Ervaringen "Montreuil-sur-Mer wandelroute"

111 ervaringen

- 31 juli 2019 - Marcel Dalemans

Ziet er weer heel goed uit. We gaan het in september vaststellen.

- 30 juli 2019 - van hove joannes

Bedankt voor de opgestuurde brochures, ze zijn prachtig en nuttig. Goede reclame voor de streek waarvan wij houden

- 18 juli 2019 - Luc Verbrugge

De wandelroute was heel gedetailleerd beschreven en zo gemakkelijk te volgen. ook werden de belangrijkste bezienswaardigheden beschreven.

- 26 juni 2019 - Maria

Zeer toegankelijke wandeling, ook voor ouderen. Doordat ze op de oude vestingen loopt heb je altijd een vergezicht op de omgeving en op de binnenstad. Zeer mooi stadje. Je kunt ook gemakkelijk je wandeling op elk moment onderbreken. Talrijke drink-en eetgelegenheden rond de abdijkerk ST Saulve en op het Charles De Gaulleplein. Hier hebben we ook gratis parking gevonden.

- 25 februari 2019 - chris mahieu

mooie wandeling eventueel wat uitgebreidere uitleg over bezienswaardigheden

- 2 januari 2019 - Carine

Mooie, vriendelijke omgeving. Houd er wel rekening mee dat een groot gedeelte van de routes over verharde wegen gaat.

- 19 november 2018 - Banckaert Chantal

De folder ziet er oké uit. De route lijkt mij duidelijk maar we moeten ze wel nog eens uitstappen. Dit zal voor binnenkort zijn.

- 23 september 2018 - Antoon Haeck

Prachtige uitvoering. goed gedocumenteerd en duidelijk.

- 22 september 2018 - Van Damme Marnix

zeer aangename wandeling op de vestingen en interessant bezoek aan de citadel en dit alles onder een aangename septemberzon .

- 14 september 2018 - patricia depoutre

IS OK

Gratis preview reisgids Côte d'Opale downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?