FB
Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Parijs, wandelen in 2000 jaar geschiedenis"

58 ervaringen

- 9 september 2014 - eugene-houben

eifeltoren mooi in de avond tocht op de seine is een aan rader zo zie je parijs van een andere kant echt mooi ook met deze route alleen hebben de dames zich er niet aan gehouden metro verkeer is goed geregeld parijs moet je zelf beleven ook de opera is mooi zelf zou ik zeggen doe maar een deel van de kaart en ga nog eens terug dan geniet je nog meer

- 9 september 2014 - eugene-houben

eifeltoren mooi in de avond

- 11 augustus 2014 - Greet

We hebben Parijs ontdekt aan de hand van al deze wandelingen. Mooi, je ziet wat je moet zien. Enkele opmerkingen voor deze wandeling: A: de koperen plaat ligt niet 50 maar wel 25 m voor de ingang van de kathedraal 3: de ingang van het park is dicht. Je kan het park wel in via de ingang aan de Seine. D het memoriaal van de Franse gedeporteerden is niet toegankelijk.

- 7 mei 2014 - Det

Een mooie wandeling, jammer dat het regende en koud was. Jardin du Luxemburg hebben we helemaal doorkruist. Mooie tuin waar veel vertier is. Bij mooie weer volop stoelen om te genieten van zo'n en rust. Aanbeveling waard.

- 2 april 2014 - Ronald Lange

We hebben genoten van deze wandeling ondanks dat de kerk Saint-Etienne du Mont gesloten was. We zijn al heel vaak in Parijs geweest en toch hebben we tijdens de wandeling nieuwe indrukken gekregen. Vanwege de lengte hebben we de wandeling in 2 delen gelopen.

- 12 maart 2014 - Els

Wij hebben slechts het gedeelte op het Île de Cité gelopen. Dit was een leuke wandeling. We hebben alles goed gevonden en de beschrijvingen waren verhelderend.

- 14 februari 2014 - Luc

Een fijne ervaring. Je komt ook langs minder bekende plaatsen. Dank zij reisroutes.be was Parijs een stukje boeiender dan voorheen! Zeer aan te raden traject.

- 12 december 2013 - Ann

Een hele mooie en leuke wandeling door soms een stukje minder 'bekend' Parijs. De wandelroute is correct en gemakkelijk te volgen. Enkel het bijgevoegd kaartje is minder duidelijk.(Je neemt dus best je eigen plattegrond mee)

- 29 oktober 2013 - Herm & Ivon

Leuke lange wandeling, trek en voldoende tijd voor uit. Er zijn enkele onduidelijkheden in de tekst gevonden: ingang poortje naar Arenes de Lutece moet zijn No 49 ipv 51. Bezoek aan de Saint Sulpice was heel bijzonder.

- 29 oktober 2013 - Dirk Vermeulen

We zijn met 4 voor 1 dag naar Parijs geweest. Omdat we de traditionele bezienswaardigheden al voor 'gezien' hielden, hebben we jullie reisroute gevolgd. Gestart om 9h en de trein terug om 16h. Zonder er een 'koers' van te maken, heel de route met succes gevolgd. De arena midden de stad, de Pont des Arts met de slotjes, de gedenktplaats aan de 200.000 Fransen, waarvan de asse teruggekomen is uit de vernietigingskampen uit de 2e wereldoorlog en de kerk St.-Sulpice met de gnonom blijven in het directe geheugen staan. (Het Parthenon was te duur - er waren tevens grote verbouwingswerken aan de gang.) Bedankt voor de reisroute, we hebben er een mooie dag beleefd!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?