FB

Ervaringen "Tongeren: eeuwenoude muren"

399 ervaringen

- 30 oktober 2020 - Evelien saey

Super leuke wandeling in Tongeren! Echt een aanrader!

- 25 oktober 2020 - Ilke De Greef

Heel leuke en leerrijke wandeling. Voldoende info gekregen om deze wandeling te kunnen maken. De wandeling brengt je langs de interessantste bezienswaardigheden van Tongeren.

- 22 oktober 2020 - Christ Vandemenschbrugge

prima wandelgids. alle hot spots van Tongeren in deze wandeling.

- 22 oktober 2020 - Buyle Brigitte

Wij hebben het tot nu toe nog niet kunnen doen , door de corona crisis , omdat de restaurants ook moeten sluiten , maar zoals ik de stadswandeling al doornomen heb, lees ik dat er GEEN opmerkingen zijn . Alles is hèèl goed aangegeven en ook , wat ook hèèl belangrijk is , toegankelijk met een rolwagen !!

- 20 oktober 2020 - Jan

Afwisselende wandeling langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Tongeren. Goede toelichting in de brochure. Toch even vermelden dat je op het deeltraject langs de Legioenenlaan geen voetpad hebt.

- 6 oktober 2020 - Guido Vervoort

Geachte, Wij hebben goed gebruik kunnen maken van uw stadswandeling door Tongeren ! Met o.a. bezoek aan het Gallo-Romeins museum, bezoek aan het Begijnhof en bezoek aan het begijnhofmuseum Beghina. Wij hebben ook de plaatselijke horeca ondersteund in taverne 't Gerechtshof. Bedankt Guido Vervoort

- 5 oktober 2020 - De Ceulaer

Fijne wandeling waar alle bezienswaardigheden aan bod komen. Mooie stad met fijne markt vol terrassen.

- 2 oktober 2020 - Veronique

Prachtige wandeling! Wel lang, maar je kan ze gerust in 2 keer doen. Telkens weer als wij citytrippen, download ik de wandelingen. Het is altijd het eerste wat we doen als we aankomen. Zo kunnen we de dagen erna plannen wat we van dichter willen zien of wat we effectief willen bezoeken. Steeds zijn de wandelingen een grote steun voor ons. Thanks!!

- 1 oktober 2020 - Heirbaut

zeer gedetailleerd .Zal zeker van pas komen met een dagje Tongeren

- 27 september 2020 - h.heinsbergen

deze gids is ons goed van pas gekomen, was erg duidelijk. We hebben de route gevolgd en genoten van deze mooie stad.We willen zeker nog eens een weekend in Tongeren doorbrengen...

Gratis stadswandeling Tongeren downloaden

Download reisgids Haspengouw

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?