FB

Ervaringen "Stadswandeling Bergen: Ontdek Mons met deze gratis wandeling"

630 ervaringen

- 27 oktober 2020 - Marc Oldyck

Zeer mooie wandeling. Openbare gratis toiletten aan het Doudou museum zijn heel netjes. Ben met de trein gegaan. Station nog steeds in verbouwing.

- 23 oktober 2020 - Gerda Mens

wij hebben genoten van de stadswandeling door Mons - een voor ons onbekende stad maar dankzij de wandeling mooie plekjes ontdekt - vooral de klim naar het Belfort is de moeite waard start van de wandeling aan gratis parking : Let op : zondag = marktdag op deze parking

- 19 oktober 2020 - yvetteke

We hebben goed gebruik kunnen maken van de kaart. De wandelroute was fijn om te doen om passeerde langs de belangrijkste bezienswaardigheden. De uitleg bij de diverse locaties was zeer handig, het was alsof we een gids bijhadden. Top, aanrader !

- 17 oktober 2020 - Veelaert Jan

Mooie wandeling. Duidelijk. Voldoende high-lights. Prachtige straatjes ontdekt.

- 7 oktober 2020 - annick raes

De wandeling was heel goed. Alles klopte nog enkel de parking bij begin van de wandeling is wel niet meer gratis. Maar za moet je in Mons nog betalen tot 14 u en zondag is het gratis parkeren. misschien is het interessant om ook een route met street art toe te voegen aan de wandeling. zo is het weekend volledig ingevuld. op de toeristische dienst van Mons waren ze enorm geïnteresseerd in je wandelaanbod en gingen ze de site reisroutes eens bekijken. Mons heeft ons positief verbaasd. veel dank

- 2 oktober 2020 - Jan

Zoals steeds, een zeer handige gids om steden te ontdekken!

- 1 oktober 2020 - Ingrid Bobbaers

Een hele leuke reisgids over Mons. De gids brengt je langs kleine straatjes waar je anders nooit zou komen. De informatie bij de gebouwen en monumenten is kort en bondig waardoor het niet te saai wordt. De wandeling is ideaal om Mons te ontdekken met natuurlijk af en toe een terrasje tussendoor.

- 30 september 2020 - Guido Deruyter

Mooie stadswandeling,geen problemen ondervonden onderweg. Wandeling met succes afgerond. Ook het mooie weer was van de partij en dit maakt het des te aangenamer.

- 29 september 2020 - Michèle

Op de terugweg van een korte vakantie in de Ardennen, besloten we nog even Mons aan te doen voor een stadswandeling. De wandeling die Reisroutes ons aanreikte leek perfect. En dat was ze ook. We vonden zonder problemen (september) plaats op de gratis parking van waaruit de wandeling vertrok. Met de zeer duidelijke wegbeschrijving geraakten we het noorden niet kwijt. En de uitleg bij de bezienswaardigheden deed ons zaken zien die we anders niet zouden hebben gezien. Ik denk hier aan de details i.v.m. het stadhuis. Een heel positieve ervaring dus. Enkel nog één tip: neem iets op over 'the passenger', het kunstwerk van Arne Quinze, in de Rue de Nimy. De wandeling komt er toch voorbij.

- 29 september 2020 - Mooie ontdekking van een onbekende stad

Mooie wandeling langs leuke straten en gebouwen.

 

Gratis stadswandeling Bergen downloaden

Download reisgids Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?