Ervaringen "Wandeling Keulen, ontdek de mooiste bezienswaardigheden van Köln"

347 ervaringen

- 7 mei 2023 - Jan

Fantastisch site om wandelroutes te vinden. We kwamen echt op de leukste plekjes, die we zonder routes nooit gevonden hadden.

- 1 mei 2023 - Leen Celis

Zeer tevreden. Gaan de wandeling deels doen half mei wanneer ik met mijn klas naar Keulen ga. De uitleg bij de bezienswaardigheden is OK zonder te langdradig of te uitgebreid te zijn.

- 29 maart 2023 - Hellebuyck Moniek

We hebben de stadswandeling in Keulen gedaan. Gezien we het rustig aan deden en ondertussen ook wat geshopt hebben, deden we de wandeling in 2 dagen. Het heeft een goeie indruk van Keulen en je komt ook op plaatsen waar je anders misschien niet komt. Beschrijvingen zijn heel compleet en de linken naar de verschillende musea/te bezoeken plaatsen zijn handig. Zeker een aanrader dus als je even buiten de bekendste bezienswaardigheden en winkelstraten het echte Keulen wil leren kennen. Wie interesse heeft in design en interieur moet zeker het MAKK bezoeken. Prachtige tentoonstelling van designitems.

- 28 maart 2023 - will

Op goed van de wandeling te genieten moet je meer dagen beschikbaar nemen. Zeker als je af en toe iets onderweg wil bezoeken, iets wil eten of drinken. Het is goed om er ook je tijd voor te nemen. Soms ook even een stapje opzij van de route doen.

- 23 maart 2023 - danielle van hecke

steeds zeer interessante stadswandelingen ervaren

- 30 december 2022 - Petra Verschuren

Mooie stad. We waren er tijdens de kerstmarkt waardoor alle bezienswaardigheden niet allemaal goed te zien waren maar dat had ook zijn charme.

- 18 december 2022 - V. M.

Perfect uitgelegde route die je langs alle bezienswaardigheden en musea leidt. Eveneens ideaal om de verschillende kerstmarkten te bezoeken.

- 5 november 2022 - Bert Bonte

De wandeling was top. Bedankt

- 13 oktober 2022 - Rita

Top ! We hebben de hele wandeling volledig gedaan. Heel goed uitgelegd en mooie plaatsen ontdekt in Keulen. Héél veel gezien dankzij die wandeling. We hebben een top weekendje gehad met een stralende zon !

- 27 september 2022 - Ronny

Fijne gids van Keulen gebruikt voor weekendtrip. De bezienswaardigheden zijn prima uitgelegd en de route is goed omschreven. Mooie wandeling, top gids!

Rijn 4 dagen in hotel 4* in half pension

Rijn 4 dagen in hotel 4* in half pension

Het Clostermanns Hof **** in Niederkassel heeft een unieke ligging op een groot historisch landgoed. Je kan van hieruit op korte tijd Keulen en Bonn bereiken.  Inclusief ontbijtbuffet en 3x 3-gangen keuzemenu voor het diner.

Gratis stadswandeling Keulen downloaden

Route langs de kerstmarkten Keulen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?