FB

Ervaringen "Stadswandeling Utrecht centrum, langs grachten en steegjes"

175 ervaringen

- 17 mei 2019 - M. Sterk

Mooie wandeling, uitgeprint op pad gegaan. Twee keer was de route niet helemaal duidelijk. Ondanks dat toch het eindpunt bereikt.

- 17 mei 2019 - M. Sterk

Mooie wandeling, uitgeprint op pad gegaan. Twee keer was de route niet helemaal duidelijk. Ondanks dat toch het eindpunt bereikt.

- 15 mei 2019 - R. Arnouts

Voor een stadswandeling in Utrecht was deze beschrijving voor ons perfect. Het parkeren en vervoer per ov naar het centrum was heel duidelijk en goed aangegeven. De Stadswandeling was goed te volgen en daardoor hebben we een superdag gehad in Utrecht. Bedankt!

- 6 mei 2019 - Jan Willem

Verrassend groene route, weg van het koop-gebeuren, handig met GPS

- 2 mei 2019 - Annemarie de Ree

Hele duidelijke aanwijzingen. Erg leuk!!!!

- 1 mei 2019 - Johan

Mooie wandeling. Goed en duidelijk uitgelegd. Aanrader.

- 30 april 2019 - Micheline Cloet

Een heel aangename stad om het te ontdekken, blij dat we deze uitstap hebben genomen.

- 28 april 2019 - Emmanuel

Prima gids voor een verkennende wandeling in de stad! De voorgestelde randparking Westraven stond helaas van 's morgens vroeg reeds compleet vol (midweek). Zijn er andere parkeergelegenheden, naast de dure centrumparkings, die desgevallend in de gids opgenomen kunnen worden? De wandeling op zich, de terrasjes, de mensen en de stad Utrecht: toppie!

- 24 april 2019 - Van Regenmortel Dirk

De stadswandeling door jullie voorgesteld om te volgen,na het downloaden, was prima. De uitleg inzake de bezienswaardigheden was zeer goed. Alles was zeer goed uitleg en gemakkelijk te volgen. Alhoewel ik de ganse w<wandeling niet hebben kunnen doen, ben ik toch de menig toegedaan dat ik zeer veel van Utrecht heb gezien. Bedankt Groetjes Van Regenmortel Dirk

- 23 april 2019 - Carine Cleemput

Zeer mooie stadswandeling, aanrader

Gratis stadswandeling Utrecht downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?