FB

Ervaringen "Ronse wandelroute van Art deco tot fabriekssteegjes"

125 ervaringen

- 18 februari 2020 - Paul Verstraeten

leuke wandeling, maar er mocht iets meer nuttige info verstrekt worden bij de bezienswaardigheden.

- 15 februari 2020 - Hofman Aimé

Prettige ontdekking tijdens de verkenning op zaterdag 1 februari, zijnde twee authentieke café's op de markt,, 2 openbare markten in de week, waarvan één op zaterdag, mooi wandeling in 't groen vanaf 't centrum naar het OCMW-gebouw, met een soort van amphitheater. Evenwel geen toeristische dienst in deze periode, maar wij konden terecht in de bib. In de namiddag - leuke snacks in de passage - liepen wij een gids tegen het lijf (Bernadette), die ons wilde meenemen naar het museum met een kleine groep toeristen. Hebben beleefd bedankt, omdat wij zinnens zijn in april een lang wekend te organiseren voor een groep van 23 à 29 personen. Wordt vervolgd. Vriendelijke groeten

- 8 december 2019 - chantal gadeyne

Ik zal eerlijk zijn de wandeling zit hier klaar om ze te doen en is zeker een van de volgende stadswandelingen. Ik ben overtuigd dat dit in orde zal zijn.

- 5 december 2019 - Christine

De wandeling was goed om de stad Ronse te laten zien en perfect te volgen. De stad zelf was niet gezellig om rond te lopen. De wandeling liet ons gelukkig toch nog enkele mooie plaatsjes zien.

- 2 december 2019 - Mattan Marc

Zeer goede basis voor bezoek aan Ronse

- 16 november 2019 - Hendrik De_Rycke

Een heel mooie wandeling, die we met veel plezier gedaan hebben. Maar graag hadden we nog meer uitleg gehad over de verschillende locaties en bezienswaardigheden.

- 9 november 2019 - Schollaert Dominic

Duidelijke omschrijving, zeer goed om Ronse beter te leren kennen. Correct en gemakkelijk te volgen. Wij waren zeer tevreden.

- 17 oktober 2019 - Debby

Super leuke en gezellige wandeling. Zeker in combinatie met de smaakwandeling.

- 24 september 2019 - mireille Verstraete

De wandeling in Ronse is zeker de moeite waard!👍

- 20 augustus 2019 - Katrien Steenbrugge

Ik heb genoten van de wandeling, en heb die ook volledig gedaan, zij het niet volledig in de aangegeven volgorde, wegens de rondleiding in het MUST. Mijn grootste opmerking is dat het kaartje dat bij de wandeling zit, toch wel wat beter kan.

Aanrader: B&B La Petite Bruyere De Renaix in Ronse

Aanrader: B&B La Petite Bruyere De Renaix in Ronse

Deze B&B ligt op zo'n 3 km van het centrum en is rustig gelegen. Volledig uitgeruste kamers, een binnenzwembad en huurfietsen beschikbaar. 's Morgens een uitgebreid ontbijt. Gratis parkeren en WiFi.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?