FB

Ervaringen "Ronse wandelroute van Art deco tot fabriekssteegjes"

87 ervaringen

- 30 september 2018 - C. Pardon

Een hele interessante wandeling die je langs mooie plekjes brengt, die je misschien anders over het hoofd zou zien. Tof om op die manier de stad te kunnen verkennen.

- 6 september 2018 - Eric De Reu

Aangename dag gehad. Ook de Smaakkaart viel in de smaak.

- 3 september 2018 - URBAIN VERHELST

Heel tevreden

- 29 augustus 2018 - Logghe Mieke

Zeer handig om een uitstap voor te bereiden voor groepen: gedetailleerd plan, overzichtelijk, goede uitleg bij de bezienswaardigheden; ook aangenaam voor eigen gebruik!

- 21 augustus 2018 - Bartholomieux

mooi en goed en bovenal leerzaam

- 8 juni 2018 - Maria

Heel erg bedankt voor de fijne wandeling in een zeer mooie ietwat vergeten stad met onverwachte schatten. Spijtig was de Passage dicht op dinsdag.

- 22 mei 2018 - Patrick

Wat een aangename verrassing en mooie wandeling. Stond al een tijdje op de planning, nu gelukt en we hadden mooi weer. Ronse is aan een revival bezig. Wij hadden geluk, er stonden enkele pareltjes fan oldtimers op de markt. Tip : wij stonden gratis geparkeerd achter het Barratstraatje (cité de Barrat), wij pikten van daaruit de wandeling op!

- 19 maart 2018 - Franky Ferla

We hebben echt genoten van deze wandeling. Veel interessante weetjes te weten gekomen en ook fel genoten van het bezoek aan de crypte.

- 9 februari 2018 - WAUTERS JOS

Was zeer aangenaam. Nooit eerder in Ronse geweest. Zijn écht van plan om dat nog eens over te doen. Zeer afwisselende wandeling en regelmatig echt verbaasd van wat we zagen. En dan de natuur. Schitterend landschap. Als jullie voor het goed weer zorgen, staan wij weer in Ronse.

- 9 februari 2018 - Frank

Met een groepje vrienden deze stadswandeling gedaan. Iedereen was aangenaam verrast.Zeer interessante toelichtingen tijdens de route.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?