Ervaringen "München wandelroute centrum"

63 ervaringen

- 8 april 2016 - will verniest

de gids leidt naar de echte bezienswaardigheden met goede toelichting. We waren vroeger reeds eenmaal in Munchen en konden nu een goed inzicht krijgen in wat de binnenstad te bieden heeft.

- 7 april 2016 - Koen Olieslagers

Mooie stad met leuke wandelroute.

- 16 januari 2016 - Carel

Leuke en interessante route om München te leren kennen. Prachtige musea en gezellige binnenstad met heerlijke eethuizen en vaak met Italiaanse keuken. Goed te volgen.

- 26 december 2015 - Luc

Mooie route voor een eerste kennismaking alhoewel München nog veel meer te bieden heeft. Soms ook niet zo duidelijke aanwijzingen. Ga zeker ook eens langs het infokantoor, daar krijg je zeer gedetailleerde informatie

- 6 november 2015 - Buelens Marijke

Al meermaals gewandeld op jullie routes! Meestal is dat een fijne ervaring. In een vreemde omgeving voel je je wat beter thuis met een goed gidsje in de hand. Stadsroute Munchen is aan te bevelen en zorgt voor eeg goede eerste indruk van een mooie stad. De richtlijnen voor het wandelen op zich waren niet altijd even duidelijk jammer genoeg. Toch weer B edankt!

- 1 september 2015 - José

Mooie wandelroute voor een eerste kennismaking met de boeiende stad München.

- 24 augustus 2015 - paul

Mooie route voor eerste van indruk...alleen jammer dat maximillian strasse erbij betrokken is...had makkelijk gekund

- 19 augustus 2015 - Maclago

De historische wandeling van Munchen was een aanrader, geeft een mooi beeld van wat je in het historische centrum zoal kan zien. Bezoek zeker de Asamkirche, hou rekening met een flink stuk stappen : doorgaans heel grote gebouwen die je moet passeren ! Ook leuk om wandelen in de wijk Schwabingen : mooie huizen in artdeco stijl daar nog te zien.

- 16 juni 2015 - Mark

Prima route, veel gezien van de binnenstad. Ook wel een keer of twee fout gelopen door onoplettendheid en door soms andere intepretatie van de tekst. Erg fijn dat deze route gewoon gratis te downloaden en te printen is. Eerste keer dat ik deze site gebruik, maar erg tevreden.

- 1 juni 2015 - Ben de Groot

We hebben vandaag met veel genoegen de stadswandeling in München gedaan. Hij geeft een goed beeld van een groot deel van de binnenstad. Er valt wel te discussiëren over of er een mening moet gegeven worden over de kerkinterieurs. Enfin, jullie zeggen het zelf al op het laatst: smaken verschillen.

Gratis stadswandeling München downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?