Ervaringen "Stadswandeling Stockholm: Ontdek het oude centrum & Djurgarden"

68 ervaringen

- 28 september 2022 - Sandy Vantornout

Uitstekende route, alle bezienswaardigheden hebben we gezien. Alsook de amfibiebus. We hebben heel veel aan jullie tips en advies 🙏❤️. Ik ben al een tijdje favoriet van jullie !!

- 22 augustus 2022 - marc vermeiren

De wandelroute is heel goed uitgewerkt en eenvoudig om te volgen

- 6 juni 2022 - Freddy Kwick

Dik in orde

- 30 mei 2022 - Ivan Decroix

Goede aanvulling van de courante reisgidsen.

- 13 februari 2022 - Theo

Leuk en heel begrijpelijk en een uitdaging om het zelf eens te doen. Scandinavië staat al jaren bij mij bovenaan.

- 7 februari 2022 - Carl

de gids is prima en heel duidelijk. Wat te waarderen valt is de kleuren van de teksten die meteen een duidelijk overzicht geeft in de volledige gids. Handig en overzichtelijk. In elk geval een aanrader!

- 27 januari 2022 - Ronald Becquet

ik heb de reisgids van zuid Zweden eens doorbladert en heb hiermee een mooie route kunnen maken om Stockholm te verkennen.

- 4 januari 2022 - Johan Teuben

Ik ben bezig om samen met mijn vrouw Coby komende zomer, met de camper, een rondreis te gaan maken door Scandinavië. Om dit goed voor te bereiden is het wel handig om over informatie te beschikken. Daarom heb ik de reisgids van Zuid-Zweden gedownload en ben ik bezig deze te bestuderen. Het plan is om met de veerboot van Rostock naar Trelleborg in Zweden te varen. Met de camper door Zuid-Zweden naar Stockholm te rijden. Niet in één keer, maar in etappes om onderweg het mooie van Zuid-Zweden te bekijken. Dan hebben we Zuid-Zweden gehad en gaan we met de veerboot van Stockholm naar Turku. Via het Finse merengebied naar Lapland. Naar Rovaniemi en vandaar via Inari naar Kirkenes en de Noordkaap. Dan terugzakken naar Kiruna voor een verblijf in het ijshotel. Doorsteken naar Noorwegen en via dit land naar het zuiden terugzakken. In Kristiansand op de veerboot naar Denemarken en via dit land en Duitsland terug naar huis. We willen hier zes weken voor uittrekken. Nogmaals, om deze reis tot een succes te maken heb je documentatie nodig. Vandaar dat ik genoemde reisgids heb gedownload. Mijn dank dat dit mogelijk is. Vriendelijke groet. Johan Teuben.

- 11 augustus 2021 - Marti

de gids nog niet in de praktijk gebruikt, maar het doorlezen geeft al zoveel voorpret en ontelbare ideeën, dat gaat helemaal goed komen

- 26 juli 2021 - Arjan van Doorn

Als groot Zweden liefhebber toch weer paar leuke tips gezien. Ben tientallen malen naar Zweden geweest maar hoofdzakelijk om lange wandeltochten in de natuur te maken. (Zuid en Midden Zweden)

Gratis stadswandeling Stockholm downloaden

Koop de volledige reisgids voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?