FB

Ervaringen "Freiburg: Münster en shopping"

76 ervaringen

- 27 april 2019 - nvbis

de wandelroute gedaan en was fijn en helemaal zoals beschreven

- 10 april 2019 - Freddy De Pau

Het is een zeer bruikbaar info,heb hierdoor al veel kunnen uitstippelen ,om alles voor te bereiden .Zeer nuttig

- 27 maart 2019 - Freddy

Wij willen altijd goed voorbereid zijn voor als we vertrekken ,en alles weten over de omgeving welke heel interessant blijkt te zijn !! en die info kan alleen dank zei jullie . Alvast bedankt daarvoor ..M.V.G

- 24 maart 2019 - Haesevoets valère

De wandeling is prima uitgewerkt met voldoende info; zonder problemen alles bezcoht of bewonderd waar we moesten zijn. We zijn een oudere groep - Okra-leden - en daardoor was de wandeling voor bepaalde leden wel wat te lang maar die konden dan via een binnenweg probleemloos terug naar het oude centrum. Proficiat en bedankt en gemakkelijk als begeleider!

- 22 januari 2019 - Peter

Wij zijn een reis aan het voorbereiden naar het zuiden van het Zwarte Woud. Daarom kjomt mij deze gids erg goed uit. Bevat veel informatie over Freiburg.

- 23 september 2018 - marcel

wij hebben route volledig gevolgd met de beschrijving erbij was het een aangename dag

- 4 september 2018 - A de Cock

De route was prima beschreven. We hebben daarmee de highlights van Freiburg gezien. Een prachtige stad met een intiem centrum met de kathedraal als centrum. Echt de moeite waard. Aanrader om er met de trein naar toe te reizen. Ook een bruiloft meegemaakt alsmede feestende aanstaande bruidegommen. Levendige stad. Pluim!!

- 28 augustus 2018 - ronald Vandenborre

Zijn tijdens ons verblijf in het Zwarte woud met de trein naar Freiburg geweest (dankzij de "Konuskarte) De route beschrijving was o.k. alles goed gevonden en beschreven vanaf het station . Freiburg is en mooi levendige stad ,spijtig dat het bijna alle dagen markt is ,zo komt de Münsterplatz niet tot zijn recht .

- 18 augustus 2018 - Geers Doreen

Handige route om in korte tijd een beeld te kunnen vormen van de stad!

- 7 augustus 2018 - Hilde Van Onsem

t was een hele leuke wandeling. De routebeschrijving klopte. we hebben enkele keren wat moeten zoeken, maar dat was te wijten aan het feit om dat in Freiburg niet op elke hoek van de straat de staartnaam hangt. De bijgevoegde uitleg en weetjes waren ideaal: bondig maar heel interessant. Hartelijk dank!

Alle promoties Zwarte Woud 3 tot 8 dagen

Alle promoties Zwarte Woud 3 tot 8 dagen

Onze promoties in het Zwarte Woud staan in het teken van genieten: lekker eten, wandelen in de natuur, wellness, massage ... Promoties in half- of vol pension in 3* tot 4* hotels. Zowel in het midden als in het zuiden.

Gratis stadswandeling Freiburg downloaden

Download autoroute Zwarte Woud

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?