FB

Ervaringen "Sint-Truiden - Wilderen: wandeling aan de stadsrand"

211 ervaringen

- 2 juni 2019 - Katrien Ingels

Verrassende wandeling in het groen. Regelmatig een bankje om te rusten en/of om iets te drinken. Wandeling met hond gedaan.

- 8 mei 2019 - Mia Van Cleynenbreugel

Dit is een heel mooie wandeling, vooral als de bloesems bloeien is ze prachtig. Maar ook op andere momenten bv. als het fruit aan de bomen hangt, heeft deze wandeling zeker en vast zijn charme. Het is voor iedereen, die een beetje gewoon is van te wandelen, goed te doen. Goed begaanbare paden en wegen, een perfecte afstand: niet te lang of niet te kort. En vooral: heel rustig, een wandeling om van te genieten!

- 6 mei 2019 - Antoine

Mooie wandeling. Misschien meegeven wanneer eet- of drinkgelegenheden onderweg gesloten zijn ( vb brouwerij )

- 4 mei 2019 - Peter Vanlommel

Mooie wandeling, niet te lang, niet te kort, net buiten het centrum en toch veel natuur. In de wandeling staat een mooie stop, nl. brouwerij Wilderen. Heel leuk terras om te vertoeven bij mooi weer. Wel uitkijken, deze gaat pas om 13 u open! Als je een wandeling in de voormiddag hebt gepland ...

- 3 mei 2019 - Sillvie marcoux

Mooie streek, we hebben ervan genoten!

- 27 april 2019 - August De Coninck

De wandeling is veel te veel op drukke banen . De brouwerij heeft veel goed gemaakt.

- 25 april 2019 - Danny Ponet

Zeer fijne, afwisselende wandeling. Zeer de moeite in de bloesemperiode. Brouwerij Wilderen zeker doen. Opgepast, check de openingsuren. Open vanaf 13h.

- 24 april 2019 - Fons Vos

Mooie wandeling maar ze zou iets langer mogen zijn.

- 23 april 2019 - Christine Huysmans

Tijdens de wandeling kan men volop genieten op één van de ruime terrassen van de originele brouwerij en stokerij Wilderen, zelfs in het koudere seizoen kan men de gezelligheid aan de open haard intens smaken. De avontuurlijke glijbaan aan de paddenvijver vormt een oase van zowel plezier als rust. Het enige minpunt was de verharde weg, terwijl er zoveel schattige paadjes de toeristen verwelkomen tussen de bloesem.

- 21 april 2019 - Paul Vervloet

prima wandelroute, perfect beschreven !!! Ook heel fijn om wat meer achtergrondinformatie mee te krijgen. Doe zo verder!! Super

Gratis wandeling Wilderen downloaden

Download reisgids Haspengouw

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?