FB
Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Wandelroute Gent: langs 10 musea"

54 ervaringen

- 7 februari 2019 - Richard

Al verschillende keren gebruik gemaakt van jullie reisgidsen. Is telkens een zeer goede gids voor een stadswandeling .

- 22 maart 2017 - C. Goossens

Een echte goede "basiswandeling" om Gent te verkennen. Je ziet eerst minder bekende bezienswaardigheden om uiteindelijk in het toeristische centrum terecht te komen! Een aanrader.

- 12 januari 2017 - K.van Waesberghe

Een leuke heel gevarieerde wandeling. Wij bezochten o.a. de Sint Pietersabdij. Een aanrader.

- 12 augustus 2016 - Jos Zwaan

2 interessante wandelingen gedaan in Gent, daardoor een goede indruk van de stad gekregen, ook dankzij de achtergrond informatie. Het was prachtig weer, daardoor we wilden graag buiten blijven, we zijn niet binnen in de musea geweest, dus we moeten nog een keer terug naar Gent, vooral het Textielmuseum lijkt ons erg leuk.

- 28 juni 2016 - Smets Rene

Genoten van de 3 mooie wandelroutes door Gent, ondanks het mindere weer toch een flinke meevaller. Zie hieronder de link naar mijn fotoreportage van deze tochten: https://picasaweb.google.com/111338840415624818364/6297991817300015441

- 14 februari 2016 - Eliane Cuypers

Mooie wandeling , erg veel achtergrondinformatie . We hebben ook de historische wandeling gedaan . Gent is de moeite en met alle info bij beide wandelingen doe je een perfecte eerste indruk op . We komen zeker de terug om de musea uitgebreider te bezoeken .

- 2 februari 2016 - Claudine Lavalleye

Ik was met een collega een wandeling door Gent aan het plannen voor een groep senioren en uw plan is zeer goed aan te passen voor personen met minder uithouding. Zullen er zeker een deel van gebruiken.

- 21 december 2015 - johan mercy

uitstekende wandeling, museum van industrie en textiel was zeer interessant

- 25 november 2015 - ,ut

Hele mooie wandeling, we kennen Gent zeer goed en toch zijn we op plaatsen geweest die we nog nooit gezien hadden.De auto hadden we aan st-pieters station geparkeerd. Op het einde van de wandeling moesten we dan nog wat stappen voor naar de auto te gaan, maar dat was geen probleem.

- 24 september 2015 - Martin Pronk

Duidelijk beschreven wandeling met verrassende plekjes in Gent. Deze hadden we niet zelf gevonden. Het is een lijnwandeling. Is het mogelijk er een rondwandeling van te maken? We hadden heerlijk weer en mede daardoor een geslaagde wandeling.

Uniek verblijf in Hotel Monasterium PoortAckere *** Gent
Uitstekend9,7

Uniek verblijf in Hotel Monasterium PoortAckere ***

Pal in het historische centrum van Gent ligt Monasterium PoortAckere***. De kamers zijn eenvoudig maar kregen een moderne restyling. In dit hotel kan u ook fietsen huren.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?