Ervaringen "Stadswandeling Oudenaarde, parel van de Vlaamse Ardennen"

292 ervaringen

- 7 september 2021 - Lieve Bauwens

Deden 6 wandelingen Zwalmstreek : super ! Stadswandeling Oudenaarde ook.

- 20 augustus 2021 - Vandeputte Danny

We hebben de stadswandeling gedaan in oudenaarde. Heel goed beschreven, met een goede uitleg van de bezienswaardigheden. Bedankt.

- 12 augustus 2021 - Tony

De reisgids Vlaamse Ardennen, is genieten! De goede beschrijving van de auto route afgewisseld met stadswandelingen was voor ons een enorme hulp tijdens ons 3 daags verblijf rond Oudenaarde. Veel dank voor de gedetailleerde beschrijvingen van monumenten en andere bezienswaardigheden.

- 12 augustus 2021 - Hilde

Oudenaarde bezocht. Zoals altijd prima geholpen met Geert Reisroutes.

- 10 augustus 2021 - ryckx agnes

het was een goede aanvulling bij mijn parate kennis

- 6 augustus 2021 - Marianne Hoeyberghs

In deze coronatijden verkennen we ons mooie België, vooral door het maken van wandelingen waarbij we zoveel mogelijk cultuur en geschiedenis opsteken. Dit deden we o.a. in Oudenaarde, Zottegem, Ename en Geraardsbergen. Reisroutes blijkt een prima wegwijzer te zijn op alle gebied. En de info is up-to-date!

- 14 juli 2021 - BART MOERMAN

Handige, volledige en tot in de details verzorgde beschrijving

- 11 juli 2021 - Lieve Wannyn

Zeer goede wandelgids en alhoewel ik Oudenaarde tamelijk goed dacht te kennen nog heel wat pareltjes ontdekt. Een ontdekkingstocht die ik trouwens deed met vriendinnen. Tof ook dat Ronse ook aan bod kwam. Daar hebben we zowel de Stadswandeling als de Art Nouveau wandeling gedaan. Een ontdekking! Mijn vriendinnen dachten dat Ronse een marginale stad was, maar moesten hun mening toch wel bijstellen en zijn nu super fan. De prachtige omgeving van Oudenaarde en Ronse zijn dan ook de parel op de kroon. Ik hou ontzettend veel van de Vlaamse Ardennen, die naar mijn bescheiden mening de allermooiste streek van Vlaanderen is.

- 16 juni 2021 - Lieve De Deyn

topsite! Hele leuke routes om te ontdekken!!!

- 9 juni 2021 - Ludo Vancoille

Pracht site, veel informatie!

Vlaamse Ardennen 3 dagen in 3* hotel halfpension

Vlaamse Ardennen 3 dagen in 3* hotel halfpension

Hotel Country Lodge Moriaanshoofd ligt in Mullem, Oudenaarde, aan de voet van de Vlaamse Ardennen. Je geniet er van een ruim aanbod aan wandel- en fietsmogelijkheden. Inclusief half pension, fiets- en wandelroutes.

Gratis stadswandeling Oudenaarde downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?