FB

Ervaringen "Stadswandeling Leiden: Ontdek het oude historische centrum + kaart"

181 ervaringen

- 20 april 2019 - Saskia

Mooie wandeling, ook niet te lang, maar wel langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Leiden. Ook erg leuk als je onderweg nog even in allerlei kleine winkeltjes wil rondneuzen.

- 20 april 2019 - Trudi van der Tak

Een leuke stadswandeling in Leiden

- 10 april 2019 - Johan

was een leuke dag in leiden en met standswandeling kaart kom je op plaatsen die je anders niet zo snel ontdekt, ook met de rondvaartboot zie je Leiden van een andere kant . top dag gehad.

- 6 april 2019 - Wim von Wersch

Hele mooie beschrijving. Wij hebben genoten van de beschrijving van deze stadswandeling.

- 5 april 2019 - Paul uit dendermonde

zoals steeds gebruiken we bij onze city trips of daguitstappen de uitgestippelde wandelingen, die heel goed beschreven zijn, met goede wegbeschrijving zodat je vaak op plekjes komt die niet platgelopen zijn! ook met oog voor details en leuke verwijzingen...kortom een aanrader

- 4 april 2019 - Marjet van Wijk

Dit is een gids om zéker bij je te hebben! De route voert langs heel veel mooie en interessante bezienswaardigheden en de informatie maakt dat je net even meer ziet dan wanneer je alleen maar rondstruint - ik had aan het einde van de dag het gevoel dat ik Leiden echt heb leren kennen. De kaart is duidelijk en als je even wilt afwijken van de uitgestippelde route, dan pak je die gemakkelijk weer op. Een aanrader, nee, een must! Er staat bij - op zich al bijzonder - dat de route rolwagen toegankelijk is. En dat klopt hélemaal. Ik was met een scootmobiel en ben nergens een echt obstakel tegengekomen. Complimenten voor de makers van deze stadswandeling!

- 4 april 2019 - R van Thiel

Is een prima wandeling die ik graag aanbeveel. In de tekst staat een keer het warenhuis V&D vermeld. Dit bestaat niet meer. Heet momenteel Hudson Bay. Punt 6 in de beschrijving. Misschien handig als de tekst van de wandelroute in een ander lettertype wordt opgenomen dan de beschrijving van de bezienswaardigheden.

- 4 april 2019 - Mieke

Wat een super handige, makkelijk te lezen en goed omschreven rondleiding door Leiden. Mede door deze hebben we een heel leuk weekend in Leiden gehad en veel dingen gezien die anders verborgen hadden gebleven. Chapeau

- 3 april 2019 - Lucdek

Het was de eerste maal dat ik van deze dienst gebruik maakte. Duidelijk overzicht. Handig om als je de eerste maal een stad bezoekt, je direct een overzicht hebt van de belangrijkste items.

- 29 maart 2019 - De Mayer

Super goede gids.. Hem helemaal gedaan

Gratis stadswandeling Leiden downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?