FB

Ervaringen "Wandeling Wenen, van Strauss tot Hofburg"

72 ervaringen

- 9 september 2018 - MD

Hele leuke wandeling die veel hoogtepunten van wenen laten zien. Veel informatie hetgeen de wandeling levendig maakt. Aanrader!

- 2 september 2018 - Chantale Mertens

Zeer mooie wandeling. Alle belangrijke bezienswaardigheden van dit deel van Wenen zaten er in. Je passeerde ook genoeg terrasjes om iets te drinken en even uit te rusten.

- 29 augustus 2018 - Mario

Erg bruikbaar. Fijn om te gebruiken.

- 26 augustus 2018 - Marie

Was te uitgebreid, maar in delen prima te gebruiken

- 21 augustus 2018 - guy raes

Geweldige hulp bij het verkennen van Wenen. Mooi voorbereide wandelingen en tips ! Sterke aanrader ! guy

- 14 juni 2018 - Lieven Huybs

Ik heb de reisgids afgedrukt en heb ondertussen mijn Wenenreis gepland vanaf 13 september tot 16 september. Vermits ik samen met mijn reisgezelschap twee volledige dagen in Wenen ben , en op die dagen de nodige paleizen en musea wil bezoeken , heb ik mijn wandelingen gepland op onze aankomstdag en vertrekdag . Ik verwacht er veel van en kijk ernaar uit .

- 16 mei 2018 - Jac

Net terug uit het zonovergoten Wenen. Van de eerste wandeling stukken gelopen, de tweede geheel gelopen. Ontzettend mooi.

- 13 april 2018 - el

Leuke wandelingen, prima te doen, zelf met een 85 jarige. De juiste tips wat betreft het bezoeken van de diverse dingen zoals bijvoorbeeld de Kaisersgruft. Musea liefhebbers kunnen inderdaad een halve dag vertoeven op de Hofburg. Tip voor iemand die drie dagen gaat: halve dag Schönbrun, dan langs het 100 Wasserhaus (Metro tot Schwedenplatz, dan tram 6 richting Prater en er bij de Hetzgasse uit), door naar de Prater.

- 29 maart 2018 - Leon

Het weekend van 17/03 was ijskoud in Wenen met lichte sneeuw. Dit deed echter niets af om de pracht van de stad te aanschouwen. De stad is gemakkelijk via wandelingen te verkennen. Alle bezienswaardigheden liggen niet ver van elkaar.Ook goed trein en metronetwerk.

- 7 maart 2018 - Nicole Haaksbergen

Net terug uit (het koude) Wenen. We hebben stukken van beide wandelingen gedaan en deels zelf een omweggetje eraan gekoppeld en deze met elkaar gecombineerd. Dit omdat het te koud was om een hele dag buiten te zijn. Erg leuke wandelingen, ook voor kinderen (12 en 9). Een absolute aanrader dus. Je komt net even op andere plekken. Leuke weetjes en tips. Ik ga zeker jullie site vaker raadplegen voor wandelingen in andere steden!

Koop je tickets Wenen vooraf! Geen lange wachtrijen

Koop je tickets Wenen vooraf! Geen lange wachtrijen

Dus geen verloren tijd = geen stress en je haalt meer uit je vakantie. Bovendien is de prijs veelal voordeliger en krijg je gegarandeerd toegang. Keuze uit: citypas, openbaar vervoer, kortingskaarten, museatickets, excursies, geleide bezoeken, transfers, rondvaarten, rondritten ...

va.20
Boek nu
 

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?