FB
Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Parijs, wandelen in 2000 jaar geschiedenis"

58 ervaringen

- 5 juli 2019 - Luc Van Acker

Altijd handig om met een goed beschreven wandeling een tocht te doen door Parijs. Je komt in straatjes, op pleintjes waar je anders nooit komt.

- 13 maart 2019 - Theo Overweg

Reeds ervaring met de complete uitvoering van de stad Amsterdam waardoor ik al ervaring had met jullie duidelijke info over Parijs. Geweldig bruikbaar en duidelijk-met alle complimenten

- 20 oktober 2017 - Boschmans rony

Leuke wandeling langs interessante en toffe plaatsjes.

- 31 januari 2017 - Daniel, 18/1/2017

Degelijk gedocumenteerde stadswandeling. Door de koude maar zeer zonnige winterdag hebben we grondig afgeweken van de route. Volgende keer doen we het vervolg. Dit was onze 6de wandeling in Parijs en we blijven maar terug gaan. Telkens ontdekken we iets nieuw, zoals nu een gezellig studentencafeetje aan het centre Pompidou..

- 12 juli 2016 - Katelijn

Zoals de vorige wandelingen heeft ook deze route ons langs mooie plekjes gebracht.

- 10 juli 2016 - Anneke Smilde

Leuk om te beginnen bij de crypte en dan een route te volgen die langs vele historische plekken leidt die je anders niet zou vinden. Een aanrader om meer van Parijs te zien en leren dan de gebruikelijke bezienswaardigheden.

- 5 juli 2016 - Michele

Goede uitleg en wegaanduiding. Gaan we zeker nog gebruik van maken.

- 25 februari 2016 - Wilmar

Mooie wandeling. Laat Parijs zien op een andere manier. Brengt je langs pleintjes, steegjes, plaatsjes waar je normaal aan voorbij gaat. Mémorial de la Déportation vonden we erg indrukwekkend, ondanks dat het niet groot is, toch indrukwekkend! De wandeling is een aanrader, al zou ik hem over twee dagen verspreiden... de kilometers zijn volgens mij alleen de route en binnen alle kerken en diverse musea slenter je ook zo een paar kilometer :-)

- 24 december 2015 - jonathan

Goed

- 16 december 2015 - Brenda

We bezoeken Parijs meermaals per jaar en hadden al veel gezien, bezocht. Toch met deze wandelroutes hebben we weer nieuwe plekjes ontdekt en hadden we een doel !

Parijs 3 dagen met tentoonstelling Toetanchamon

Parijs 3 dagen met tentoonstelling Toetanchamon

Van 23/03 tot 15/09/2019 is er een unieke tentoonstelling over de schat van Toetanchamon in Parijs. Verblijf in het centraal gelegen hotel Gaston *** incl. Thalys, ontbijt en ticket tentoonstelling.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?