FB

Ervaringen "Keulen (Köln) wandelroute in drie thema's"

284 ervaringen

- 14 juni 2019 - T. Groen

Duidelijke en mooie reisbeschrijving. Wanneer je alles wilt doen, dus ook de musea, ben je wel een paar dagen bezig. Goede beschrijving. Fijn dat er een kaart bij zit.

- 14 juni 2019 - Koen Meyers

Super handig. Zeker volgen !

- 30 mei 2019 - patrick vlassak

Prachtig Hotel ,geweldig ontbijt op wandel afstand van centrum leverkusen prachtige wandeling vanaf Hotel Best Western langs beekje en langs voetbal stadion mooi zwembad en gratis bar op de slaapkamer voor herhaling vatbaar.

- 30 mei 2019 - Jeff Willems

Prachtige wandelroute

- 10 mei 2019 - Lieve

Mooie wandeling langs alle hoogtepunten met veel info. Keulen is een leuke stad met interessante monumenten, boeiende musea en het is er fijn winkelen. Ook de Rijnoever is mooi en leuk bij mooi weer.

- 7 mei 2019 - Van de Sande

We gebruiken zo goed als bij elk bezoek aan een nieuwe stad de laatste jaren de rondwandelingen van reisroutes. Ze zijn duidelijk, geven precies de juiste hoeveelheid informatie om even voor te lezen. Leuke weetjes, kennis en andere info maakt de wandelingen telkens boeiend en interressant. Het maakt topmomenten van het bezoek aan welke stad dan Ook! In dit geval werd Keulen belicht van vele kanten. We hebben er weer van genoten! Aan anderen zou ik zeggen doe er je voordeel mee. Print hem uit, wandelschoenen aan en laat je leiden door de stad en: Geniet!

- 3 mei 2019 - wilma gijsberts

keulen is een mooie stad lekker terrasje veel te zien zoals de Dom de altstad zuid en oost je kan er goed eten en drinken en er is veel te zien echt aan te velen

- 4 april 2019 - Tom de Haas

Heel blij mee!

- 13 maart 2019 - Lut Vander Bracht

Nuttige en duidelijke informatie

- 28 februari 2019 - van gasse jozef

Ik was aangenaam verrast met deze route die ons langs de voornaamste bezienswaardigheden stuurde. Ik kreeg meer inzicht in de verschillende delen van Keulen hun verschillen en contrasten Zeker een aanrader

Köln en Düsseldorf 4 dagen 2 x diner

Köln en Düsseldorf 4 dagen 2 x diner

Hotel Ascari Parkhotel *** (5 minuten van treinstation). Trein naar Köln (15 min.) en Düsseldorf (25 min.). Verblijf in het hotel inclusief ontbijtbuffet en 2x diner. Geen single supplement!

Rijn 4 dagen in hotel 4* in half pension

Rijn 4 dagen in hotel 4* in half pension

Het Clostermanns Hof **** in Niederkassel heeft een unieke ligging op een groot historisch landgoed. Je kan van hieruit op korte tijd Keulen en Bonn bereiken.  Inclusief ontbijtbuffet en 3x 3-gangen keuzemenu voor het diner.

Gratis stadswandeling Keulen downloaden

Route langs de kerstmarkten Keulen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?