FB

Ervaringen "Wandeling Maastricht: stadswallen, shopping en cultuur + kaart"

826 ervaringen

- 14 juli 2020 - Jan

Genoten in Maastricht De route kan niet tegendraads worden gedaan ? Zal aan mij liggen maar de richting wordt alleen op het noorden weergegeven ? Vanuit de gebruikers looproute naar voren gezien is prettiger en tegengesteld lopen heeft ook meer ruimte misschien Succes

- 13 juli 2020 - Carla

👍👍

- 11 juli 2020 - Marianne van Alebeek

Top wandeling gemaakt door Maastricht, zo kom je op plaatsen die je anders nooit zou zien bijzondere pleintjes en gebouwen geschiedenis. Dit had ik niet willen missen. We komen zeker nog eens terug.

- 9 maart 2020 - Chris Hommers

Mooi ,zeker doen

- 8 maart 2020 - Caroline Tijtgat

Deze stadswandeling is juist op maat voor een citytrip naar Maastricht. Voor elk wat wils, meer hebben we niet nodig ! Bedankt voor de prima info.

- 7 maart 2020 - Rik Martens

Prima stadsgids, leuke wandeling door Maastricht. Alle facetten van de stad komen aan bod: historisch, geografisch, en leuk voor de dames uit het gezelschap economisch( winkelen) Een aanrader voor een toffe dag Maastricht.

- 1 maart 2020 - Nicole Daane

Goed beschreven stadswandeling in Maastricht.

- 29 februari 2020 - Peter

Leuke korte route

- 27 februari 2020 - Jill

Blij met de gedownloade wandeling Maastricht! Alle bezienswaardigheden liggen op de route, die ook de rustige en minder bekende plekjes aandoet. Duidelijk te volgen weg. Interessante info.

- 24 februari 2020 - Rudi

Handig in gebruik.

Maastricht 3 dagen incl. 1x diner

Maastricht 3 dagen incl. 1x diner

Hotel Monastère **** is een trendy, fonkelnieuw Boutique hotelletje dat Parijse chic ademt. In restaurant Café Louis, met terras en cocktailbar, kan je heerlijk dineren. Je logeert in het historisch hart van Maastricht.

Gratis stadswandeling Maastricht downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?