Ervaringen "Stadswandeling Wenen, van Strauss tot Hofburg"

164 ervaringen

- 21 juli 2022 - Simone

De wandeling door Wenen was erg leuk om te doen. De achtergrondinformatie is een leuk extra! Tijdens de route kwamen we erachter dat niet alles juist was waardoor we moesten zoeken.

- 16 juli 2022 - Jean Tilkin

Zeer interessant, alles waar we naar zochten om te bezoeken mooi in beeld gebracht en gedocumenteerd. Geweldig in de voorbereiding voor onze reis in september. Dank voor de info. MVG

- 13 juli 2022 - Veerle Peeters

Deze wandeling gaf me een goede basis om onze citytrip in Wenen te plannen. Zeer duidelijke info.

- 27 juni 2022 - Tony

Heel degelijke brochure om je reis voor te bereiden. Ook ter plaatsen fijn om de grote wandeling op te splitsen in drie of vier kortere stukken , zo kan je alles veel relaxter bezoeken !

- 18 juni 2022 - Daphne

We hebben de wandelroute gelopen en die was erg goed. Duidelijke instructies en langs de meeste highlights. Aanrader!

- 2 juni 2022 - Willycristael

Top

- 27 mei 2022 - Erna Lombaert

Was heel duidelijke ren overzichtelijke gids. Ik zag zo meteen de voornaamste bezienswaardigheden in Wenen.

- 22 mei 2022 - Dominiek Debosscher

Dankzij de wandeling van reisroutes hebben we op een vlotte wijze Wenen kunnen ontdekken. Zonder deze handige begeleiding is het wat moeilijker om vlot de weg te vinden naar alle bezienswaardigheden die Wenen biedt. Ook de beknopte uitleg die meegegeven wordt is zeer nuttig.

- 6 mei 2022 - Eveliene

Het plan is om deze zomer een tussenstop te maken in Wenen op weg naar Hongarije. Met deze stadswandeling zullen wij de hoogtepunten zien van Wenen tijdens ons verblijf aldaar.

- 23 april 2022 - Ester

Heerlijk, om de voor ons onbekende stad Wenen aan de hand van deze twee reisroutes te ontdekken. Duidelijk, afwisselend en goede informatie. En hele lekkere plekken om tussendoor op adem te komen.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?