FB

Ervaringen "Wandeling Porto: Oude Centrum en de oevers van de Douro + kaart"

117 ervaringen

- 15 september 2019 - Mariloe baptist

De wandelingen zijn goed beschreven en handig in gebruik. We hebben heel wat mooie plekjes van deze stad kunnen ontdekken ook al waren we slechts anderhalve dag in Porto. Heel interessant! Bedankt!

- 9 september 2019 - Hans en Ineke Hoogland Akkermans

We hebben met veel plezier de wandeling door de stad Porto gebruikt. De info was erg nuttig en de route heel goed beschreven

- 28 augustus 2019 - Leen Gysemans

Deze mooie wandeling voert je inderdaad langs de spotlights van Porto. 'Need to know' en 'Nice to know' items worden duidelijk vermeld. Het start- en eindpunt van de wandeling is verschillend, maar dit hoeft geen probleem te zijn. Je kan onderbreken en later de draad terug opnemen. en het openbaar vervoer is nooit ver weg... Een aanrader!

- 27 augustus 2019 - Lieve Verdickt

De reisgids doorgenomen en meteen een citytrip geboekt. Ben benieuwd naar Porto in het echt.

- 21 augustus 2019 - Willy Cypers

Deze gids was een handig iets. Moet wel melden dat er nog veel meer te zien en te beleven was.

- 10 augustus 2019 - Vandebeeck

Handig en interessant

- 22 juli 2019 - Eddy Poffé

Top!

- 22 juli 2019 - Tony

Wij hebben nu reeds 5 jaar goede ervaring met de reisgidsen. Ook Porto is weer zeer gemakkelijk bruikbaar om onze 4 daagse naar deze stad uit te stippelen . Wij kijken altijd uit naar de stadswandeling die onze als een goede gids tekst en uitleg geeft over de diverse bezienswaardigheden. Gewoon goed!

- 20 juni 2019 - Luc Antoons

Het is onze 1ste keer dat we naar Porto gaan en daarom zocht ik stadswandelingen die ik bij jullie op de site gevonden heb. Jullie documentatie over de stadswandelingen is heel interessant en gedetailleerd. Het zal ons zeker van pas komen.

- 29 mei 2019 - Staf Van der Biest

De reisgids heeft mij zeer goed geholpen, zowel bij de voorbereiding van de citytrip als ter plaatse. Ik heb al vaak gebruik gemaakt van jullie reisgidsjes en altijd veel baat bij gehad. Bedankt.

Porto in de winter, 4 dagen incl. vlucht

Porto in de winter, 4 dagen incl. vlucht

Portobay Hotel Teatro **** heeft een bijzonder interieur in het thema van het theater, het is eveneens centraal gelegen. Prijs inclusief ontbijtbuffet en vlucht Brussel-Porto h/t met handbagage (Brussels Airlines).

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?