Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Salzburg, stadswandeling op de tonen van Mozart"

135 ervaringen

- 22 februari 2022 - Van Der Eecken Herman

Heb hem aangevraagd, omdat in het verleden gebleken is, uit andere gidsen, dat ze duidelijk, gemakkelijk en vol tips zitten.

- 9 april 2018 - Bert

Deze stadswandelingen zijn altijd leuk om de belangrijkste bezienswaardigheden te ontdekken, op een rustig tempo met een aangename/haalbare afstand.

- 19 maart 2018 - Griet

Leuke wandeling, goed beschreven,erg leuk om zo de stad te verkennen. Zonder deze beschrijving hadden we vast dit allemaal niet gezien!

- 6 februari 2018 - C. Deconinck

Leuke wandelroute. Goede beschrijving van de bezienswaardigheden.Mooie stad.

- 15 januari 2018 - Martijn Thielen

Mooie wandeling in de Altstad van Salzburg. Zeker een aanrader. Andere wandel tips: Wandeling langs de stadsmuur op de Kapuzinerberg. Maak van de nood een deugd en kijk je ogen uit in de Rainerstrasse met wandelend van het station naar de Altstad. Heerlijke koffie bij de kiosk aan de Mozartsteg, een Weisbier in de Stieglkeller en een goed trendy diner in de lounge van Sternbrau. Salzburg: Goed voor een lang weekend weg.

- 19 oktober 2017 - Marcel Laane

De wandeling door Salzburg voerde ons langs alle bezienswaardigheden en een aantal mooie wegen die we anders niet gevonden hadden (zoals het pad onder- en achterlangs de burcht. Nog een tip. We hebben de auto gratis geparkeerd in de P-Garage aan Europastrasse 1 onder het winkelcentrum en zijn met de bus lijn 1 naar het centrum gereden. Een aanrader.

- 21 september 2017 - Els Coolen

Een hele mooie wandeling, voor herhaling vatbaar. Dank u!

- 5 september 2017 - Katrien

Wij hebben deze wandeling gemaakt en genoten van alles wat we op onze weg hebben tegengekomen. We zullen zeker nog eens terug gaan maar dan voor meerdere dagen. Wij vonden dat het plannetje niet duidelijk was. Wij zijn drie maal de weg verloren. Beter zou een plannetje zijn waar alle straten op vermeld staan en de route dan in andere kleur is getekend. Dat was de enige negatieve ervaring.

- 4 september 2017 - Hendrik Loobuyck

In het algemeen een handige gids. Je komt voorbij de belangrijkste plaatsen in het oude stadscentrum. Uiteraard moet je meer details zelf opzoeken en bezoeken zelf plannen

- 28 augustus 2017 - Tilly

Leuke en complete wandeling!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?