FB

Ervaringen "Ronse wandelroute van Art deco tot fabriekssteegjes"

82 ervaringen

- 8 juni 2018 - Maria

Heel erg bedankt voor de fijne wandeling in een zeer mooie ietwat vergeten stad met onverwachte schatten. Spijtig was de Passage dicht op dinsdag.

- 22 mei 2018 - Patrick

Wat een aangename verrassing en mooie wandeling. Stond al een tijdje op de planning, nu gelukt en we hadden mooi weer. Ronse is aan een revival bezig. Wij hadden geluk, er stonden enkele pareltjes fan oldtimers op de markt. Tip : wij stonden gratis geparkeerd achter het Barratstraatje (cité de Barrat), wij pikten van daaruit de wandeling op!

- 19 maart 2018 - Franky Ferla

We hebben echt genoten van deze wandeling. Veel interessante weetjes te weten gekomen en ook fel genoten van het bezoek aan de crypte.

- 9 februari 2018 - WAUTERS JOS

Was zeer aangenaam. Nooit eerder in Ronse geweest. Zijn écht van plan om dat nog eens over te doen. Zeer afwisselende wandeling en regelmatig echt verbaasd van wat we zagen. En dan de natuur. Schitterend landschap. Als jullie voor het goed weer zorgen, staan wij weer in Ronse.

- 9 februari 2018 - Frank

Met een groepje vrienden deze stadswandeling gedaan. Iedereen was aangenaam verrast.Zeer interessante toelichtingen tijdens de route.

- 21 oktober 2017 - van rillaer

Wij hebben echt een heel fijn weekend gehad in Ronse, prachtige stad, veel leuke ervaringen, we hadden de smaakkaarten gekocht, en we hebben echt genoten van de vele leuke verrassingen die we overal mochten genieten, we doen dit zeker nog eens terug, Ronse is echt een aanrader, om te bezoeken! En de omgeving is prachtig om te wandelen! een aanrader!! en we komen zeker terug!

- 8 oktober 2017 - Dominique

Ronse is een heel mooi en gezellig stadje met veel bezienswaardigheden. Heel vriendelijke mensen overal, vooral in de Dienst voor Toerisme. Het textielmuseum is een MUST (dubbele betekenis !). 's Middags hebben we in de voormalige Sint-Martinuskerk gegeten. Prachtig gedaan en zeker een aanrader, want het is er lekker eten. De wandeling is heel vlot verlopen. We hebben ons dagje afgesloten in Café De Harmonie op de markt. Goed dat zo'n nostalgie nog écht bewaard wordt.

- 12 september 2017 - Francine Defossez

Stad Ronse een aanrader, mooie art-deco wandeling, gezellige terrasjes, lekker gegeten op de markt, textielmuseum bezocht en de crypte. Gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (trein)

- 13 augustus 2017 - Marcoos

Buiten dat heel wat voetpaden er erbarmelijk slecht bij liggen was het de moeite waard, alhoewel ik mij iets meer voorgesteld had van het stationsgebouw.

- 10 augustus 2017 - Christine De Vleeschauwer

Het was een zeer mooie wandeling.Hebben de art de co wandeling samen met de stadswandeling gedaan. Een minpuntje was de start.Door werkzaamheden aan het info kantoor was het toch zoeken om de juiste startplaats te vinden.Eenmaal we die hadden verliep de wandeling vlekkeloos.Wij zijn liefhebbers van de artdeco periode en kwamen dan ook zeer gelukkig aan onze trekken.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?