FB

Ervaringen "Wandeling rond het kasteel van Horst en de Hagelandse Heuvels"

68 ervaringen

- 16 maart 2020 - Guido Maes

Zoals de andere reisroutes is dit ook een verzorgde en zeer bruikbare publicatie. Proficiat.

- 27 september 2019 - De Saedeleir Jan

Supergids ontvangen mbt wandelroute rondom Kasteel Horst. Voordien eigenlijk al heel vaal gebruik gemaakt van een soortgelijke service, maar de duidelijkheid, overzichtelijkheid en bijkomende, aanvullende toelichtingen maken voor ons toch écht wel het verschil... Dikke pluim op jullie hoed, want geen enkele van onze eerdere ervaringen bevielen ons zo goed !

- 3 augustus 2019 - Christiane Boon

Mooie wandeling, rustige omgeving,veel natuur

- 4 april 2019 - Josette Delvigne

Dank zij deze gids, hebben we een andere kant van het kasteel van Horst ontdekt. Hartelijk dank voor al jullie nuttige en leuke tips voor wandelaars.

- 2 april 2019 - Theo Massagé

Na inzage van de interessante informatie hebben we besloten om met onze wandelclub Paspartoe Mortsel een dagwandeling te doen op 27 april e.k. We kunnen dit zo nodig staven met onze wandelbrief die we dan zullen toesturen Nogmaals onze dank.

- 21 november 2018 - jan cornelissen

Kasteel van horst is een kruispunt van wandelwegen en na de wandeling is er " het wagenhuis " voor een hapje of drankje - een aanrader

- 4 november 2018 - Ireen Boets

Prachtige wandeling rond het kasteel met nu een tijdelijke tentoonstelling . De oude pastorie ligt zeer idyllisch omringd door een wilde bloementuin. Een aanrader

- 2 september 2018 - Ann

De voorstellen van Reisroutes.be, steeds TOP!

- 12 maart 2018 - Annelies

Veel variatie tijdens deze wandeling, wat het leuk maakte. Een groot deel van de wandeling was modderig, maar gelukkig konden onze wandelschoenen deze modder wel aan. Je kan hem makkelijk inkorten of uitbreiden, wat voor ons een groot pluspunt is. 25 februari was het ijzig koud dus hebben wij de gewone wandeling gedaan, maar in de lente zullen we zeker een uitgebreidere wandeling in dezelfde buurt maken!

- 18 februari 2018 - Depre

Op 14 februari (Valentijn) hebben mijn vrouw, ik en twee kleinzonen deze wandeling gedaan. Het was wel fris maar aangenaam wandelweer. Het eerste gedeelte was wel modderig, verschillende plassen met ijs op, maar dat vonden onze kleinzonen heel leuk. Op een bepaald moment werden onze kleinzonen wel wat moe en hebben we de route wat ingekort. Na het verwisselen van ons schoeisel en enkele bevuilde broeken zijn we in de buurt ( wagenhuis was in verlof) een pannenkoek gaan eten en toen we naar huis reden heeft één van de kleinzonen gezegd dat dit voor herhaling ( paasvakantie) vatbaar was. William Depré

Gratis wandeling Horst downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?