FB

Ervaringen "Wandeling Maastricht: stadswallen, shopping en cultuur + kaart"

782 ervaringen

- 15 oktober 2019 - Peter van de Werken

Ik had de route gedownload voor de GPS plus de beschrijving om een beschrijving te hebben van de bezienswaardigheden onderweg. Zowel de track voor de GPS als de beschrijving voldeden goed. Ik heb met mijn vrouw en enkele vrienden een mooie tocht kunnen maken door Maastricht.

- 10 oktober 2019 - Elisabeth

Wat een heerlijke stad is Maastricht !! Wanneer wij weg gaan kijken we vaak even op de site van "reisroutes" voor een mooie wandeling ! Geweldig altijd ! Dank jullie wel 😃👍🏽

- 9 oktober 2019 - Lou

Wandelingen geeft een goed beeld van de stad en van het stadsdeel Wyck. Dat laatste vind ik meerwaarde hebben.

- 7 oktober 2019 - Piet Verstegen

Mooie wandeling die zekeer de eerste 2 kilometer een ander en positief verrassend Maastricht laat zien. De delen door de winkelstraten bekoren mij minder, maar ik snap het wel. Had liever een aftaking gehad naar de sfinx zone achter het stadhuiswaar nieuwe delen van maastricht te zien zijn.

- 7 oktober 2019 - Bob Vannieuwenhuyse

Goede gids,duidelijke aanwijzingen.Wij hebben een prachtige wandeling kunnen maken doorheen Maastricht.Wij gaan nog terug.

- 6 oktober 2019 - tina

alhoewel niet ver weg toch altijd leuk om net een ander stukje van de stad te leren kennen

- 4 oktober 2019 - Elke

Voor het eerst gebruik van gemaakt en heel tevreden. Mooie wandelroute, langsheen de belangrijkste bezienswaardigheden. Duidelijk plannetje: voor het eerst niet verloren gelopen :)

- 3 oktober 2019 - Nancy

Mooie route! Heel duidelijk! Fantastisch om dit te kunnen gebruiken om je uitstappen te plannen 😃

- 30 september 2019 - Carel Beem

De wandeling Maastricht heb ik gedownload, maar ik heb de wandeling nog niet gelopen. Mijn ervaring is echter dat de wandelingen van reisroutes mij altijd erg goed bevallen. Ik heb hiervan verschillende routes gedownload en gelopen; o.a. Berlijn en Lissabon

- 29 september 2019 - Paul

Doen! Maastricht is een mooie, gezellige, behandelbare stad.

Maastricht 3 dagen incl. 1x diner

Maastricht 3 dagen incl. 1x diner

Hotel Monastère **** is een trendy, fonkelnieuw Boutique hotelletje dat Parijse chic ademt. In restaurant Café Louis, met terras en cocktailbar, kan je heerlijk dineren. Je logeert in het historisch hart van Maastricht.

Gratis stadswandeling Maastricht downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?