FB

Ervaringen "Wandeling Düsseldorf: van de Oude stad tot moderne Medienhafen"

141 ervaringen

- 4 augustus 2017 - Jack

Mooie wandeling. Wij zouden de medivenhaven echt in de wandeling opnemen. Moderne architectuur. Mooie anekdotes erbij. Een aanrader! Let op de ronde reclamezuilen.

- 23 juli 2017 - Marcel Meynen

Weekendje doorgebracht in Düsseldorf en geprofiteerd van het mooie weer en de duidelijke beschrijving van de wandeling. De uitbreiding naar de Medienhafen kan eigenlijk gerust weggelaten worden en vervangen door een uitgebreidere route in de Altstadt.

- 20 juli 2017 - Ronald

Wat een leuke stad. We logeerden in een hotel in het centrum. Mooie oude huizen en een gezellige wandelpromenade langs de Rijn.

- 18 juli 2017 - Danny Devolder

Hallo, Verleden week hebben we 3 dagen doorgebracht in Dusseldorf. Met de wandelroute langs de bekende bezienswaardigheden was dit leuke bedoening. De oude stad is heel interessant met héél goede restaurantjes. Een aanrader dus. Danny.

- 18 juli 2017 - d de swart

duidelijke en leuke route, ben eigenlijk niet anders van jullie gewend. Leuk hoor

- 16 juli 2017 - georges vanoirbeek

Leuke en afwisselende wandeling. Veel gezien van deze unieke stad

- 13 juli 2017 - Wim

We hebben een leuke wandeling door de stad gemaakt langs mooie gebouwen met mooie uitzichten.

- 7 juli 2017 - Linda

Alweer een duidelijke en mooie wandelroute! Inderdaad, Dusseldorf vonden wij ook een verassend mooie stad met een relaxte sfeer, zeker een aanrader! Behalve Kunst im Tunnel, echt zonde van je geld.

- 24 mei 2017 - Karin Thaens

Heel duidelijke en mooie wandelroute !! Dusseldorf is veel mooier dan ik gedacht had. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken.

- 19 mei 2017 - Ellen Snoek

Voor het eerst een wandelroute gedownload en gevolgd. Top! Goede ervaring. De Medienhafen is ook zeker aan te raden. Düsseldorf is onwijs leuk, gezellig en de moeite waard. Bedankt voor de duidelijke en informatieve route!

Köln en Düsseldorf 4 dagen 2 x diner

Köln en Düsseldorf 4 dagen 2 x diner

Hotel Ascari Parkhotel *** (5 minuten van treinstation). Trein naar Köln (15 min.) en Düsseldorf (25 min.). Verblijf in het hotel inclusief ontbijtbuffet en 2x diner. Geen single supplement!

Gratis stadswandeling Düsseldorf downloaden

Download kerstwandeling Düsseldorf

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?