Ervaringen "Montreuil-sur-Mer wandelroute"

111 ervaringen

- 10 december 2015 - ria

Mooi stadje en mooie wandeling. Prachtig uitzicht van op de omwalling. Heel erg van genoten !

- 14 november 2015 - Petra

Zalig dorpje, mooie wandeling. Tip: eerste zondag van de maand gratis toegang in citadel.

- 27 augustus 2015 - Patrick

Zeer mooie wandeling, niet vermoeiend en niet zeer lang. Het is een rustig stadje, je krijgt er een echt vakantiegevoel. Ook rustig om iets te eten of drinken. Vooral natuur, nostalgie en een klein beetje cultuur.

- 3 augustus 2015 - lut lozie

Heel fijne route; genoten van de vergezichten. Mooi stadje ontdekt.

- 22 juli 2015 - magda

Heel mooi, en voor velen een onbekend stadje. prachtig uitzicht vanaf de omwallingen; unieke supersmalle straatjes ontdekt (zo kom je makkelijk van de ene in de andere (winkel)straat!) héél vriendelijk personeel in het infokantoor en supersmakelijk gegeten in de bistronome.

- 22 juli 2015 - heidi verelst

het was een fijne wandeling langs de oude stadsvesten met mooie uitzichten. Hebben ervan genoten

- 29 juni 2015 - WW Vlaamse Ardennen

Deze wandeling volgen is genieten van A tot Z. Super! Probleemloos het plannetje volgen, de ogen laten dwalen over de fantastische landschappen en de sfeer opsnuiven in de kleine straatjes. 30 gelukkige mensen van WW Vlaamse Ardennen.

- 25 juni 2015 - Vercruysse jean-pierre

Het was een heel mooie wandeling maar voor mij was punt 3 niet helemaal duidelijk want als je voor die poort staat en ga je rechts dan ga je het stadje in en links kom je via een niet mooie straat terug aan de vestingen, anders heel tevreden !!

- 14 juni 2015 - David francine

Heel mooie wandeling,goed uitgelegd, makkelijk te volgen.

- 30 mei 2015 - rik

Een prachtig stadje en een mooie wandeling. Prachtige landschappen en vergezichten. Voor de moedigen (met meer tijd) is een toer beneden rond de muren ook wel de moeite waard, denk ik. Een ongelofelijke streek.

Gratis preview reisgids Côte d'Opale downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?