FB

Ervaringen "Wandeling Baden-Baden"

39 ervaringen

- 25 januari 2012 - Jessica

Inderdaad een leuke route, prima in 2 uur te doen. Aanrader om in de Trinkhalle in het cafe een kop koffie te drinken en rustig alle dames in bontjassen voorbij te zien lopen.

- 3 januari 2012 - Marina

Wat valt er na de voorgaande ervaringen nog toe te voegen? Wij waren ook zeer tevreden en hebben er veel aan gehad. Bij een volgende gelegenheid zullen we deze site weer raadplegen.Hartelijk dank!

- 10 november 2011 - Hans

Dit is een mooie en interessante route. Een aanrader voor wie voor het eerst in Baden-Baden komt; zo zie ook eens iets meer dan de hoofdstraten.

- 4 november 2011 - Toon

Zeer geslaagde route om op 2 uur het centrum van Baden-Baden langs de buitenkant te ontdekken. We hebben ons in de ondergrondse parking van het Casino vlak bij de start van de route geparkeerd: gemakkelijk te bereiken en geen probleem met de vele éénrichtingsstraten van de stad.

- 1 augustus 2011 - Liese

Hele mooie wandelroute! Heel duidelijk hoe je moet wandelen en een leuke beschrijving van de bezienswaardigheden. Voor de andere wandelingen kijken we zeker op deze site. Bedankt!

- 1 augustus 2011 - Jef Deboel

Mooie wandeling die de voornaamste bezienswaardigheden van de stad laat zien. Een aanrader. We hadden de meevaller dat de Russische kerk ook open was.

- 21 juli 2011 - Matthias

Een heel aangename wandelroute, zodat we konden genieten van alle mooie plaatsen. Bij volgende uitstappen ga ik zeker weer op zoek op deze site!

- 15 juli 2011 - DUPONT

De wandelroute is zeer goed beschreven. wij hebben er heel veel plezier aan beleefd. hartelijk bedankt !

- 16 juni 2011 - Naber Ger

Ik heb de route gebruikt en er veel plezier aan beleefd. Op deze manier heb je in korte tijd de belangrijkste zaken in Baden – Baden gezien. Nog vriendelijk bedankt

 

Gratis stadswandeling Baden-Baden downloaden

Download autoroute Zwarte Woud

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?