FB

Ervaringen "Zoutleeuw: wandeling Het Vinne"

28 ervaringen

- 24 november 2020 - rita

Het wandelboek en de voorgestelde wandelingen zijn altijd een bron van inspiratie.

- 30 september 2020 - Bruno vanhoucke

Hele fijne wandeling in de natuur, mooi en rustig. Fijne wandelpaden

- 23 augustus 2020 - Nicole Bossuyt

Prachtige wandeling rondom het meer. Jammer dat we niet wisten dat er geen water in stond omwille van werken. Volgend jaar opnieuw !

- 25 augustus 2019 - Gerard Geijsbregts

Duidelijke uitleg over de wandeling momenteel zijn ze aan het werken aan het wandelpad en moet je over ongeveer 1 km via de grote baan en dan moet je goed uitkijken om terug op het wandelpad te komen. Voor de rest een mooie wandeling in de natuur.

- 13 juli 2019 - Ingrid De Smet

Super alweer, nog nooit ontgoocheld geweest over de reisroutes ! Een nieuw wandelgebied ontdekt waar we zeker nog zullen terug keren.

- 9 mei 2019 - Thijs Agnes

de wandeling was mooi gedetailleerd uitgelegd en heel makkelijk te volgen het was superweer , dus geen last van "zompige toestanden" wat de wandeling voor mij nog aangenamer maakte

- 4 mei 2019 - Jef Geboers

Zeer goede beschrijving, klaar en duidelijk.

- 3 maart 2019 - Jenny

Het was een mooie wandeling, wel een beetje eng op sommige knuppelpaden(voor wie watervrees heeft) In het weekend redelijk veel volk. Dus wie er rustig wil wandelen kan beter op een weekdag gaan. Alles staat ook goed aangegeven . Veel wandelplezier

- 1 maart 2019 - John

Mooi natuurgebied, hier en daar wel afgeweken van de route. We hadden route aangepast en kwamen zo tot een route van 14 km. Heerlijk weertje en we komen in deze streek zeker nog een keer terug. Mooi dat op sommige plaatsen nog een laag ijs op het water lag en dan met het strak zonnetje erop. Startpunt goed aangegeven en voldoende parkeer mogelijkheden.

- 18 november 2018 - Karin Van der Elst

prachtige wandeling

Gratis wandeling Zoutleeuw downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?