FB

Ervaringen "Bornem-Hingene: wandelroute"

65 ervaringen

- 16 mei 2018 - Helene

Prachtige wandelroute door wondermooie natuur

- 18 februari 2018 - Walter Verelst

Nog een beetje vroeg in het jaar Horica voor koffie en Leffe nog niet open . zeker terug doen . Mooie foto genomen van ruppelmonde aan het veer, maar kan hem hier niet plaatsen ??? Antwoord redactie: Om een foto te plaatsen, klik je op 'laad je eigen foto's op van deze route'. Normaal moet dat dan lukken. Succes! Met dank vooraf.

- 10 februari 2018 - Raemdonck rudi

Was zeer goed de route was zeer goed aangegeven was heel leuk dank u

- 16 januari 2018 - Patricia Goyens

Mooie wandeling,afwisselend tussen bos en open natuur. Een aanrader !

- 9 september 2017 - hermans henkens

Prachtige wandeling , zeer goed aangegeven , jammer dat DE Notelaar pas laat open was ! Scheldedijk was wel druk door de vele fietsers. Grote variatie.

- 25 augustus 2017 - Ria Thys

Prachtige wandeling. Kleine tip: tussen knooppunt 14 en 13 kan je terug het kasteelpark instappen en kom je op een leukere manier (door bos) terug aan de parking.

- 17 augustus 2017 - Walter De Maeyer

Mooie wandeling - aanbevelingswaard - zeker in combinatie met interessante tentoonstellingen in het kasteel. De "Notelaar" is dé plek waar je rust en stilte nog kan vinden. Grote variatie tussen wandelen in bos en weiden. De Scheldedijk is te mijden omwille van de grote massa's renners met onaangepaste snelheid. De bewijzering is zeer goed. Gaan we bij gelegenheid nog eens doen!

- 3 augustus 2017 - Michiels Roland

Mooie rustige wandeling, zeker aan te bevelen

- 30 juli 2017 - Willy Van Vaerenbergh

Mooie wandeling. Wij zijn in Wintam bij een "kapelleke" blijven plakken, maar iedereen was zeer tevreden.

- 29 juni 2017 - Ronny Van Stappen

Deze wandeling is wel mooi en de paden zijn omgeven door veel bos en groen.Af en toe een stukje door het bos wandelen zou het helemaal af maken.Weet natuurlijk niet of dit praktisch mogelijk is. Zeker de moeite.

Een tip van Reisroutes:

Een tip van Reisroutes:

Ontdek de 20 publieke geheimen van Hanzesteden in Nederland en win een weekendje weg. Steden zoals Hasselt (NL), Kampen, Deventer, Elburg, Harderwijk, Hattem en nog vele andere. Charme troef!

Gratis wandeling Bornem-Hingene downloaden

Download wandelboek 1

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?