FB
Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Deze wandeling is onderdeel van de volledige reisgids

Ervaringen "Stadswandeling Londen City, van Tower Bridge tot Tate Modern"

135 ervaringen

- 14 december 2019 - Louis Kriesels

Gemakkelijke gids. Aan de hand van de wandelingen zie je heel veel van Londen. Aangevuld met wat eigen creativiteit door af en toe eens af te slaan is het de handleiding voor een leuke en interessante dagvulling. Dus downloaden die gids voor je op pad gaat........

- 25 november 2019 - Anita van hamme

Ik heb de gids gedownload voor mijn dochter en schoonzoon om te gebruiken voor hun huwelijksreis. Het is de 1ste maal dat zij beiden naar Londen zijn geweest. Volgens hen was alles perfect te volgen via de routes en waren zeer tevreden.

- 13 augustus 2019 - Monique Van Nieuwenhove

Mooie wandeling, goede routebeschrijving , deze wandeling bracht ons langs onbekende plekjes in Londen waar we anders nooit aandacht zouden voor gehad hebben.

- 14 maart 2019 - Marleen

De wandeling was een mooie leidraad om een deeltje van London beter te leren kennen. Er wordt ook aandacht besteed aan originele plekjes, weetjes. Top!

- 14 januari 2019 - Bronselaer Helga

Zeer interessant , mooie wandeling en goede uitleg 👍

- 23 oktober 2018 - Garfield

Fijne gids, we hebben de wandelingen wel ingekort, even de tijd voor nemen en dan wandel je 2 dagen beiden ruim 6 à 7 km. Shoppingdeel highlights eruit gehaald en aan wandeling 1 en 2 verbonden. Met een ovdagkaart super te doen. We zijn zeer tevreden over de gidsen, de highlights kennen de meeste wel, het zijn de kleine verstopte monumentjes die het speciaal maken. Ook voor kinderen en pubers erg interessant. Altijd goede kaarten erbij, je kunt de gids afdrukken of mobiel meenemen. De prijs is ook netjes, want voor heel veel kleine steden en wandelingen mag je ze gratis downloaden, dus een bijdrage voor de wereldsteden is een mooie manier om het rendabel te houden.

- 10 mei 2018 - KUIPERS

Prima wandeling! Mooi, leuke dingen om te bezoeken en lekker eten en drinken op de route!

- 22 juni 2017 - Patty

Had de 3 reisroutes van Londen meegenomen : het is perfect mogelijk om telkens een deel van route te doen. Ontzettend mooie en aparte routes, een aanrader!

- 8 juni 2017 - bart

Zeer fijne wandelingen met plaatsen waar je niet zo snel zou komen tijdens een normaal bezoek. Soms wel even zoeken maar maakt onderdeel uit van het ontdekken van een stad. Hebben geen museum bezoeken gedaan en daardoor is de lange wandeling zeer goed haalbaar in 1 dag. Een aanrader.

- 5 juni 2017 - Tuulia

Dit was een heel goede wandeling om op korte tijd de meeste bezienswaardigheden te zien. Goed te doen met kinderen. Af en toe moeten zoeken naar de beschreven weg, maar met het plannetje erbij was dit geen probleem. Ideaal voor ons gezin

Londen alle promoties incl. Eurostar en ontbijtbuffet

Londen alle promoties incl. Eurostar en ontbijtbuffet

Ontdek nu het aanbod aan promoties naar Londen inclusief ontbijtbuffet en de Eurostar vanuit Brussel h/t. Er is een aanbod aan hotels van 3* tot 4*. Ontdek nu alle promoties!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?