FB

Ervaringen "Stadswandeling Istanbul: Sultanahmet wijk en alle top bezienswaardigheden"

16 ervaringen

- 1 juli 2019 - rogerverlinden

Zeer uitgebreide stadsgids. Zal me zeker helpen om Istanbul op een degelijke manier te verkennen 👍👍

- 26 mei 2019 - Vranckx

Goede samenvatting met duidelijke info.

- 12 december 2018 - Mariëlle Blankestijn

We hebben de Istanbul stadswandeling van A tot Z gelopen. Verdeeld over 2 dagen, omdat de bezoekjes onderweg de nodige tijd vroegen. Wél zo leuk! Tip: het zou zonder meer de moeite waard zijn de wandeling uit te breiden, of een 2e wandeling uit te werken aan de andere kant van de Galatabrug. Dit is nu heel karig. We hebben o.a. geluncht op het dakterras van Kat 5. Een aanrader!

- 16 oktober 2018 - lemiere anne

heel mooi uitgewerkte wandeling, die het ons gemakkelijk maakte de bijzonderste punten van Istanbul te ontdekken een aangename open stad dank u voor de beschrijving anne

- 3 oktober 2018 - ritva bontinck

prachtige wandeling , maar als je alles wil zien en bezoeken best spreiden over een 4 tal dagen. We hebben er van genoten . Istanbul was een zeer aangename verrassing !

- 26 september 2018 - Liesbeth van Woerkom

Afgelopen weekend 2 dagen a.d.h.v. de stadwandeling die ik via internet (google) op de website van reisroutes.be heb toegestuurd gekregen, Istanbul ontdekt. Wat een fantastische stad en mede dankzij deze zeer nauwkeurige beschrijving hebben we in 2 dagen alle hoogtepunten van de historische stad gezien. SUPER!! We hebben alleen het trappetje bij de Valedi Han niet gevonden. Heel jammer, dat had ik graag willen meemaken. Diverse Han's ingelopen op zoek naar de eerste trap aan de linkerkant, maar helaas. Dankzij de nauwkeurige beschrijving hebben we de volledige route kunnen lopen. Jammer alleen dat de blauwe moskee van binnen volledig in de steigers stond. Ik had verwacht hier met open mond door heen te kunnen lopen en misschien wel een uur lang van al het moois te genieten. Niks was minder waar. We stonden binnen 10 minuten weer buiten. De koepel was aan het zicht ontnomen. Er was een poging gedaan om een doek op te hangen die dan de koepel moest representeren, maar dat was helemaal niks. Dus jammer, maar daar kan degene die de wandeling heeft geschreven dan weer niks aan doen. Ik weet zeker dat eenieder die mij zegt naar Istanbul te gaan, ik ze deze stadswandeling in handen druk.

- 15 juni 2017 - Mirjam

Ontzettend leuke route, maar wij hebben er wel 2 dagen over gedaan. De omschreven ambachten troffen we niet op de plek waar het omschreven stond maar wel verder in de route. We hebben er enorm van genoten, echt aan te bevelen, vooral het eerste deel.

- 8 maart 2016 - Mirjam

Prima beschrijving, maar niet te doen in 1 dag als je alle gebouwen wilt bezoeken. We hebben slechts een deel van de route gedaan.

- 4 november 2015 - Nico Jan

De eerste helft ongeveer gewandeld van de route, maar je hebt 3 dagen nodig als je ook de tijd neemt om de moskeeën en het Topkapi-paleis wilt bezoeken. De achtergrondinformatie is helder en informatief! Compliment!

- 20 september 2015 - Ferdinand

top!! prima gegaan

Alle promoties Istanbul 4 dagen

Alle promoties Istanbul 4 dagen

Onze promoties Istanbul brengen je naar het hartje van de stad met voorstellen in hotels 3* en 4* inclusief ontbijt. Ook promoties met vlucht inclusief vanaf Brussel (Turkish Airlines). Ook extra's inbegrepen.

Gratis stadswandeling Istanbul downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?