FB

Ervaringen "Ronse wandelroute van Art deco tot fabriekssteegjes"

90 ervaringen

- 28 december 2018 - Karine Raevens

Als inwoner van de stad vond ik het een mooie uitgebalanceerde route, die oog heeft voor een deel van de stad vooral rond de stationsbuurt

- 3 december 2018 - Marieken Eeckhout

Prachtige stadswandeling. Restaurant La Différence op de Grote Markt is een aanrader!

- 29 november 2018 - VANWOLLEGHEM PATRICIA

we hadden een aangename dag in ronse, na een vriendelijke en goede ontvangst in het info_punt zijn we onze stadswandeling begonnen, dat is zeer goed meegevallen en zijn zo veel te weten gekomen over ronse. de smaakkaart is een topper !!! voor ons zeker voor herhaling vatbaar !!!

- 30 september 2018 - C. Pardon

Een hele interessante wandeling die je langs mooie plekjes brengt, die je misschien anders over het hoofd zou zien. Tof om op die manier de stad te kunnen verkennen.

- 6 september 2018 - Eric De Reu

Aangename dag gehad. Ook de Smaakkaart viel in de smaak.

- 3 september 2018 - URBAIN VERHELST

Heel tevreden

- 29 augustus 2018 - Logghe Mieke

Zeer handig om een uitstap voor te bereiden voor groepen: gedetailleerd plan, overzichtelijk, goede uitleg bij de bezienswaardigheden; ook aangenaam voor eigen gebruik!

- 21 augustus 2018 - Bartholomieux

mooi en goed en bovenal leerzaam

- 8 juni 2018 - Maria

Heel erg bedankt voor de fijne wandeling in een zeer mooie ietwat vergeten stad met onverwachte schatten. Spijtig was de Passage dicht op dinsdag.

- 22 mei 2018 - Patrick

Wat een aangename verrassing en mooie wandeling. Stond al een tijdje op de planning, nu gelukt en we hadden mooi weer. Ronse is aan een revival bezig. Wij hadden geluk, er stonden enkele pareltjes fan oldtimers op de markt. Tip : wij stonden gratis geparkeerd achter het Barratstraatje (cité de Barrat), wij pikten van daaruit de wandeling op!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?