FB

Ervaringen "Istanbul stadswandeling"

10 ervaringen

- 15 juni 2017 - Mirjam

Ontzettend leuke route, maar wij hebben er wel 2 dagen over gedaan. De omschreven ambachten troffen we niet op de plek waar het omschreven stond maar wel verder in de route. We hebben er enorm van genoten, echt aan te bevelen, vooral het eerste deel.

- 8 maart 2016 - Mirjam

Prima beschrijving, maar niet te doen in 1 dag als je alle gebouwen wilt bezoeken. We hebben slechts een deel van de route gedaan.

- 4 november 2015 - Nico Jan

De eerste helft ongeveer gewandeld van de route, maar je hebt 3 dagen nodig als je ook de tijd neemt om de moskeeën en het Topkapi-paleis wilt bezoeken. De achtergrondinformatie is helder en informatief! Compliment!

- 20 september 2015 - Ferdinand

top!! prima gegaan

- 20 september 2015 - Wim

Mooie route langs de belangrijkste bezienswaardigheden maar ook verassende stukken. De klim naar het dak boven de " Han" is zeker de moeite waard.

- 22 juni 2015 - annemiek

Bij het lopen door de stad had ik erg veel aan de beschrijvingen van de stad. Als je de moskeen ook bezoekt heb je wel een paar dagen nodig.

- 11 mei 2015 - Henk Feunekes

Het is een uitstekende beschrijving van de belangrijkste bezienswaardigheden van deze bruisende metropool. Wij hebben hem in 3 dagen gedaan (2 dagen oude stad en 1 dag route naar Taksimplein). Ook minder bekende bezienswaardigheden worden genoemd die, bij bezichtiging, een eyeopener blijken te zijn.

- 3 mei 2015 - Van Den Dorpe Herman

Het is een prima beschrijving die de meeste "toppers" van de stad aan doet. Het is wel aangewezen om hiervoor twee tot drie dagen te voorzien. Zelf hebben we er 6 dagen stukjes uitgeplukt.

- 29 april 2015 - DESMET M

ik was al een paar keer in Istanbul te gast en heb de wandelroute gedownload om meer info te vinden over niet zo voor de hand liggende plaatsen. Ik werd aangenaam verrast door de interessante informatie, ook over punten waar ik wel al geweest ben. Bedankt, ik ga zeer zeker nog eens terug.

- 28 april 2015 - De Munck Luc

Vrienden hadden net een WE trip geboekt naar Istanbul en hebben gebruik kunnen maken van jullie route en uitleg. Kwam goed van pas.

Gratis stadswandeling Istanbul downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?