Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Arnhem wandelroute"

44 ervaringen

- 22 december 2020 - pollenus dirk

zeer mooie wandeling met zowel natuur, cultuur en winkels

- 24 november 2020 - GMJ van den Toorn

Dit is zoals altijd een prima gids. Ik mis nog een mooi stukje over de kroondomeinen. Paleis het Loo kan bezocht worden (nu even niet wegens een renovatie maar de kroondomeinen zijn wel te bewandelen) Hier zie je de prachtige sprengen (paraplusprengen) en de leuke en mooie jachthutten. Er zijn 3 paaltjeswandelingen waarvan de langste 13 km is. Ook geeft de Groene Wissel een wandeling (nr 250) uit van 17km. Het is in alle seizoenen zeer de moeite waard om daar te wandelen. Ook is het de moeite waard om op de fiets een tocht langs de IJssel te maken langs de Hanzesteden Doesburg en Zutphen. Het kleine plaatje Bronckhorst aandoen en met het voetveer naar de overkant van de IJssel te gaan. ( vaart tussen half arpril en oktober)

- 11 februari 2020 - Luc

zeer tevreden

- 20 april 2019 - [email protected]

nu het weer heerlijk zonnig is (20 april) is het dubbel genieten van de wandelroute in Arnhem. Een mooi combinatie van veel zien en genieten op een terras. ;-)

- 15 september 2018 - Hugo Vreven

Het eerste bezoek aan Arnhem was 'n echte meevaller en als liefhebber van geschiedenis ,- 't bezoeken zeker waard . Houdend van lang voorbije evenementen ,- ook vele eeuwen,- is Arnhem 't zeker waard om als Hoofdplaats voor Gelderland op te treden . Hou van interessante Steden en plaatsen .

- 19 juni 2018 - Nicole smets

Beschrijving stadswandeling Arnhem is uitstekend. De sfeer van de stad beantwoordt ook volledig aan de info.

- 25 maart 2018 - Natasja

Ik kan nu zeggen dat ik Arnhem gezien heb, dankzij deze stadswandeling ! Leuke informatie, en je komt van alles tegen onderweg, zoals een markt , een friettent van Sergio Herman , leuke winkels en we hebben ook de kerk en de bibliotheek bezocht.

- 17 januari 2018 - Paquay Frans

We hebben deze gids gebruikt bij ons bezoek aan Arnhem. Zeer goede stadstoer die er in staat. Zowel de grandioze parken als de binnenstad. Met deze gids in de hand zie en beleef je Arnhem zonder veel te missen.

- 31 december 2017 - Erna

Fijne stadswandeling, de moeite om te zien zijn zeker de bibliotheek met een erfgoedmuseum op de benedenverdieping en het oorlogsverhaal in het museum aan de brug aan de Rijn.

- 31 oktober 2017 - Peter Harmsma

heel bruikbare route, leuk om te ervaren en de andere info te lezen

Alle promoties Gelderland 2 tot 5 dagen

Alle promoties Gelderland 2 tot 5 dagen

Een ruim aanbod aan promoties voor een weekendje weg of een fietsvakantie in Gelderland, zowel nabij de Veluwe als in de Achterhoek. Divers aanbod om te wandelen, te fietsen of gewoon te genieten. 

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?