FB

Stadswandeling Stockholm: Ontdek het oude centrum & Djurgarden

Stadswandeling Stockholm: Ontdek het oude centrum & Djurgarden

774 x gedownload39 ervaringen
  • Startpunt: Stadshusbron, Stockholm
  • Eindpunt: Rosendalsvägen, Stockholm
  • Type: Stadswandeling
  • Afstand: 8,3 km
  • Duur: 5 uur
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Rolwagens: Ja, maar veel hellingen
  • Toeristische dienst Stockholm

Volg route op kaart met GPS-tracker

Met deze route wandel je langs alle top bezienswaardigheden van Stockholm en het eiland Djurgarden

Stockholm is de topbestemming van alle steden in Scandinavië. Niet in het minst voor zijn veelzijdig en zeer rijk aanbod aan bezienswaardigheden: musea, attracties, gebouwen, monumenten, kerken en niet te vergeten zijn prachtige ligging. Deze stadswandeling Stockholm is opgevat als één wandeling maar met bezoeken aan musea, gebouwen en monumenten dien je dit te verdelen over 2 tot 3 dagen. Reserveer alvast een volle dag voor het eiland Djurgarden. Veel plezier met deze stadswandeling!

Stockholm stadswandeling

Gratis stadswandeling Stockholm downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-track Stockholm: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.

Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

39 ervaringen

- 24 november 2017 - cauwenbergh m

de wandeling was prima uitgestippeld. we hebben gneoten van de prachtige omgeving in Gamal Stan, het Kungliga Slottet, Koninklijk hebben we bezocht ! Prachtig ! dag nadien hebben we het Vasamuseet bezocht, zeker een aanrader. op het einde vande wandeling (dag 1) hebben we ook de metro genomen om de mooie kunstwerken te bewonderen!

- 18 september 2017 - Blomme William

Interessante wandeling die over 8.3 km in circa 2 uur (zonder de stoptijden mee te rekenen) een goede indruk geeft van Stockholm met een aantal leuke en mooie bezienswaardigheden.

- 26 juli 2017 - Inge Weber

Net terug van een citytrip naar Stockholm. Op 1 van de dagen deze wandeling gekozen. Zeer veel gezien, duidelijk uitgelegd. Stockholm is ook een stad waar alles dicht bij elkaar ligt en je niet verloren kan lopen. Die dag 34.000 stappen gedaan! Overal kom je plekjes tegen om een Fika te houden dus honger zal je niet lijden. Zeker een aanrader!

- 24 juli 2017 - caroline van laere

Heb deze wandeling gebruikt deze zomer. Stockholm was onze startplaats van onze cruise en we waren een dagje vroeger gekomen om de stad te kunnen zien.Stadswandeling was hiervoor een prima leidraad. Korte en duidelijke info en duidelijke kaart. Kom zeker nog eens terug op de site kijken voor andere tips!

- 5 juni 2017 - Philtjens Ludo

Wij hebben dankzij deze wandeling op één dag, want wij waren op doortocht meet cruise, alle hoogtepunten kunnen beleven. Het is niet de eerste keer dat ik dankzij jullie zo genoten heb van een stadswandeling. Ook Kopenhagen en Tallinn waren prachtig. Bedankt Ludo en Maddy

Gratis stadswandeling Stockholm downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?