FB

Ervaringen "Sint-Truiden - Wilderen: wandeling aan de stadsrand"

189 ervaringen

- 6 juli 2018 - demeyere frans

Na de bloesems ,het fruit .Prachtige boomgaarden in een typische haspengouws groen landschap. Een aanrader voor ieder die het wil ontdekken !

- 26 juni 2018 - Struyf Edouard

Zeer mooi en goed uitgelegd de volgende maal doe ik terug beroep Is aan te raden

- 4 juni 2018 - Guido Ghelen

Zeer mooie wandeling, met een fijne rustpauze in de bierbrouwerij van Wilderen. Voor de rest zijn er weinig rustbanken voorzien. Maar toch een aanrader bij mooi en droog weer.

- 22 mei 2018 - Dictus Cruysberghs

Gedaan bij prachtig weer. Aanrader, Inspanning en ontspanning wisselen elkaar af

- 13 mei 2018 - Goris

Mooie streek met afwisseling en rustige plaatsen in de wandelroute. Ook gelegenheid tot een rustpauze bij lokale horeca.

- 9 mei 2018 - Van Opstaele Roger

Heel gemakkelijk, duidelijke en bruikbare beschrijving. Voor we vertrekken zoeken we eerst een wandelroute op bij jullie. Bedankt en ik raad het zeker aan bij onze vrienden

- 10 april 2018 - Ann Wolf 30/03/2018

Heerlijke voorjaarswandeling met veel afwisseling. We hadden geluk met het weer en hebben onderweg even kunnen luieren op een reuzenbank in een mooi stukje natuur. Mooie streek we komen zeker nog terug, maar dan als de bloesems bloeien...

- 1 maart 2018 - Karen paemen

Leuke wandeling en geeft zeker zin om St-Truiden een tweede maal te bezoeken. Er is veel meer dan de wandeling maar dat kom je te weten als je de wandeling doet

- 1 maart 2018 - Paul

Mooie wandeling door de Betuwe van België. Prachtige route tussen de boomgaarden, goede wandelpaden en op het einde leuke vragen en wetenswaardigheden over de fruitbomen.etc. Op sommige plaatsen goed opletten voor het verkeer, maar in het geheel genomen is dit echt een aanrader. Tijdens de bloesemperiode zijn we van plan om deze wandeling nogmaals te doen. Jammer dat we te vroeg waren voor de brouwerij, lijkt me fantastisch om die ook te bezoeken en een heerlijk drankje te proefen. Dat doen we in de bloesemperiode wel.

- 17 februari 2018 - Fam Wuyts Peeters

Heel leuke wandeling, halverwege toffe halte bij de brouwerij van Wilderen. Daar genoten van lekker biertje en gin. Voor herhaling vatbaar.

Gratis wandeling Wilderen downloaden

Download reisgids Haspengouw

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?