FB

Ervaringen "Wandeling in Deurle, het kunstenaarsdorp"

118 ervaringen

- 13 augustus 2019 - Nele Huys

Zoals altijd dik in orde. Goede beschrijving van de wandelroute en interessante informatie over bezienswaardigheden. Een toppertje voor een kort uitje.

- 21 juli 2019 - Denise Dewit

Het is zeker een aanrader.

- 3 maart 2019 - Ria

We hebben van de wandeling in Deurle genoten. De route was zeer goed aangeduid en de informatie was perfect. Ook mijn kleinzoon was enthousiast want ook voor hem was alles heel goed te volgen en interessant (10 jaar). Voor mij een aanrader.

- 28 november 2018 - Linda De Cock

We hebben heel hard genoten van deze prachtige wandeling langs de mooie villa's in dit kunstenaarsdorp. We hadden dan ook een mooie dag uitgekozen om extra van de prachtige herfstkleuren te kunnen genieten. Zeker aan te bevelen.

- 26 oktober 2018 - Hilda Poppe

Prachtige wandeling !

- 23 oktober 2018 - Ludo Vets

Toffe wandeling, niet altijd evident voor rolstoelgebruikers. Een aanradertje.

- 26 augustus 2018 - Verhoye Nicole

Was helemaal ok, op een ding na: het verlaten van het museum Gevaert-Minne kan op twee manieren. Slechts bij een van beide klopt jullie beschrijving links/rechts.

- 7 augustus 2018 - heytens

ik heb al vele wandelingen gedownload en bewandeld, ze zijn telkens perfect gedetailleerd weergegeven een aanrader voor iedere wandelaar top site bedankt dat we mogen mee genieten van al jullie werk en energie van deze site, proficiat

- 9 juli 2018 - Ann Larosse

Mooie wandeling. Het zou handig zijn mocht er een bewegwijzering staan, nu hebben we af en toe moeten zoeken...

- 26 februari 2018 - Luc Demiddele

Mooie, interessante en duidelijk aangegeven route. Wel modderig in het naseizoen, maar met goeie wandelschoenen overigens geen probleem.

Gratis wandeling Deurle downloaden

Download wandelboek 1

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?