FB
Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Parijs, wandelen in 2000 jaar geschiedenis"

58 ervaringen

- 28 april 2012 - rita en marcel

We hebben van deze wandeling genoten. Hebben nog voor ons onbekende straatjes gevonden.Was een heel leuke ervaring.

- 1 februari 2012 - Jallal

Ben vaker in Parijs geweest maar het blijft een stad met veel geheimen. Toch maar de wandeling gedownload. De wandeling neemt je mee naar een stuk parijs, die niet elke bezoeker ziet. Werkelijk genieten van Parijs en haar oude schoonheid. Echt een aanrader....

- 29 januari 2012 - Folkert en Tilly Post

Leuke wandeling, onverwachte plekken, we hebben er van genoten. Hebben nog wel even de Rue Mouffetard meegenomen. Kaartje was duidelijk genoeg, mijn Garmin eTrex Vista liet het afweten.

- 11 oktober 2011 - Henriette Deijlius

Superwandeling, dit was onze 12e keer in Parijs, maar we kwamen bij plekjes (arene de Lutece) die we nog niet kenden. De achtergrondinfo is prima. Wij hebben 1 x de weg moeten vragen. De andere wandelingen (Montmartre) waren ook heel leuk weer eens wat anders dan uit de boekjes

- 11 september 2011 - Canoo

Een aan te raden wandeling voor wie Parijs echt wil ontdekken.Twee dagen is echt een minimum! Meer van dat a u b.

- 6 september 2011 - Conny

Dankzij deze route kwamen in mooie oude straatjes en langs galeries, op plekken waar we anders vast niet gekomen waren. Een afwisselende route door een prachtig oud stukje Parijs, met onderweg verrassende pleintjes en plekjes!

- 16 augustus 2011 - Henny Meulepas

Omdat we beperkte tijd hadden, hebben we een gedeelte van de wandeling Vieux Paris gelopen. De route was erg leuk, maar we hadden soms problemen om de route goed te volgen. Dit heeft volgens ons te maken met het niet helder neer zetten van het verloop van de route.

- 28 juli 2011 - Katelijn Degraeve

Heel mooie dag gehad in Parijs op 22-07-2011!! Deze wandeling leerde ons een aantal plekjes kennen die ons nog onbekend waren. Ondanks het toeristisch hoogseizoen en de drukte van de dag voor de aankomst van deTour, waanden we ons in de rue chanoinesse, weg van de platgetreden paden, een beetje in de wereld van Quasimodo en Esmeralda! Het Pantheon was indrukwekkend en tegelijk historisch interssant, het musee de cluny dan weer pittoresk en romantisch. Een aanrader! Bedankt, Reisroutes! Keep up the good work, wij genieten er echt van.

- 26 juli 2011 - Vera

De wandeling heeft me veel informatie over Parijs gegeven en geholpen Parijs op een andere manier te bekijken

- 22 juli 2011 - Paul Geluykens

5e keer Parijs, door deze route hebben we 'nieuwe' dingen ondekt, maar om alles rustig te bekijken heb je wel 2 dagen nodig. (aanschuiven).

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?