FB

Ervaringen "Wandeling Baden-Baden, langs alle bezienswaardigheden"

43 ervaringen

- 27 oktober 2012 - Marcel

Zeer aangename route. Goed uitgelegd. Goede info dat een deeltje niet met de kinderwagen bereikbaar was en goede alternatief gegeven.

- 29 juli 2012 - Patricia

Leuke route, We kwamen onderweg ook nog een bordje tegen naar de rozentuin. Dat was zeker de moeite waard!

- 23 juli 2012 - Magda Kenis

De wandeling gaf een goed zicht op de stad, niet te lang en toch de mooiste plaatsen van de stad. Kwamen zelfs onverwacht het museum van Fabergé tegen onderweg. Spijtig dat er geen tijd meer was voor een bezoek. De afstand van het station tot aan het begin van de wandeling is wel ver. Wij hebben het met de taxi gedaan.

- 21 juli 2012 - Paul

Om in korte 2 uur een indruk van Baden-Baden op te doen was dit een prima route. Enige opmerking: Toen wij aankwamen was er een (old-timers) happening aan de Trinkhalle (het startpunt van de wandeling) en konden we er met de wagen niet komen. Even improviseren. Dit zou meer dan eens gebeuren.

- 25 januari 2012 - Jessica

Inderdaad een leuke route, prima in 2 uur te doen. Aanrader om in de Trinkhalle in het cafe een kop koffie te drinken en rustig alle dames in bontjassen voorbij te zien lopen.

- 3 januari 2012 - Marina

Wat valt er na de voorgaande ervaringen nog toe te voegen? Wij waren ook zeer tevreden en hebben er veel aan gehad. Bij een volgende gelegenheid zullen we deze site weer raadplegen.Hartelijk dank!

- 10 november 2011 - Hans

Dit is een mooie en interessante route. Een aanrader voor wie voor het eerst in Baden-Baden komt; zo zie ook eens iets meer dan de hoofdstraten.

- 4 november 2011 - Toon

Zeer geslaagde route om op 2 uur het centrum van Baden-Baden langs de buitenkant te ontdekken. We hebben ons in de ondergrondse parking van het Casino vlak bij de start van de route geparkeerd: gemakkelijk te bereiken en geen probleem met de vele éénrichtingsstraten van de stad.

- 1 augustus 2011 - Liese

Hele mooie wandelroute! Heel duidelijk hoe je moet wandelen en een leuke beschrijving van de bezienswaardigheden. Voor de andere wandelingen kijken we zeker op deze site. Bedankt!

- 1 augustus 2011 - Jef Deboel

Mooie wandeling die de voornaamste bezienswaardigheden van de stad laat zien. Een aanrader. We hadden de meevaller dat de Russische kerk ook open was.

 

Gratis stadswandeling Baden-Baden downloaden

Download autoroute Zwarte Woud

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?