Duitsland of Luxemburg voor suggesties of vragen mailt of belt u maar. Fam W tenHove Rijssen jw.tenhove12@gmail.com

Tour , 18/04/2017

Heel mooie route, zeker de moeite waard. Zeer divers. Mooie streek met vriendelijke mensen.

Tour , 5/12/2016

Heel duidelijk en zeker de moeite waard. Hebben reeds meerdere malen gebruik gemaakt van de routes aangeboden door "reisroutes" en het was steeds een positieve ervaring om hiermee op stap te gaan.

Tour , 29/11/2016

Een ontzettende leuke en fascinerende route! Voor herhaling vatbaar.

 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (0)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen