Ervaringen "Wandeling Monschau: langs alle bezienswaardigheden + kaart"

296 ervaringen

- 5 mei 2015 - Hugo Peeters

zeer goede wandeling, prima informatie

- 3 mei 2015 - Hilde

We hadden prachtig weer. De wandeling is perfect uitgelegd en heel mooi. Veel trappen maar ook dat was telkens de moeite waard om ze te nemen. Een echte aanrader.

- 21 april 2015 - kristof

Heel leuk. Alles in Monschau gezien én ideaal ook voor de kindjes, zelfs voor de kleinste (4 jaar).

- 20 april 2015 - karina en eric

we hebben de wandeling gedaan op 15 april 15. Het was super mooi weer. Een echte aanrader, je ziet alles en komt ook terecht waar de meeste toeristen niet komen.

- 13 april 2015 - Herman Smits

Super. Goede leidraad om het stadje te ontdekken. Zorgen jullie ook steeds voor de zon of was dat toeval ?

- 6 april 2015 - Ve en co

Leuke wandeling! Even de mist in gegaan toen we naar de markt gegaan waren en eigenlijk rechtdoor moesten, maar uiteindelijk alles gezien!

- 4 april 2015 - Eddy Franckaert

Deden de route op 21/3/2015.Ondanks minder goede weersomstandigheden een echte aanrader. Door het perfect en duidelijk gidsen, kom je echt op elke plaats,in dit prachtige Monchau. Machtige vergezichten, authentieke gevels, gezellig keuvelen in winkelstraten. Dankzij de duidelijke en bondige ReisrouteGids geniet, op perfecte manier van dit alles. Een echte aanrader.

- 1 april 2015 - Gerard & Rina Kusters-Coninx

Ons bezoek aan Monschau heeft plaats gevonden op 22 maart 2015. Door toeval ben ik terecht gekomen op "reisroutes.be". Ik was namelijk op zoek naar een stadsrondleiding in Monschau als voorbereiding op een groepsbezoek aan dit historisch waardevol maar ook betovend Monschau. Wij waren eerder al in Monschau maar we hadden altijd de indruk dat we "iets" niet gezien hadden. Door de route van "reisroute.be/Monschau" is dit verholpen. De route is "maar" 2,5km maar op deze afstand heb je alles gezien en in combinatie met een terras en/of een etentje is het toch een dagbezoek. Wij hadden op 22 maart wel de verkeerde locatie uitgekozen om 's middags iets te eten want voor een eenvoudige soep moesten we meer dan een uur wachten en dan waren ze nog verwonderd dat we er een opmerking over maakte. Ondertuussen heb ik ook al andere plaatsen bekeken op "reisroutes.be" en daar staan nog plaatsen bij die ons kunnen verwachten. Reisroutes.be, BEDANKT.

- 26 maart 2015 - Roland Uyttenhove

Onze reis is gepland voor 17 tot 20 mei. Dus nog geen ervaring te noteren. Alleen vraag ik me af op er geen betere kaarten bestaan van de regio dan de kaart van freytag & berndt (teveel detailinformatie die de kaart nogal onduidelijk maken). ANTWOORD redactie: We hebben geen kennis over de kaarten van de regio maar bij de toeristische dienst kan u kaarten kopen van de regio. Maar geen idee van welke uitgever ze zijn. Ze lijken ons in elk geval toch ook wel redelijk gedetailleerd. De toeristische dienst van Monschau en regio ligt langs de wandelroute in Monschau.

- 24 maart 2015 - Ad Hofman

Een schitterende rondrit met een aantal leuke wandelingen. Jammer dat we een beetje koud en nat weer hadden. We zaten in hotel Ewertz in Insul. Ook een aanrader. Jammer dat de kamers op de bovenetage een beetje slecht te verwarmen waren

Gratis stadswandeling Monschau downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?