FB

Ervaringen "Stadswandeling Utrecht centrum, langs grachten en steegjes"

144 ervaringen

- 1 november 2018 - Guido De Vidts

Zeer goede beschrijving, alvast bedankt

- 23 oktober 2018 - Jos

Een zeer goede uitgestippelde wandeling doorheen een prachtig Utrecht. Enkel de eerste bewegwijzering wanneer men vanuit het Centraal Station doorheen Hoog Catharijne gestept is, is verwarrend. Het Zakkendragerssteegje waarnaar verwezen wordt is nergens te vinden en het is even zoeken en vragen waar het Vredeburgplein is.

- 19 oktober 2018 - roeli bindels

het was een warme zonnige oktoberdag en dus een geschikte dag om deze wandeling te doen. de wandeling was mooi, veel dingen gezien die we anders niet zouden hebben gezien, zoals de smalle steegjes en de hofjes waar mensen woonden die dit mooi aangekleed hadden met planten. heel apart. ook de uitleg over gebouwen was interessant. kortom een interessante en leuke wandeling voor mensen die iets meer willen zien van een stad.

- 18 oktober 2018 - hub

Complimenten voor deze prachtige wandelroute. Je krijgt een geweldig beeld uit het verleden van deze prachtige stad.

- 11 oktober 2018 - Rita Vl

Zalig weer met prachtige verrassende route door een leuke levendige stad. Vele kleine steegjes en veel groen langs de waterkanten . We hebben genoten. Bedankt voor de route !

- 29 september 2018 - Richard

Heerlijke wandeling langs de mooiste én onbekende plekjes van Utrecht.

- 28 september 2018 - Inge

Een hele leuke route door de ook onbekende straatjes van Utrecht. Je blijft in het centrum maar gaat net even een stapje buiten de bekende wegen. In het begin was t even zoeken (ook Utrecht heeft niet stilgelegen kwa infrastructuur) maar je komt altijd weer op de route terug. Ook de extra informatie was waardevol. Ik ken Utrecht al best lang, maar heb zeker nieuwe plekken ontdekt. Een aanrader als je zelf, zonder gids, op stap wilt gaan.

- 7 september 2018 - Sandra

Gemakkelijk te downloaden en te raadplegen Fijne uitleg bij de bezienswaardigheden Goed te volgen en duidelijk

- 5 september 2018 - Mahieu Henri

Heel interessante wandeling. Wij hebben slechts een deel van de wandeling kunnen doen. Er waren teveel aantrekkelijke terrasjes op het programma. Wij zullen op een ander tijdstip de rest doen.

- 4 september 2018 - Truus Rouleaux Halferkamps

Erg leuke wandeling een aanrader en zeer goed verwoord

Gratis stadswandeling Utrecht downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?