Ervaringen "Wandeling rond het kasteel van Horst en de Hagelandse Heuvels"

72 ervaringen

- 1 januari 2021 - Anja Koks

Mooie wandeling, goed bewegwijzerd

- 27 november 2020 - Leentje

Goed bewegwijzerd.

- 24 november 2020 - Heidi

Zeer duidelijke uitleg in de gids. Ik vind de opbouw heel goed en zal zeker nog gebruik maken van de gids voor wandelingen in de toekomst!

- 23 november 2020 - Willy Cristael

Rustige wandeling

- 16 maart 2020 - Guido Maes

Zoals de andere reisroutes is dit ook een verzorgde en zeer bruikbare publicatie. Proficiat.

- 27 september 2019 - De Saedeleir Jan

Supergids ontvangen mbt wandelroute rondom Kasteel Horst. Voordien eigenlijk al heel vaal gebruik gemaakt van een soortgelijke service, maar de duidelijkheid, overzichtelijkheid en bijkomende, aanvullende toelichtingen maken voor ons toch écht wel het verschil... Dikke pluim op jullie hoed, want geen enkele van onze eerdere ervaringen bevielen ons zo goed !

- 3 augustus 2019 - Christiane Boon

Mooie wandeling, rustige omgeving,veel natuur

- 4 april 2019 - Josette Delvigne

Dank zij deze gids, hebben we een andere kant van het kasteel van Horst ontdekt. Hartelijk dank voor al jullie nuttige en leuke tips voor wandelaars.

- 2 april 2019 - Theo Massagé

Na inzage van de interessante informatie hebben we besloten om met onze wandelclub Paspartoe Mortsel een dagwandeling te doen op 27 april e.k. We kunnen dit zo nodig staven met onze wandelbrief die we dan zullen toesturen Nogmaals onze dank.

- 21 november 2018 - jan cornelissen

Kasteel van horst is een kruispunt van wandelwegen en na de wandeling is er " het wagenhuis " voor een hapje of drankje - een aanrader

Gratis wandeling Horst downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?