FB

Ervaringen "Leuven, historische gebouwen en groen"

677 ervaringen

- 19 mei 2018 - Ina de Laat

Wij hebben goed gebruik gemaakt van de stadswandeling. Zonder deze routekaart hadden we heel wat bezienswaardigheden gemist.

- 9 mei 2018 - Marco

Mooie wandeling gemaakt met de stadsgids van Leuven die je de hele stad laat doorkruizen en wijst op allerlei bezienswaardigheden. De wandeltocht is goed beschreven en bevat een hoop achtergrondinformatie. Voor een volgende stadstrip ga ik zeker weer zoeken naar een dergelijke gids!

- 9 mei 2018 - jenny

Zeer leuke wandeling. De tuinen zorgen voor afwisseling. Meer dan 30 jaar geleden op kot gezeten in Leuven en nu toch nog veel onbekende plaatsen bezocht.

- 8 mei 2018 - Lut

Mooi uitgestippelde wandeling langs de historische hoogtepunten van de stad. Parkeertip: parkeergarage aan de Vaartkom. Je betaalt maximum 6€ per dag en een shuttle brengt je naar het centrum van de stad. Maar een bijkomende tip: neem de shuttle NIET en bekijk het geslaagde project van de stadsvernieuwing aan de Vaartkom. Begin dan je wandeling aan het Klein Begijnhof. Je dagje Leuven wordt sowieso een succes!

- 13 april 2018 - Piet

Mooie en leerrijke wandeling. Leuven bezit een schat aan bezienswaardigheden.

- 12 april 2018 - Joseph

Leuke wandeling. Alle interessante plaatsen en gebouwen kom je tegen. Prima manier om Leuven te verkennen. Zelfde Opm als C. Ter Steege: De aanduiding van bezienswaardigheden wat naar voren halen, omdat je het nu soms pas leest als je er al voorbij bent. Tip voor luie iPhone gebruikers ;-) Selecteer de tekst in het pdf-bestand en laat de iPhone het voorlezen.

- 3 april 2018 - Jean

Verrassend weekend met een gevarieerde wandeling doorheen LEUVEN. Op zondag nog eens 100-jarig bestaan van de radio meegenomen/top. Komen zeker nog eens terug om de mooiste stukjes nog eens te bezoeken. Verblijf in het hotel 'klooster' is eveneens een toppertje.

- 2 april 2018 - Kathleen

Prachtige wandeling en alles wat men wil zien komt men tegen. Na het parcour kan men zich heel goed orienteren wat waar was en kan dan je tijd spenderen in wat je het meest aanspreekt. Gewoon prima in elkaar gestoken en zeker een aanrader om de bezienswaardigheden te ontdekken.

- 27 maart 2018 - jo

jo 24-3-2018 Ik denk dat ik in herhaling val met mijn voorganger C.ter Steeg. ik kan zijn verhaal volledig onderschrijven inclusief de opmerking m.b.t. de bezienswaardigheden. Het is echt van belang om de routebeschrijving al van te voren te lezen om te voorkomen dat je de informatie van de bezienswaardigheden pas leest als je al weg bent.

- 26 maart 2018 - Bart

De route OK Het weer regen regen en nog meer regen

Gratis stadswandeling Leuven downloaden

Download Wandelboek 2

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?