Ervaringen "Wandeling Borgloon, parel van Haspengouw (+ Doorkijkkerk en Twijfelgrens)"

654 ervaringen

- 8 oktober 2021 - Willems Martin

Voor mij is Haspengouw gelijk aan Toscane, mooi om te wandelen, heerlijk om te fietsen, smakelijk om restaurantjes te ontdekken. We hebben de wandeling in Borgloon gedaan, echt een topper. Met momenten pittig als het bergop gaat maar eenmaal boven is het panorama je beloning voor de inspanning, prachtige streek. Zeker doen, een aanrader. Gr, Martin

- 30 september 2021 - Hugo Verdurmen

Uitstekende gids met grote variëteit aan tips. Heel mooie streek.

- 25 augustus 2021 - Hugo Verdurmen

Heel mooie wandeling. Afwisselend natuur en architectuur. Ook historisch de moeite waard.

- 24 augustus 2021 - Elfriede Neels

Mijn ouders zijn al wat ouder en hebben we een weekendje kado gedaan. De gids is een perfect middel om hen leuke dingen te laten bekijken om te doen, zonder dat ze op internet moeten gaan of zaken zelf moeten uitzoeken waar ze minder handig in zijn. Vooral de voorafbepaalde wandel en fietsroutes die je kan gebruiken zijn super voor hen. Top!

- 18 augustus 2021 - Jozef De Groof

Prachtige streek een probleem altijd heel druk aan het kerkje wat de belangstelling verduidelijkt

- 12 augustus 2021 - Patricia

Heel gevarieerde wandeling. Rustige wandelwegen langs de fruitbomen. Heerlijk picknicken in de speelboomgaard (met toilet!). Gezellig terrasje in Borgloon. Mooie uitzichten... kortom genieten van het begin tot het einde.

- 9 augustus 2021 - Mon Geboers

Inspirerende reisgids !

- 26 juli 2021 - Leo Van Loy

zeer mooie streek, heb nog niet de kans gehad om de bloesemroute te doen, maar plan dat (hopelijk) in 2022

- 23 juli 2021 - PAUL VAN DE CRUYS

Het lezen van de gids was inspirerend voor ons. Het ontvangen van de gids was voor ons de aanleiding om in de streek te gaan wandelen, en we waren zeer aangenaam verrast. Een heel mooie streek met prachtige vergezichten en goede wandel- en fietswegen ! We keren er zeker nog terug.

- 23 juli 2021 - Jansen Mike

Prachtige wandeling doorheen schitterende landschappen. Mooie wegen doorheen veld en bos, over heuveltoppen met prachtige vergezichten. Doorkijkkerk en twijfelgrens zijn zeker ook de moeite om te zien, met de nodige uitleg erbij op infoborden. De zwevende kapel had voor mij ook nog op de route gemogen, maar dan was hij voor de wat minder sterke wandelaar misschien net te ver?

Gratis wandeling Borgloon downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?