Ervaringen "Montreuil-sur-Mer wandelroute"

111 ervaringen

- 26 mei 2015 - hilde

Goed omschreven route, zeker doen !

- 25 mei 2015 - Vandeputte K.

Mooie wandeling, zeer goede beschrijving. Gemakkelijk te volgen op het plan.

- 20 april 2015 - Yves Buccauw

Zeer mooie wandeling op de omwalling van dit middeleeuws stadje. Prachtig uitzicht op het omliggende landschap. Typische straatjes. Het hotel waar we verbleven, was er eentje om terug te keren.

- 10 april 2015 - Sylvia

Toffe wandeling langs mooie straatjes ( die je anders waarschijnlijk zou missen ) en met prachtige vergezichten vanop de omwalling. Een aanrader.

- 16 januari 2015 - Marc De Roover

Mooie wandeling en een goed te volgen route, dankzij jullie omschrijving, die een mooi overzicht geeft van het stadje.

- 24 november 2014 - Griet

Prettige wandeling. We hebben op ze op zaterdag gedaan en dus ook nog de wekelijkse markt kunnen bezoeken. De route is heel goed te doen en geeft meteen een goed overzicht van het stadje.

- 14 november 2014 - Kurt

Mooie wandeling in een pittoresk stadje.

- 11 november 2014 - Carine Van De Vijver

genoten van de mooie wandeling in een gezellig stadje. Makkelijk te volgen op het plannetje. De citadel was wel op dinsdag gesloten. Omdat we een paar dagen in Montreuil sur Mer overnachtten, konen we een ander moment nog eens terug keren. Misschien toch vermelden voor diegenen die op doorreis deze wandeling willen doen.

- 28 oktober 2014 - Ignace

Te doen voor quasi iedereen. Je krijgt een goed zicht op het leuke stadje Montreuil sur Mer. Het restaurant Darnetal is een echte aanrader.

- 28 oktober 2014 - Almar Bender

In de herfstvakantie bezochten we dit goed bewaard gebleven stadje. Genoten van het mooie weer en de prachtige wandeling. De citadel was toen we er met de wandeling langskwamen gesloten (lunchpauze) maar na de wandeling hebben we deze na alsnog kunnen bezoeken. Zeer de moeite waard een absolute aanrader! NB. Het wandelpad langs de vestingmuren is niet beveiligd met hekken en om die reden is de wandeling m.i. niet geschikt voor jonge kinderen.

Gratis preview reisgids Côte d'Opale downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?