FB

Ervaringen "Bornem-Hingene: wandelroute"

68 ervaringen

- 1 oktober 2018 - viviane

We hebben de volledige luswandeling gestapt. Prachtige wandeling , in het domein D ' Ursel,langs de dijk,langs akkers zéér ontspannend en af en toe eens een bankje om wat te verpozen en te genieten van de stilte. sterke aanrader!

- 24 juli 2018 - DE BROUWER EMIEL

Extra hulp voor het verkennen en waarderen van je eigen streek

- 8 juni 2018 - VAN TENDELOO MARIA

heel mooie wandeling, echt voor natuurliefhebbers, maar ook het monument de notelaar was een schot in de roos. we konden er zelfs gratis binnen wandelen... en dan de hangmatten die we onderweg tegen kwamen. we gaan er nog vaak aan terugdenken.

- 16 mei 2018 - Helene

Prachtige wandelroute door wondermooie natuur

- 18 februari 2018 - Walter Verelst

Nog een beetje vroeg in het jaar Horica voor koffie en Leffe nog niet open . zeker terug doen . Mooie foto genomen van ruppelmonde aan het veer, maar kan hem hier niet plaatsen ??? Antwoord redactie: Om een foto te plaatsen, klik je op 'laad je eigen foto's op van deze route'. Normaal moet dat dan lukken. Succes! Met dank vooraf.

- 10 februari 2018 - Raemdonck rudi

Was zeer goed de route was zeer goed aangegeven was heel leuk dank u

- 16 januari 2018 - Patricia Goyens

Mooie wandeling,afwisselend tussen bos en open natuur. Een aanrader !

- 9 september 2017 - hermans henkens

Prachtige wandeling , zeer goed aangegeven , jammer dat DE Notelaar pas laat open was ! Scheldedijk was wel druk door de vele fietsers. Grote variatie.

- 25 augustus 2017 - Ria Thys

Prachtige wandeling. Kleine tip: tussen knooppunt 14 en 13 kan je terug het kasteelpark instappen en kom je op een leukere manier (door bos) terug aan de parking.

- 17 augustus 2017 - Walter De Maeyer

Mooie wandeling - aanbevelingswaard - zeker in combinatie met interessante tentoonstellingen in het kasteel. De "Notelaar" is dé plek waar je rust en stilte nog kan vinden. Grote variatie tussen wandelen in bos en weiden. De Scheldedijk is te mijden omwille van de grote massa's renners met onaangepaste snelheid. De bewijzering is zeer goed. Gaan we bij gelegenheid nog eens doen!

Gratis wandeling Bornem-Hingene downloaden

Download wandelboek 1

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?