FB

Ervaringen "Zoutleeuw: wandeling Het Vinne"

23 ervaringen

- 9 mei 2019 - Thijs Agnes

de wandeling was mooi gedetailleerd uitgelegd en heel makkelijk te volgen het was superweer , dus geen last van "zompige toestanden" wat de wandeling voor mij nog aangenamer maakte

- 4 mei 2019 - Jef Geboers

Zeer goede beschrijving, klaar en duidelijk.

- 3 maart 2019 - Jenny

Het was een mooie wandeling, wel een beetje eng op sommige knuppelpaden(voor wie watervrees heeft) In het weekend redelijk veel volk. Dus wie er rustig wil wandelen kan beter op een weekdag gaan. Alles staat ook goed aangegeven . Veel wandelplezier

- 1 maart 2019 - John

Mooi natuurgebied, hier en daar wel afgeweken van de route. We hadden route aangepast en kwamen zo tot een route van 14 km. Heerlijk weertje en we komen in deze streek zeker nog een keer terug. Mooi dat op sommige plaatsen nog een laag ijs op het water lag en dan met het strak zonnetje erop. Startpunt goed aangegeven en voldoende parkeer mogelijkheden.

- 18 november 2018 - Karin Van der Elst

prachtige wandeling

- 25 augustus 2018 - Henri Swinnen

Mooie en aangename wandeling met goede wandelaanduidingen, een aanrader. Aansluitend bezochten we ook de gemeente Zoutleeuw, mooi stadje, jammer genoeg was de restauratie van de kerk nog niet voltooid... We hadden echter een probleem met het downloaden van de GPX file, deze gaf de lengte en breedtegraden niet mee zodat de file onbruikbaar was, jammer! ANTWOORD redactie: elk gps-toestel maakt het anders, het best is de gpx-file te converteren naar het bestand nodig voor uw toestel, dat kan via het programma geleverd bij het toestel.

- 11 mei 2018 - Jan mees

Was een prima reisgids. De canadese bezoekers hebben genoten. Bedankt !!

- 9 februari 2018 - Degreef

Mooie wandeling maar deze periode van het jaar best botten meenemen.

- 21 januari 2018 - Johan

Mooie wandeling, maar soms heel modderig. Best botten aandoen.

- 31 oktober 2017 - Mieke

Prachtige wandeling met weidse uitzichten en vele kwetterende vogels op het water. Goed uitgestippeld traject zonder hoogteverschillen en dus doenbaar voor jong en oud. Een echte aanrader!

Gratis wandeling Zoutleeuw downloaden

Download wandelboek 2

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?