FB

Ervaringen "Stadswandeling in Luxemburg-stad"

366 ervaringen

- 9 april 2018 - Johan Anckaert

Een mooie stadswandeling maar combineer deze wandelroute met een wandeling in de Vallei van de Pétrusse. Ze brengt je tot boven op de Kirchberg. Zeker ook een aanrader!

- 4 april 2018 - WimvdW

De stad Luxemburg heeft weinig unieks voor een paar dagen toeristisch bezoek. Het centrum straalt een enorme kilheid uit, vol gestampt met protserige EU-kantoorkolossen. Thans 1 bouwput en talloze wegversperring. Knetter dure winkels. Voor midden inkomens veel te prijzig. Geen aanrader voor een uitje van een paar dagen.

- 6 februari 2018 - Annemie

Duidelijke stadswandeling. Je ziet de belangrijkste bezienswaardigheden van Luxemburgstad.Op Place d'Armes is er voldoende gelegenheid voor een hapje en een drankje. Wij zijn met de trein aangekomen en zijn op 15 min tijd zonder problemen gewandeld vanaf het Centraal station naar het startpunt Place de la Constitution.

- 4 februari 2018 - Lieve De Pril

Spijtig genoeg was de dag dat we uitgekozen hadden voor een bezoek aan Luxemburg stad een heel regenachtige dag. Toch hebben we dankzij de route, als kapstok, de stad kunnen ontdekken. We keren zeker terug bij beter weer!

- 20 november 2017 - Susy Huysmans

Goede wandeling waarbij je alle bezienswaardigheden passeert. Een aanvulling : toiletten zijn er ook in de musea en op zaterdag is het openbaar vervoer gratis.

- 11 november 2017 - Patricia Mantels

Een mooie wandeling waarbij je een goede indruk krijgt van wat de stad te bieden heeft . Je zou bepaalde bezienswaardigheden voorbijlopen zonder deze documentatie die kort maar voldoende uitleg geeft . Zeker de moeite waard ; ook in de herfst !

- 13 oktober 2017 - J. De Smedt

Heel fijne wandeling, voor de tweede maal gedownload en gewandeld. Wist je dat aan de achterzijde van het Pins Bisschoppelijk paleis, een toren staat, waarin nog een kanonbol van enkele eeuwen geleden, in de muur zit? Ik kon hem niet dadelijk vinden, een vriendelijke Luxemburgse vrouw kwam me vragen of ik de bol zocht en wees hem aan. Hij zit net boven de dakrand van het aanpalend gebouw. Tegenover de hoofdingang van het paleis lekkere koek gegeten bij Chocolate House. Een gezellige zaterdag in de stad, afgesloten met een boswandeling in de buurt van Berdorf.

- 31 augustus 2017 - Robert Blom

Hele leuke wandeling en voldoende bezienswaardigheden kunnen bekijken. De kathedraal daags erna nog bezocht, want zondagochtend was de H.Mis bezig. Daarnaast zijn op veel plaatsen in hartje centrum werkzaamheden bezig en is niet alles even goed zichtbaar hierdoor. Luxemburg Stad is echter een hele mooie stad voor een lange weekend trip!

- 31 augustus 2017 - Felix

We hebben genoten van deze wandeling. Veel groen. Mooie gebouwen, hoekjes en kantjes. De uitleg was goed en makkelijk te volgen.

- 23 augustus 2017 - Chris

Heel mooie, leuke en levendige stad. perfecte wandeling goeie terrasjes! tip op zaterdag is bus gratis !! ons hadden ze laten betalen ! gggrrr.

Alle promoties in het GH Luxemburg 2 tot 4 dagen

Alle promoties in het GH Luxemburg 2 tot 4 dagen

Onze promoties in het Groothertogdom Luxemburg zijn gebaseerd op genieten. Toppromo is een 4-daagse in Clervaux. Ook nog een 3-daags gastronomisch verblijf of een 3-daagse in Luxemburg-stad.

va.119
Boek nu

Gratis stadswandeling Luxemburg downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?