FB

Ervaringen "Bornem-Hingene: wandelroute"

77 ervaringen

- 7 augustus 2020 - georges souffreau

We hebben van deze wandeling echt genoten. Daarenboven was het mooi weer.

- 28 juli 2020 - Anoniem

Hele leuke wandeling, makkelijk te volgen en de extra uitleg die in de gids staat over de gebouwen en standbeelden is zeer interessant. Wij hebben ons geamuseerd!

- 17 december 2019 - Marc Marin

Deze route was prima uitgestippeld zowel de bezienswaardigheden en de prachtige natuur zeer duidelijk op alle gebied, jammer van het weder maar dat was julie fout niet proficiat! grtjs. Marc.

- 3 december 2019 - Nick Callenaere

mooie route, afwisselend tss natuur en huizen, mooie zichten zeker de moeite waard !

- 16 november 2019 - Dimitri Franckaert

Prachtige route, enorm genoten van het uitzicht en de natuur

- 18 september 2019 - Nele Weber

Mooie wandeling doorheen Hingene en Bornem met enkele leuke bezienswaardigheden. Misschien niet helemaal aan te raden in het wielerseizoen, aangezien een deel van de wandeling een jaagpad langsheen de Schelde volgt.

- 14 januari 2019 - Lieve dierickx

Had er meer van verwacht . Grotendeels onverhard ? Bijna allemaal kasseibanen .. alle mooie stukjes natuur loop je gewoon langs .. ben echt wel ontgoocheld ! Een echt mooie natuurwandeling is het zeker niet .

- 11 januari 2019 - Chris Verstraeten

Heel leuke route. Zeer rustig en mooi

- 30 november 2018 - [email protected]

De wandeling was afwisselend . De route was goed aangegeven en klopte qua aantal km. Ik doe heel veel beroep op jullie site als ik een citytrip gepland heb en raad hem iedereen aan. TOP !

- 1 oktober 2018 - viviane

We hebben de volledige luswandeling gestapt. Prachtige wandeling , in het domein D ' Ursel,langs de dijk,langs akkers zéér ontspannend en af en toe eens een bankje om wat te verpozen en te genieten van de stilte. sterke aanrader!

Gratis wandeling Bornem-Hingene downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?