FB

Ervaringen "Stadswandeling Veurne, de vredige Westhoek"

95 ervaringen

- 29 november 2018 - Saskia de Jong Bos

Een hele mooie stadswandeling, op 16-11-2018 gelopen en veel verassende plekjes ontdekt. Gaan het nog een keer lopen omdat we nu weten hoe lang de route loopt en dan meer tijd om kerk, museum’s te gaan bezoeken. Op hele warme dagen lijkt het ons ook goed te doen omdat je genoeg horeca gelegenheden tegen komt en bij de brug/sluis zelfs een leuke picknick plaats. Maar hou er wel rekening mee dat je op de marktparkeerplaats maar twee uur mag staan. Voor lange dag gepland beter auto ergens anders neer zetten.

- 30 oktober 2018 - Linda

Mooie wandeling waar je zowel de mooie gebouwen als de groene kant van Veurne te zien krijgt. Wij hadden zalig warm wandelweer, dus de passage onder de bomen en langs het water waren ideaal. Ook het verborgen stukje groen achter het stadhuis is een aangename verrassing tijdens de wandeling. Een aanrader dus. Voor ons mocht de wandeling wel wat langer duren.

- 22 oktober 2018 - LoE

Het was jaren geleden dat we Veurne bezochten. Met dank aan de goed opgestelde stadswandeling zagen we alle hoogtepunten. Mooie stad !

- 23 september 2018 - Joseph Rita

Het was mooi en prachtig. De wandeling loopt zowel tussen de mooie gebouwen, het interessante park en dan nog een mooi stukje in de natuur. Zeker de moeite als je niet teveel tijd hebt. Ook het museum Vrij Vaderland in het stadhuis zou iedereen moeten zien. We hebben er echt van genoten, dank je.

- 29 augustus 2018 - Seghers Jan

We hebben genoten van de mooie en duidelijke wandeling door Veurne!! De wegbeschrijving was zeer duidelijk! Onlangs hebben we ook Leuven bezocht , en alles verliep zeer vlot. Goede wegbeschrijving en voldoende uitleg over de bezienswaardigheden! Leuven is top!!

- 18 augustus 2018 - Regina

Fijne wandeling, gezellig druk op de Grote Markt, we hebben ervan genoten op een zomerse zondagnamiddag

- 7 juli 2018 - Deboosere Martine

mooie stadswandeling, goede beschrijving, mooie natuur

- 4 juni 2018 - [email protected]

Alles was heel duidelijk. We hebben genoten...

- 9 april 2018 - Karin Melis

Een mooie wandeling door de stad met mooie gebouwen. Het was een goede afsluiter van ons weekend in de Westhoek met start en stop op de markt.

- 14 maart 2018 - Croon Anita

Heel mooie route. Heel duidelijk weergegeven. Veurne is echt wel de moeite. Heel mooi stadje.

Gratis stadswandeling Veurne downloaden

Download autoroute Westhoek

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?