FB

Ervaringen "Stadswandeling Utrecht centrum, langs grachten en steegjes"

113 ervaringen

- 17 mei 2018 - Anne Marie

Prachtige wandeling , met heel leuke steegjes , die je anders nooit zou vinden . Ook de tips vonden we heel geslaagd !

- 18 april 2018 - Francis Decelle

Prachtige stad. Zoals steeds zijn de wandelroute en beschrijving gemakkelijk te volgen. Het spoorwegmuseum en het speelklokkenmuseum mag je zeker niet missen. Wil je de wandeling op één dag klaren zal je zeker keuzes moeten maken. Het in de route vermelde restaurant is eveneens tiptop. Wij verbleven met de camper op de camping in het park. Deze was wel erg rommelig en had veel weg van een werf. Voor een stadbezoek evenwel voldoende. Utrecht is een gezellige stad; zeker een bezoekje waard.

- 11 april 2018 - Thomas

Prachtige wandelroute, inclusief de beschrijvingen leer je de stad kennen

- 5 april 2018 - Gerard Cleuren

Dank u wel. Ik heb de wandeling compleet gemaakt en Utrecht heeft een compleet andere en verrassende indruk op me gemaakt.

- 30 maart 2018 - Theo van der Linde

Een verrassende stadswandeling door en om het centrum van Utrecht. Het grootste gedeelte van de tocht merk je nauwelijks de drukte die een dergelijke stad met zich meebrengt. Je kunt genieten van de rust in de verscholen hofjes. De informatie die de beschrijving staat laat je stilstaan bij het verleden en genieten van al dat moois. De afstand is heel goed te doen zeker als je een paar tussenstops inlast. Locaties hiervoor zijn er voldoende. Deze standswandeling is een aanrader.

- 20 maart 2018 - Theo Gils

theo gils, 15/03/2018 Toffe wandeling, zonder museumbezoek toch een 3 à 4 uur nodig. Nergens een straatje gemist.

- 14 maart 2018 - sven vercammen

Dit weekend o.a. Utrecht bezocht met behulp van de stadwandeling. Zeker de moeite waard, maar wel wat lang. We hebben hier en daar wat ingekort. Zeer gezellige stad. We hebben het spoorwegmuseum bezocht. Trek zeker een hele middag daarvoor uit. Dus voor de wandeling en eventuele museabezoeken ben je snel 2 a 3 dagen kwijt. Dus nog een reden voor ons om terug te komen.

- 7 maart 2018 - Inge

Vorige week met een temperatuur van -5°C en een ijzige oostenwind de stadswandeling van Utrecht gedaan. Je komt op plekjes waar anders niet zou komen en de beschrijving geeft net voldoende achtergrondinfo. Per geluk zijn er regelmatig tussenstops mogelijk om even op te warmen. Ik wil deze wandeling nog eens graag opnieuw doen met zomerse temperaturen. Het zal een heel andere wandeling zijn. Ondanks de koude heb ik genoten van deze stadswandeling.

- 2 maart 2018 - J. De Smedt

Eind februari hebben we de stadswandeling Utrecht gedaan - koud!! Mooie stad, kleiner dan Amsterdam maar zeker wel leuk. De stadswandeling is een beetje lang, 11 km, we hebben hem in twee dagen gedaan. Mooie plekken gezien. De Domkerk viel tegen, hebben er al heel mooie gezien, maar die van Utrecht tellen we hier niet bij. Het treinmuseum is werkelijk de moeite waard. De vuurproef was er superleuk. Twee volwassenen die aan hendeltjes en wieltjes zitten draaien, dat was lachen... Doen!

- 23 februari 2018 - bert en an

Heel goede beschrijving om Utrecht beter te leren kennen. De start liep wat fout omwille van de vele werken. Duidelijker..... roltrap naar boven nemen en vervolgens station rechts laten liggen. De parking Westraven is een aanrader. Dom Under moet je zeker doen.

Gratis stadswandeling Utrecht downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?