FB

Ervaringen "Wandeling Keulen, ontdek de mooiste bezienswaardigheden van Köln"

305 ervaringen

- 3 januari 2020 - H lange

Goede tips

- 30 december 2019 - t. Severijns

Mooie route, stad niet veel gezien, wegens zeer slecht en koud weer. Zal deze zeker nogmaals gebruiken.

- 26 december 2019 - bogaerts liliane

heel mooie gids met duidelijke uitleg

- 25 december 2019 - Hans

De wandeling in Keulen was afwisselend. In de stad de brug over de Rijn en de dom, even buiten het centrum het park waar Hiroshima wordt herdacht. Er was geen ontkomen aan de kerstmarkten en de grote winkelstraten. Zichtbaar is nog steeds dat Keulen geleden heeft onder het oorlogsgeweld. Jammer dat het in december al vroeg donker wordt. Moet nog een keer terug om alles goed te bekijken.

- 24 december 2019 - Marjo Heuts

We hadden een gezellig weekend in Keulen in de Adventstijd. Mooie kerstmarkten op gezellige pleinen. En het leuke was dat de stadswandelingroute langs alle markten kwam. Weer zoals vanouds goed beschreven routes langs alle hoogtepunten van de stad (met natuurlijk de kerstmarkten voor een glaasje glühwein. Weer een toppertje

- 18 december 2019 - jacolien

een hele leuke stadswandeling, met als hoogte punt de brug met alle slotjes. heel handig dat je vanaf het station ook kan in stromen.

- 15 december 2019 - Etienne Dheedene

Steeds ga ik te rade op "reisoutes" om op trekking te gaan in diverse steden. Met deze info hoef je geen gids, werkelijk alles duidelijk beschreven. Een grote dank aan de uitgevers. Een tip, doe zo voort!

- 12 december 2019 - Vanesch Viviane

Goed gedaan, zoals gewoonlijk !

- 11 december 2019 - Marlies Goedhart

Een heel leuke en duidelijke stadswandeling. Fijn dat er een plattegrond was bijgevoegd. Hebben het idee dat we de hele stad gezien hebben, inclusief de buitenwijken. Hebben er bijna de hele dag over gedaan, met af en toe een stop in een cafeetje. Aanrader!!

- 9 december 2019 - maria

een stevige en goede wandeling om Keulen te verkennen. Men kan op verschillende punten instappen en de punten die u interesseren eruit halen.Een aanrader .

Köln en Düsseldorf 4 dagen 2 x diner

Köln en Düsseldorf 4 dagen 2 x diner

Hotel Ascari Parkhotel *** (5 minuten van treinstation). Trein naar Köln (15 min.) en Düsseldorf (25 min.). Verblijf in het hotel inclusief ontbijtbuffet en 2x diner. Geen single supplement!

Rijn 4 dagen in hotel 4* in half pension

Rijn 4 dagen in hotel 4* in half pension

Het Clostermanns Hof **** in Niederkassel heeft een unieke ligging op een groot historisch landgoed. Je kan van hieruit op korte tijd Keulen en Bonn bereiken.  Inclusief ontbijtbuffet en 3x 3-gangen keuzemenu voor het diner.

Gratis stadswandeling Keulen downloaden

Route langs de kerstmarkten Keulen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?