Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Stadswandeling Arras langs bezienswaardigheden en musea"

141 ervaringen

- 3 augustus 2016 - Van De Slijke

Arras is een mooi stadje. De prachtige gevels op de Grand'Place en het stadhuis en belfort zijn pareltjes. Goede aanduiding waar je de wandeling kan starten en waar je kan parkeren.

- 20 juli 2016 - Veronica

Heel toffe route in Arras Blij dat ik ze had :-)

- 2 juli 2016 - Botterman Monique

Arras is verrassend mooi!

- 1 juli 2016 - Philippe Baert

Het was de eerste keer dat we in het centrum van Arras gestopt zijn en met de wandelroute kregen we in korte tijd de meeste bezienswaardigheden van Arras te zien. Bedankt hiervoor.

- 21 juni 2016 - Monique seys

Prachtige wandeling.Zeer goede uitleg.

- 18 februari 2016 - Harry Van Driessen

Prima wandeling - perfect te gebruiken.

- 18 februari 2016 - Miet

Duidelijke uitgelegde wandeling langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Arras. Zeker het musée des beaux arts met de prachtige tentoonstelling Versailles à Arras is een bezoekje waard.

- 8 februari 2016 - mestdagh Jhonny

al hoe wel ik enige ervaring heb met Arras ( Atrecht ) geef ik grif toe iets bijgeleerd te hebben . De volgweg leest als een boek en brengt U inderdaad bij de plaatsen die U moet gezien hebben . Les " bôves " = de ondergrondse wandeling startend vanuit het stadhuis vind ik wel een aanrader ,zelfs voor ouderen ( zoals ik )

- 28 december 2015 - De Venter Roos

Deze wandeling brengt je bij de belangrijke plaatsen in de Noord-Franse stad. Les Boves is niet zo aan te raden. De markt, de kathedraal enz een parel voor het oog.

- 24 september 2015 - Liliane en Paul

Gisteren en eergisteren bezochten wij het supermooie Arras. De het wandelparcours van "Reisroutes.be" stuurde ons (zoals gewoonlijk) langs de meest bezienswaardige punten. Zo ziet men zo veel mogelijk in zo weinig mogelijk tijd. Bovendien was het gisteren open-monumentendag en mochten we op veel plaatsen gratis binnen. Een echte meevaller, mede dank zij uw site.

Arras 3 dagen in hotel *** inclusief ontbijtbuffet

Arras 3 dagen in hotel *** inclusief ontbijtbuffet

Hotel de l'Univers *** in Arras is gehuisvest in een vroeger jezuïtenklooster. Het restaurant heeft een uitstekende naam (half pension mogelijk). Ontbijtbuffet steeds inbegrepen.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?