FB

Ervaringen "Stadswandeling Leiden: Ontdek het oude historische centrum + kaart"

133 ervaringen

- 19 juli 2018 - Bernard

Leiden is nu niet meteen het mooiste Nederlandse stadje, wel aangenaam. De beschrijving brengt je wel op alle plaatsen die de moeite zijn om langs te gaan. Wij zijn niet binnen geweest in Hortus Botanicus wegens mobiliteitsproblemen van een van de deelnemers. Later een en ander opgezocht. hierover...spijtig dat wij dit moeten missen hebben. Volgende keer zeker doen.

- 7 juli 2018 - Thea

Prima route. Wel even moeten zoeken bij een afslag

- 3 juli 2018 - Erma Visbeen

We hebben ontzettend genoten van de stadswandeling. We liepen met een grote boog om het winkelgebied heen en dat was juist de bedoeling. Op verschillende punten was er een uitleg bij de poorten of historische panden waar we langs liepen/ waar we op dat moment waren. We hebben een mooi beeld van de historie van leiden en de bezienswaardigheden gekregen. Na afloop hebben we nog een rondvaart gemaakt. Dat maakt de dag wel compleet!! We hebben heerlijk/eerlijk koffie gedronken bij Cafe Abel en de lunch smaakten fantastisch bij Logica aan De Stille Rijn.

- 29 juni 2018 - Petra Visser

Het is een verrassende wandeling en een goede kennismaking met Leiden. De beschrijving is zeer duidelijk en informatief.

- 17 juni 2018 - Rieky

Duidelijk beschreven wandelroute. Brengt je op bijzondere, leuke plekjes. Absoluut een aanrader. We hebben genoten van een ander Leiden.

- 28 mei 2018 - janvandenheijkant

zeer duidelijke omschrijving met tips mooie dagje Leiden

- 27 mei 2018 - Annette Van Roy

Top. De routebeschrijving brengt je langs alle bezienswaardigheden, met een woordje uitleg. Je geniet van alles en meer. Een echte aanrader.

- 21 mei 2018 - Tineke

De wandelroute is echt een aanrader. Je komt langs de mooiste gebouwen, grachten en andere plekken van Leiden. Nooit geweten dat Leiden zo mooi is! Voor herhaling vatbaar.

- 18 mei 2018 - Robert

Zeer goed samengesteld met duidelijke wegbeschrijving

- 18 mei 2018 - MERTENS André

perfecte wandelroute: heel duidelijk en goed

Gratis stadswandeling Leiden downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?