Ervaringen "Montreuil-sur-Mer wandelroute"

111 ervaringen

- 10 augustus 2021 - Bertrand Huygens

Prachtig stadje met mooie wandelingen

- 28 juli 2020 - Jef Barzin

Echt heel handig. Een verduidelijking bij het verlaten van de citadel en het vervolgen van de wandeling over de wallen kan ter plaatse beter worden aangegeven.

- 22 juli 2020 - Maes

mooie en praktische gids om Montreuil-sur-mer, Le Touquet en Boulogne-sur-mer te ontdekken. Ook de weg terug naar Calais langs de kust is prachtig aangegeven.

- 18 juli 2020 - Dorothée Couckhuyt

Goede aangename wandeling met een mooi overzicht van de 'highlights' in Montreuil

- 17 maart 2020 - Guido Maes

Ik ken de regio al lang en kom er regelmatig. deze wandelroute voegt iets toe. Dank

- 13 maart 2020 - Guido Maes

Mooie gids die ik deze zomer zeker ga uittesten

- 22 november 2019 - putman anny

top

- 14 oktober 2019 - Vicky De Cock

Hele goeie wandeling, we hebben ze met plezier gevolgd. Mooie streek om te verkennen.

- 17 augustus 2019 - Hein Lesage

Heel aangename wandeling. Mooie variatie met vestingen, citadel en stadsstraatjes en gebouwen. Heel goed te combineren met een bezoek aan la chartreuse de Neuville een kilometer of drie verderop. Mooi zo en bedankt ! Gr Hein Lesage

- 2 augustus 2019 - Fri

Mooie wandeling met prachtige vergezichten. Goede beschrijving.

Groepsreis 5-daagse wandelvakantie Côte d'Opale 'light'

Groepsreis 5-daagse wandelvakantie Côte d'Opale 'light'

Een 5-daagse wandelvakantie Côte d'Opale 'light' met weinig hellingen en korte afstanden, geschikt voor elke wandelaar. Verblijf in een 3* hotel in Hardelot, tussen Boulogne en Le Touquet. Reisdatum: 28/07/2022.

Groepsreis 4-daagse wandelvakantie Côte d'Opale

Groepsreis 4-daagse wandelvakantie Côte d'Opale

Met deze wandelvakantie aan de Côte d'Opale verken je met Geert de kust vanaf Cap Gris Nez tot Le Touquet. Afwisseling troef met wandelingen aan de kust en het binnenland. Afreisdata 2022: 1 en 8 oktober.

Gratis preview reisgids Côte d'Opale downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?