Reisgids Zuid-Cyprus kopen voor € 5

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Stadswandeling Nicosia ontdek alle bezienswaardigheden (Lefkosia)"

- 18 oktober 2015 - Jos

Een duidelijke route. De wandeling brengt je langs de belangrijkste bezienswaardigheden. Nicosia heeft op mijn geen indruk achtergelaten, ik vond er geen bijzondere sfeer of uitstraling.

- 13 november 2014 - Jef

Een prachtige leiddraad, een goede samenvatting van de belangrijkste bezienswaardigheden en in principe geen andere gids nodig. Bedankt

- 1 juni 2014 - Turelinckx Gerda

De stadswandeling was in orde. Heel veel hebben we gehad aan de route om in de stad op de juist parking te komen en zo de wandeling te kunnen starten. Proficiat daarvoor!! Als je met de auto over de grens kom ben je niet meer verzekerd. Heel belangrijk om dat te weten. Vriendelijke groeten!

- 6 augustus 2013 - Walter

Prima stadswandeling! Je komt op plaatsen waar je zonder 'handleiding' normaal niet komt. Het turkse gedeelte, dus net de grens over, is erg mooi en authentiek!

- 9 maart 2013 - Anny

Het ziet er inderdaad weer best een mooie wandeling uit.We hebben die bijgevoegd bij de andere informatie die we al verzameld hadden,dit voor onze excursiereis die begin mei pas plaatsvindt.

- 22 januari 2013 - Martha

Het ziet er goed uit, maar onze vakantie naar Cyprus is pas later dit jaar. Hopelijk kunnen we dan de wandeling maken.

- 27 juli 2012 - christine

zeer nuttig, mooi weergegeven, zijn er nog andere bestemmingen?

- 25 juli 2012 - schaaphok

Uw informatie over Cyprus hebben wij dankbaar gedownload en gebruikt. Zij was een welkome aanvulling op de overige informatie die wij al hadden. De wandeling is nog niet gemaakt, omdat de temperatuur tijdens ons verblijf (halverwege juli 2012)te bizar hoog was om nog iets anders te doen dan de koelte van klooster Bellapais op te zoeken en te zwemmen, te lezen, te eten en te rusten. De wandeling hebben wij dus nog te goed, maar zal zeker bij een volgend bezoek worden afgelegd.

- 12 januari 2012 - Philtjens Ludo

Dit was een mooie wandeling. We kunnen niet stellen dat we ons gedurende de ganse dag ook maar 1 minuut verveeld hebben. Ik moet wel zegggen dat het oude stadsgedeelte (Turkse kant) voor ons mooier was dan het Grieks gedeelte, dat moderner was. De grensovergang was wel een bijzondere ervaring. Ludo en Maddy Ik kan dus een deze wandeling zeker aanbevelen.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?