FB

Ervaringen "Stadswandeling Veurne, de vredige Westhoek"

88 ervaringen

- 4 juni 2018 - [email protected]

Alles was heel duidelijk. We hebben genoten...

- 9 april 2018 - Karin Melis

Een mooie wandeling door de stad met mooie gebouwen. Het was een goede afsluiter van ons weekend in de Westhoek met start en stop op de markt.

- 14 maart 2018 - Croon Anita

Heel mooie route. Heel duidelijk weergegeven. Veurne is echt wel de moeite. Heel mooi stadje.

- 4 september 2017 - Delannoy Kristien

Heel mooie route. Heel goed omschreven. Zeer aan te raden. Goede kennismaking met Veurne.

- 20 augustus 2017 - Degroote christel

Fijne ervaring. Goede kennismaking met Veurne. via deze route kan men op een fijne manier de belangrijkste geschiedenis van Veurne verkennen. Christel

- 8 juli 2017 - Carron Yolande

mooie wandeling hebben nu Veurne echt leren kennen anders is het altijd maar de markt, Proficiat komen zeker terug

- 7 juli 2017 - roger defranc

Roger en Willy (beide milieugidsen) verkennen op reguliere basis enkele stadswandelingen. Waarbij een station steevast de rode draad is. Reisroutes heeft tot heden bij ons de voorkeur om stadswandelingen te verkennen, omdat ze 'volledig' zijn... We weten dat we een kleine aanpassing moeten doen van stationshalte tot centraal startpunt stadswandeling, maar zo leer je nog iets meer over de stad en of gemeente... We zijn zeer tevreden over elke stadswandeling die we tot heden gedaan hebben en afsluiten met een lokaalstreekgerecht is steeds gezond voor de inwendige mens... Groet Roger en Willy

- 23 juni 2017 - Deryckere José

Had nooit verondersteld dat Veurne zo mooi is en zo rijk aan cultuur. Ik doe die stadswandeling beslist nog over want door mijn nieuwsgierigheid marcheerde door de stad i.p.v. wandelen. En enkele drank- en eetgelegenheden moet ik zeker ook nog aandoen. Dit is een aanrader. Proficiat Veurne !

- 16 juni 2017 - Luc

Aangename wandeling om ook met vrienden te doen. Veel verrassende elementen van voornamelijk gebouwen en bouwelementen. Korte wandeling maar om goed om zich heen te kijken naar al dat fraais ben je wel een tijdje onderweg. Wat bijpraten en genieten van de zon -als ze er is- op een terrasje vervolledigt een mooie namiddagwandeling. Je vindt er ook wel lekkere dingen en bij minder mooi weer kan je binnen in de brasseries ook wel iets nuttigen.

- 16 juni 2017 - elisabeth vande putte

Fijne kennismaking met Veurne langs mooie gebouwen en ook verrassende natuur. Wij deden het met de rolstoel en dat ging prima. Het was prachtig weer en er zijn genoeg leuke plekjes om iets te eten en te drinken. Absolute aanrader.

Gratis stadswandeling Veurne downloaden

Download autoroute Westhoek

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?