FB

Ervaringen "Rocroi: wandelen in een versterkt stadje"

22 ervaringen

- 17 juli 2019 - Philippe Barbez

Mooie vesting. Jammer dat er niet wat meer informatieborden op het vesting parcours staan. Het is lang niet evident om de diverse elementen van een vesting te zien, laat staan te begrijpen

- 1 juli 2019 - Maes Ingrid

Leuke wandeling, lekker gegeten in een restaurantje aan de omwalling

- 14 juni 2019 - Ingrid Maes

Super leuk stadje, zeer lekker gegeten aan de stadswallen

- 14 augustus 2018 - Tine Van Haelst

de wandeling is super !! 1 puntje ter verbetering - er is wel degelijk mogelijkheid om iets te drinken, zelfs iets te eten. Wij hadden de mogelijkheid om de wandeling aangeboden door VVV mee te maken - een enthousiaste warme gids die met heel veel passie het verhaal vertelde. Als je op donderdagmiddag in Rocroi bent zeker een aanrader.

- 26 oktober 2017 - wilf

Heerlijk rustige wandeling op een zeer goed onderhouden grasland. Toch niet aan te bevelen voor rolstoel. Het stadje zelf is boeiend voor de geschiedenis, maar is nu toch eerder in "slaapstand".

- 28 augustus 2017 - Carine Leemans

Een fijne wandeling, goede beschrijving van dit mooie stadje. Echt de moeite om te bezoeken!

- 5 oktober 2016 - anton HENRAR

prima suggesties. We komen langs vele objecten van de vesting en bezienswaardigheden van de stad. Prima info bij VVV, leuke lunchadressen. We doen het nu ook voor een grotere historische groep uit Maastricht.

- 12 mei 2016 - rik en fabienne

klein mooi stadje,die er verlaten bijligt voor 17 u( niets is open alleen de bakker) heel vriendelijk onthaal in de toeristische dienst, wandeling is zoals beschreven, leuk door de tunnels en oude stadspoorten

- 14 november 2015 - Else Jansen

Een verrassende ontdekking van een mooi bewaard, sympathiek vestingstadje. Alleen de vermelding van de nieuwe camperplaats ontbreekt bij de beschrijving van de wandeling. Voorts was deze wandeling echt wel de moeite waard voor een fijne namiddag.

- 7 augustus 2015 - Roland

Gemakkelijke wandeling in en rond een merkwaardig, sfeervol piepklein vestingstadje. Het historisch erfgoed is er vrij goed bewaard en het marktje heeft wel een zekere charme. Op een kleine middag heb je het wel allemaal gezien.

Hotel Le Château Fort **** in burcht Sedan inclusief halfpension

Sedan 4 dagen in hotel 4* halfpension

Hotel Le Château Fort **** is gelegen binnen de burcht van Sedan. Omringd door de bossen van de Franse Ardennen, beleef je hier een heerlijke mini-vakantie. Arrangement inclusief half pension.

Gratis stadswandeling Rocroi downloaden

Download autoroute Franse Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?