FB

Ervaringen "Wandeling Borgloon, parel van Haspengouw (+ Doorkijkkerk)"

435 ervaringen

- 11 februari 2019 - Jan T.

Dit is een prachtige, niet te lange wandeling die je langs panorama's voert die echt de moeite waard zijn! Heel het traject is duidelijk beschreven. Een aanrader!

- 20 januari 2019 - Sarina Wijnen

Héél toffe wandeling, echt een fijne afstand en goede tip om in Groot-Loon te beginnen! Wij hebben er wel een korte lus aangeplakt in het begin bij de Romeinse Kassei (met de oranje +) om ook het werk van Fred Eerdekens te kunnen zien, ook wel een aanrader.

- 10 december 2018 - Simonne Adriaenssens

Wat een prachtige streek. We zijn naar doorkijkkerk gaan kijken, wat een knap kunstwerk, echt de moeite waard om te bezichtigen. We zullen zeker nog terugkeren naar de streek van Haspengouw . Dank u voor de prachtig uitgestippelde wandelingen. We hebben er van genoten Simonne

- 5 december 2018 - Lizette Daniels

Wandelingen zijn goed aangegeven. Het enige wat ik miste was op het infobord het aantal km per wandeling, zodat je beter kan inschatten hoe lang je over een wandeling doet. Voor de rest genoten van het mooie landschap en uitzichten. Antwoord redactie: u vindt het aantal kilometer steeds op onze pagina terug onder de titel. Voor de wandeling Borgloon betreft het dus 6.1 km.

- 2 december 2018 - Ingrid De Maeyer

Het was inderdaad een pareltje van een wandeling! Alles heel goed uitgelegd en supermooie wandeling! Dank je wel!

- 16 november 2018 - Rudy van gijsel

Zeer goed en duidelijk, hebben er een wandeling van gedaan tijdens een verlengd weekend. Gewoon top in een van de mooiste regio's van Belgie...

- 2 oktober 2018 - Veerle Vranckx

Het ziet er me een erg mooie wandeling uit! Binnenkort eind oktober beginnen we eraan en zakken we af naar Borgloon. Ik ben benieuwd!

- 29 september 2018 - Jan

Prachtige luswandeling in de natuur om en rond Borgloon met halfweg Borgloon zelf om iets te nuttigen. Mooi bewegwijzerde paden op rustige plekken , wel stevige schoenen nodig want het is een kleine bergrit af en toe.

- 28 september 2018 - marc van hove

prachtig werk enzeker de moeite om eens langs te gaan

- 22 september 2018 - Mario Henkaers

Mooie wandeling, fantastische omgeving en vergezichten, TOP !

Gratis wandeling Borgloon downloaden

Download reisgids Haspengouw

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?