Ervaringen "Wandeling door Rotterdam langs de bezienswaardigheden"

579 ervaringen

- 21 mei 2019 - Annelies Colman

Superleuke wandeling die je de mooiste plekjes van Rotterdam laat zien. Echt een aanrader! Zeer mooi qua architectuur en omgeving en heel gezellig om te vertoeven. Supergids. Bedankt.

- 21 mei 2019 - Marino Moons

Het is een zeer goed uitgekiende stadswandeling en als het zonnetje schijnt, zoals het weekend toen wij in Rotterdam waren, is het echt de moeite om met één grote wandeling alle belangrijke bezienswaardigheden van de stad te passeren en al dan niet gewenst er wat meer tijd aan te besteden. Het was een prima leidraad om een efficiënt stadsbezoek te plegen :-) .

- 21 mei 2019 - Jocé Aarinksen van Menxel

ziet er allemaal super uit, gaan deze zeker gebruiken.

- 21 mei 2019 - eddy Tubbeckx

meerdere wandel- en fietsroutes uitstippelen en aanduiden op plattegrond.

- 20 mei 2019 - Neyt Magda

Rotterdam, onze volgende uitstap in juni. De reisgids ligt alvast klaar, want hij ziet er weer super uit. Uit ervaring met andere reisgidsen van Euroreizen weten we dat die ook deze keer goed zal gebruikt worden.

- 15 mei 2019 - [email protected]

Super mooie wandeling. Je ziet alle bezienswaardigheden. De moeite waard om te doen. Top voor wie de tocht uitschreef.

- 14 mei 2019 - Luc Van den Berghe

Na Rome, Valencia alweer een voltreffer ! Je kan niet zonder Reisroutes 👍

- 13 mei 2019 - Bea Detré

Net als de andere routes die wij reeds volgden is ook deze weeral duidelijk en zit zeker goed ineen. Rotterdam is zeker een leuke stad en de moeite waard!

- 5 mei 2019 - Ilse

Leuke gids

- 2 mei 2019 - Jpk

Prima wandeling. Heb een goed beeld van Rotterdam gekregen. Heb de indruk dat ik Rotterdam beleefd heb.

Rotterdam 3 dagen met ontbijtbuffet en fietshuur

Rotterdam 3 dagen met ontbijtbuffet en fietshuur

Het Hotel van Walsum *** ligt zeer centraal in Rotterdam, nabij het museumkwartier en op korte loopafstand van de vele winkels. En toch ligt het zeer rustig. Verblijf met ontbijtbuffet en 2 dagen gebruik van fietsen.

Gratis stadswandeling Rotterdam downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?