Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Stadswandeling Arras langs bezienswaardigheden en musea"

141 ervaringen

- 31 augustus 2015 - Kees Jansen

De duidelijke en gemakkelijk te hanteren wandelroute is een fijne hulp om gericht de hoogtepunten van Arras te leren kennen. De markten met kenmerkende bogen, het stadhuis en het geboortehuis van Robespierre. Deze website wordt een vaste raadgever voor volgende tochten.

- 18 augustus 2015 - José

De wandeling van reisroutes brengt je bij de belangrijkste plekjes van de stad. Fijn om Arras op die manier te verkennen. Les Boves is zeker de moeite. Wie op zoek is naar herinneringen aan WO I, vindt in Arras en omgeving zeker voldoende 'materiaal'

- 3 augustus 2015 - Wim en Francien,

Bij onze voorbereiding op een bezoek aan Frankrijk maken wij sinds een aantal jaren gebruik van de informatie op deze site en de gedownloade wandelroutes. Op deze manier ontdekken wij de mooiste en interessantste plekjes van de omgeving die wij willen bezoeken:te voet,met de fiets of per auto. De informatie is duidelijk en overzichtelijk,waardoor wij onze tijd optimaal kunnen benutten.Dit mochten wij reeds ervaren in Amiens,Bayeux,Caen,invasie-stranden Normandië,slagvelden rondom Verdun,Tours,Saumur en onlangs in Lille en Arras. Wij zullen zeker gebruik blijven maken van jullie site!

- 28 juli 2015 - Pat

prima en leuke wandeling.En toch een verrassend leuke stad met tal van cafeetjes met Belgische bieren.

- 9 juli 2015 - Christiane

Beste reisroutes, jullie doen fijn werk. Arras was voor ons drie een totale verrassing , op foto's van de grand place merk je wel dat het iets te betekenen heeft, maar bij een bezoek sta je paf van het imposante dat de twee plaatsen uitstralen. Voor ons was het een tussenstop op de weg naar de Somme uitmonding, maar we keren er terug om de wandelroute uit te proberen. Succes verder met jullie initiatief .

- 9 juni 2015 - Luc en familie

Van aan het stadhuis hebben wij de route gevolgd. De beschrijving was nauwkeurig en zo komt men gemakkelijk op interessante plaatsen. Les Boves is natuurlijk de aanrader bij uitstek.

- 30 mei 2015 - marc en nad

Mooie stadswandeling! Prachtig stadje. Lekker gespijsd in La Cave des saveurs! Ook Les Boves gezocht! Dit was een super dag!

- 18 mei 2015 - Marian en Frans

De stadswandeling was goed te volgen. De Grande Place en Place des Héros zijn we 's avond nog eens opnieuw gaan bekijken in het donker. Ze waren prachtig verlicht. Ook nog een aanbeveling is Place Victor Hugo met daarachter het park en de Citadel. Ook het museum Beaux-Arts met de tentoonstelling over Versailles (nog tot 20-3-2016 te zien) is zeer de moeite waard. De kathedraal was nog niet toegankelijk.

- 14 mei 2015 - Derycke

mooie stadswandeling in een authentiek stadje. We hadden geluk want er was net een boeken markt op een van de vele pleintjes.

- 6 april 2015 - vandepoel diane

leuke ervaring goed uitgelegd en dardoor gemakkelijk te volgen. beknopte beschrijvingen: heeft voor-en nadelen:je weet iets en kunt weer verder, maar soms te beperkt waardoor je een beetje te weinig weet

Arras 3 dagen in hotel *** inclusief ontbijtbuffet

Arras 3 dagen in hotel *** inclusief ontbijtbuffet

Hotel de l'Univers *** in Arras is gehuisvest in een vroeger jezuïtenklooster. Het restaurant heeft een uitstekende naam (half pension mogelijk). Ontbijtbuffet steeds inbegrepen.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?