Ervaringen "Stadswandeling Istanbul: Sultanahmet wijk en alle top bezienswaardigheden"

26 ervaringen

- 20 september 2022 - Barbara

Het is een bijzonder handig boekwerk dat me enorm geholpen heeft ons weekend in elkaar te zetten.

- 17 september 2022 - Michiel Meylaers

Aangename wandeling met belangrijkste bezienswaardigheden. Eventueel qanvullen tot cirkel zodat je overal kan inpikken

- 10 september 2022 - Dominique

Deze stadswandeling is net als de andere wandelingen weer een fantastische leidraad geweest tijdens ons verblijf. Het brengt je bij de belangrijkste bezienswaardigheden en zelfs nog bij enkele andere plekjes die je tijdens de meeste rondleidingen niet zou ontdekken. De routebeschrijving was niet altijd even duidelijk, vooral omdat de straatnamen niet overal vermeld staan in Istanbul, op deze manier moesten we geregeld de weg vragen wat ons in contact bracht met de lokale bevolking en soms wel tot grappige situaties leidde. We zijn ook verschillende malen "verloren" gelopen, en dat bracht ons dan weer op hele onverwachte plekjes die we anders niet ontdekt zouden hebben. De stadswandeling geeft je een beknopte uitleg over de bezienswaardigheden en laat nog ruimte om veel te ontdekken. Ik kan het iedereen aanraden en zal deze in de toekomst nog met veel plezier gebruiken.

- 29 augustus 2022 - Katrien Cuypers

Zeer goede wandeling. Omdat we een hele week in Istanbul verbleven hebben we de wandeling in twee dagen gedaan. Heel veel toppers komen aan bod. De wandeling doorkruist een heel stuk van toeristisch deel van istanbul. Aanrader.

- 5 januari 2022 - Joke

Een geweldige mooie en praktische gids.

- 2 november 2021 - Margot

Prachtige ervaring, veel gezien en gehoord mbt de stad. Ik zeg: Doen!!

- 11 oktober 2021 - VALCK

De stadswandeling was top .... heel duidelijk

- 2 januari 2021 - Jonny Naert

Mooie en overzichtelijke beschrijving met daarin ook een aantal nuttige tips en wetenswaardigheden.

- 17 augustus 2019 - wilfried merbah

fijne beknopte reisgids met nuttige info

- 31 juli 2019 - Patricia

Als het je eerste bezoek aan Istanbul is, is deze wandelroute top, met de belangrijkste bezienswaardigheden! Men kan op eigen tempo kiezen hoe lang men erover doet, wat men wel en niet wilt bezoeken, of simpelweg naar het volgende kan doorgaan. Ook de beschreven informatie is telkens nuttig en interessant.

Alle promoties Istanbul 4 dagen

Alle promoties Istanbul 4 dagen

Onze promoties Istanbul brengen je naar het hartje van de stad met voorstellen in hotels 3* en 4* inclusief ontbijt. Ook promoties met vlucht inclusief vanaf Brussel (Turkish Airlines). Ook extra's inbegrepen.

Gratis stadswandeling Istanbul downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?