Ervaringen "Wandeling Honfleur: verken het oude centrum, route + kaart"

204 ervaringen

- 2 november 2020 - Kblok

Super route!! Heel duidelijk en langs veel verschillende plekjes. Hij was zeker niet lang en goed te doen! Een heel leuk stadje waar je vooral rond lunch tijd het centrum in moet wandelen!

- 25 september 2020 - Frere

het is de moeite om deze gids te downloaden en de wandeling te maken! Ik heb er 2 dagen van genoten om in Honfleur rond te wandelen en de kunstgalerijen te zien

- 14 september 2020 - De Vos Hilde

super mooie stadje stadswandeling met dat beetje meer, omdat de lus ook loopt door een park en langs het strand, waar je niet zou aan denken moest je zelf de wandeling uitstippelen. wat ik mis zijn opmerkingen in verband met mobilhomes. De kusten van Normandie zijn helemaal camperonvriendelijk gemaakt. Het zou handig zijn moesten jullie de parkeerplekken voor auto's en die voor campers mee te geven in jullie brochure. En ook of je de stad in kunt of niet.

- 26 augustus 2020 - Inge Michielsen

Gids was zeer goede leidraad voor onze trip naar Normandië. Leuke wandeling in Honfleur met mooie bezienswaardigheden. We hebben genoten, zowel van de uitstap als van de fijne informatie! Bedankt!

- 15 augustus 2020 - Eddel

Heel blij met de wandelroute. Leuk, leerzaam en niet te lang! Perfect

- 13 augustus 2020 - Mario Roelandts

Mooie wandeling. ideaal als verkenning.

- 29 juli 2020 - Johan Degryse

heel interessante gids met vele tips

- 28 juli 2020 - Anna

Deze wandeling was een aanrader! Op het laatste moment beslist om naar Honfleur te gaan voor een aantal dagen en het was leuk dat ik direct online zo'n reisroute vol historische informatie kon gebruiken. Well done!

- 28 juli 2020 - Ilse

De wandelroute van Honfleur: Erg duidelijk. Onze kinderen van 4. 7 en 9 jaar gingen mee op pad. De oudste hielp mee om uit te zoeken hoe we moesten lopen. Wandeling is erg gevarieerd; strand-tuin-stad-groen. Een aanrader. We liepen deze route begin juli 2020.

- 25 juli 2020 - Christophe de Bernard

Zeer leuke wandeling. Tijdens deze wandeling heb je meteen alle bezienswaardigheden van Honfleur gezien.

Normandië Trouville 4 dagen hotel 4* incl. ontbijtbuffet

Normandië Trouville 4 dagen hotel 4*

Best Western Hostellerie du Vallon **** in Trouville (nabij Deauville) is een bijzonder bevallig hotel, in de typische Normandische bouwstijl, met ruime en charmante kamers. Inclusief ontbijtbuffet.

va.169
Boek nu

Gratis stadswandeling Honfleur downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?