FB

Ervaringen "Wandeling in Bourgoyen Ossemeersen - natuurreservaat Gent"

37 ervaringen

- 7 april 2018 - gerd

Reeds voor de tweede keer deze wandeling gedaan, nu in het begin van de lente en het was weer eens volop genieten van een mooi stukje natuur in ons klein Vlaanderen.

- 2 april 2018 - Veerle

Paasweekend 2018 doorgebracht in het mooie Gent. Gisteren gaan wandelen in het mooie natuurreservaat. Mooie wandeling. Veel vogels, eenden en ganzen gespot. Jammer van het constant luide gezoem van auto's op de achtergrond.

- 6 november 2017 - JP Rosseel

Mooie groene wandeling, niet verwachte natuurbeleving in een verstedelijkt gebied. Prachtige dagwandeling van gemaakt door te koppelen aan een rondje Blaarmeersen. Veel vogels gespot onderweg.

- 10 oktober 2017 - luccattoir

Prachtige wandeling in een bijzonder leuk en ontspannend kader. Zeer aangenaam dicht bij Gent.

- 26 mei 2017 - Vera Devos

zeer mooie ervaring, kende het domein niet,is wel de moeite waard het te ontdekken, zeker voor vogelspotters, rustig, niet ver van Gent, veel parking en interessant een namiddag te verblijven in de vrije natuur,een pick-nick meenemen met de aller kleinsten. Momenteel een zee van boterbloemen e.a. Een aanrader.

- 24 april 2017 - Jozef

Rustige, mooie wandeling op zondagvoormiddag. Mooi natuurgebied.

- 16 april 2017 - gerd

Vorig weekend in het zonnetje deze mooie wandeling gemaakt. Dankzij jullie hebben wij al heel veel mooie natuur ontdekt heel dichtbij! Zoals steeds... een aanrader!

- 15 april 2017 - Rik De Ketele

Mooie wandeling in een heel mooi gebied, een echte verrassing zo dicht bij woonkern en stad. Wel jammer dat het informatiecentrum dicht was, zowel voor de gemiste informatie, een drankje, én een toiletbezoek. Blijkbaar hangen die mensen af van vrijwilligers en ze hadden niemand gevonden op zaterdag 8 april, kan niet vinden wij.

- 2 april 2017 - Katleen

Mooie ontdekking. Mooi stukje natuur zo dicht bij de stad. Hoor en zie vele vogeltjes fluiten :)

- 5 oktober 2016 - Annemie Parmentier

Dit is een heel mooie wandeling. Niet te geloven dat er bij al die drukke wegen zo'n groot en mooie stukje natuur verscholen ligt. De wandeling is heel duidelijk, veel mooie vogels gezien, heel rustig, echt voor natuurliefhebbers ! Super mooi !

Uniek verblijf in Hotel Monasterium PoortAckere *** Gent
Uitstekend9,7

Uniek verblijf in Hotel Monasterium PoortAckere ***

Pal in het historische centrum van Gent ligt Monasterium PoortAckere***. De kamers zijn eenvoudig maar kregen een moderne restyling. In dit hotel kan u ook fietsen huren.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?