FB

Ervaringen "Stadswandeling Wenen, van Strauss tot Hofburg"

78 ervaringen

- 25 november 2018 - Jean-Pierre Van Der Kelen

Reisgids was zeer goed, wij hebben Breugel en Monet gedaan met gids. Gids is zeker aanrader voor dergelijke tentoonstellingen. In toekomst zullen wij steeds nu een gids nemen. Voor ons is het culinaire ook zeer belangrijk twee aanraders zijn: Schwarzen Kameel en Julius Meinl Am Graben.

- 24 november 2018 - Marc Baptist

Handige en leuke stadswandeling in het centrum van Wenen, zeker een aanrader om te doen!

- 6 november 2018 - fmmmheuts

Afgelopen week zijn we in Wenen geweest en hebben aan de hand van de wandeling de stad verkend. De route is 5,2 km maar we hebben er 4 dagen over gedaan. Een dag zijn we naar Schönbrunn geweest en de andere dagen hebben we aan de hand van de route, startend in Stadspark eigenlijk alle bezienswaardigheden van Wenen kunnen zien. Geweldig. De route was makkelijk te volgen en omdat we een hotel in het centrum hadden eigenlijk goed te voet te doen. Steeds beginnend op de volgende dag waar we gebleven waren. Hofburg met Sissi museum en Silberkammer zijn goed om een dag te vullen. Als je dan ook nog de rijschool erbij neemt heb je je dag helemaal goed benut. Als afsluiting zijn we vanuit Belvedere nog met de metro naar de Prater geweest. Mocht natuurlijk niet ontbreken. Dank voor de fijne route en dank voor de vele goede tips

- 6 november 2018 - Rene

Prima

- 26 oktober 2018 - Martine Mertens

Heel nuttig geweest duidelijk en praktisch !

- 23 oktober 2018 - Bertie Meyers

jullie wandelingen zijn steeds top, anders zou ik er niet steeds op terug komen

- 9 september 2018 - MD

Hele leuke wandeling die veel hoogtepunten van wenen laten zien. Veel informatie hetgeen de wandeling levendig maakt. Aanrader!

- 2 september 2018 - Chantale Mertens

Zeer mooie wandeling. Alle belangrijke bezienswaardigheden van dit deel van Wenen zaten er in. Je passeerde ook genoeg terrasjes om iets te drinken en even uit te rusten.

- 29 augustus 2018 - Mario

Erg bruikbaar. Fijn om te gebruiken.

- 26 augustus 2018 - Marie

Was te uitgebreid, maar in delen prima te gebruiken

Wenen 4 dagen met optie expo BRUEGEL

Wenen 4 dagen met optie expo BRUEGEL

Alles in één pakket: hotel, ontbijtbuffet en vlucht h/t Brussel-Wenen. Keuze uit 3* tot 5* hotels, centraal gelegen in Wenen. Bij al onze promoties optioneel: ticket tentoonstelling Bruegel. Vertrek zonder zorgen!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?