FB
Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Parijs, wandelen in 2000 jaar geschiedenis"

58 ervaringen

- 10 juli 2011 - Eric Moons

De hele reeks wandelroutes, zowel Parijs als de andere die we al via dit initiatief konden gebruiken, zijn een heel positive bijdrage en hulp bij elke city trip. Ook die van Parijs: een aanrader

- 24 juni 2011 - Annabelle

Ik was nog nooit in Parijs geweest. Deze route was een combinatie van bekende plaatsen met een meer alternatieve route waarop je kleinere details te zien kreeg. Je komt op de verschillende locaties via rustigere wegen. Ik zal in de toekomst zeker nog gebruik maken van de wandelroutes die op deze website worden voorgesteld (ik had dit in het verleden al gebruikt om Brugge te verkennen).

- 23 juni 2011 - John

Wij hebben een heel ander Parijs ontdekt, weg van alle drukte. De kerk "Saint-Etienne du Mont" en de "Arènes de Lutèce" hebben ons kunnen bekoren. Soms is de wegbeschrijving ietwat onduidelijk. Ook de beschreven wandelroute : "Parijs-Eifel" was een enorm positieve ervaring. Hou mij maar verder op de hoogte van jullie wandel- en andere routes.

- 20 juni 2011 - kathy Schaubroeck

Schitterende wandeling om het 'andere Parijs' te bezoeken buiten de te drukke toeristische plaatsen (behalve Notre Dame dan) Wel te verdelen over twee dagen !!

- 17 juni 2011 - Erik Larik

Ik was nog nooit in Parijs geweest. Deze route brengt je naar de beroemde plaatsen maar onderweg verlaat je toch de platgetreden paden, zo kan je rustig bekomen van de drukte. Prima gedaan, ik ga voor mijn volgende vakantie zeker deze website terug raadplegen.

- 15 juni 2011 - Wim van Raamsdonk

Leuke en mooie wandelroutes in Parijs, we hebben ervan genoten. Je komt op plekjes die niet zo door de overige touristen worden bezocht. Als je alles wil bezoeken en op je gemak loopt doe er wel de hele dag over. bedankt voor de wandeling

- 20 mei 2011 - De Smet Chris

Prachtige wandelroutes in Parijs, ik zal er deze zomer zeker van genieten. Doe zo verder, proficiat voor het fantastisch werk.

- 15 april 2011 - Antoine

Bedankt voor deze buitengewone wandeling! We reizen tweejaarlijks naar Parijs en ontdekten mooie plekjes en vooral de geschiedenis van Parijs. We kijken al uit naar de volgende wandeling.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?