FB

Ervaringen "Tongeren: eeuwenoude muren"

247 ervaringen

- 10 december 2018 - Marleen Van Den Berghe

deze wandelingen hebben altijd interessante weetjes !!

- 7 december 2018 - Ron van tongeren

Mooie stad, goede restaurants, leuk winkelen. Komt zeker door de naam

- 4 december 2018 - Arjan Ovaa

Wandelroute door Tongeren was afwisselend, liet stukjes van brede historie zien, was niet te lang/te kort. Kaartje (belangrijk bij wandelroutes) was ook uitstekend leesbaar. M.a.w. prima! En verbeteringen zou ik niet meteen weten.

- 3 december 2018 - Lampaert Marie-Claire

we zijn vorige week maandag geweest en hebben de ganse route gedaan. Een zeer leuke wandeling en ook zeer goed uitgelegd. Enkel door de grote werken die daar al een tijd aan de gang zijn was er geen gratis parking aan het begijnhof. Ook is de straat er niet meer en zijn de trappen ook verdwenen. Hebben dus meerder malen onze weg moeten vragen. Maar we zijn er geraakt en hebben onze tocht afgerond op een terrasje op het pleintje rechtover Ambuirix.

- 1 december 2018 - Jef Peeters

Prachtige dag gehad in Tongeren , eerst de enorme antiekmarkt , daarna het galo-romeinsmuseum ( prachtig!!! ) en een speurtocht onder de basiliek ! hier komen we zeker terug en liefst met iets beter ( fiets) weer !

- 14 november 2018 - Els Taillieu

Deze wandeling brengt je bij alle belangrijke plaatsen in Tongeren, zelfs even net buiten de ring tot bij de Romeinse Tempel en dit alles binnen een beperkte tijd. Onderweg is er voldoende gelegenheid voor een hapje en een drankje. Een aanrader.

- 29 oktober 2018 - Maggie

Al jaren gebruiken wij de wandelingen en autoroutes van Reisroutes. De korte duidelijke beschrijvingen zijn heel interessant. De routes zijn gratis terwijl in vele toeristische diensten moet betaald worden voor een wandeling. Wij vinden reisroutes TOP !

- 9 oktober 2018 - Christel Jehin

superwandeling, heel goed te volgen. Elke keer als we op vakantie gaan kom ik hier toch wel effe snollen om te kijken welke wandelingen er bij jullie zijn. Al veel wandelingen gevonden!!! Zowel voor binenn- als buitenland.

- 7 oktober 2018 - Rika Vandenberghe

Jullie reisgidsen zijn altijd zeer goed, maar voor Tongeren kwamen we duidelijk op het verkeerde moment. Door de vele wegenwerken waren zowel de parking als een deel van de wandelweg niet te bereiken. We proberen het later nog eens opnieuw. Mvg

- 29 september 2018 - Leo Bonjean

Leuke wandelroute, Tongeren kende zo ik nog niet.

Gratis stadswandeling Tongeren downloaden

Download reisgids Haspengouw

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?