FB

Ervaringen "Stadswandeling Oudenaarde, parel van de Vlaamse Ardennen"

152 ervaringen

- 15 oktober 2018 - Reinilde lauwers

Aangename, gezellige stad. Prachtige tentoonstelling in een historisch gebouw. De aansluitende wandeling was een perfecte wandeling met de nodige uitleg om een eerste kennismaking te ervaren met een voor mij ongekende stad.

- 4 oktober 2018 - ludo knevels

telkens ik museum bezoek in een stad,vraag ik aan Reisroutes of ze geen passende stadswandeling hebben. Meestal succes en zeer tevreden.

- 27 juli 2018 - NAERT, LUC

Helder, handig, gevat en verzorgde lay-out. Vriendelijke groet, Luck Naert

- 10 juni 2018 - Mieke

Leuk, je bekijkt je bestemming op een andere manier. Je komt er heel wat over te weten!

- 16 mei 2018 - Jan De Donder

Heel duidelijke reisroute zoals trouwens alle reisroutes

- 8 mei 2018 - Aad Arkenbout

Niet alleen was de stadswandeling aangenaam, de beschreven route was niet te missen, zo duidelijk. Chapeau voor onze zuiderburen!

- 28 februari 2018 - Guido

Rustige en mooie stadswandeling langs de belangrijkste gebouwen. De vernieuwde markt met centraal het schitterende stadhuis deed ons verbazen. Het Liedtspark met prachtig zicht op vijver en kasteel was rustgevend. Ondanks het koude vriesweer aangenaam vertoeven. In de zomer komen we terug om te gaan fietsen langs de donkvijver, de Schelde en de omliggende mogelijkheden.

- 20 februari 2018 - Devos

Prachtige wandeling door en rond Oudenaarde Mooie cultuur Groene natuur en heel goed weer !!

- 2 februari 2018 - Rudi

Korte maar mooie wandeling die je kennis laat maken met het mooie Oudenaarde. We hadden vroeger al het museum van de Ronde gedaan maar de stad zelf heeft ons aangenaam verrast. Vooral rond de Schelde zijn duidelijk inspanningen gedaan om de oevers her op te frissen. We komen zeker nog terug om te fietsen.

- 19 januari 2018 - francis

mooie route, maar veel uitbreidingsmogelijkheden, zoals aansluitend bvb het parcours rond de donkvijver, met mogelijkheid tot terras aan 'Den Dronk' met zicht op de waterpartij en veel mogelijkheden tot activiteiten (ideaal voor teambuilding).

Gratis stadswandeling Oudenaarde downloaden

Download autoroute Vlaamse Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?