Ervaringen "Le Touquet Paris-Plage stadswandeling "

109 ervaringen

- 25 augustus 2014 - Pieter van Ginneken

Erg leuke wandeling. Eerste keer dat we een wandeling via reisroutes.be hebben gelopen. Mooie manier om Le Touquet te bezoeken.

- 7 juli 2014 - mathieu thomson

het was een heel mooie wandeling ;met veel mooie punten !! wij hebben er met ons allen van genoten ;voor iedereen gemakkelijk te doen

- 15 mei 2014 - Martine

een leuke wandeling met veel afwisseling, voor ieder wat,echt doen, wij hebben er alvast van genoten.

- 6 mei 2014 - Annie

Een leuke,goed uitgestippelde wandeling doorheen het centrum om cultuur te bekijken en doorheen de duinen en langs de jachthaven om van de natuur te genieten. Zeker doen!

- 8 maart 2014 - Carmen Wouters

Heel leuke wandeling, vooral het stuk langs de monding van de Canche en het stuk strand zonder bebouwing.

- 3 maart 2014 - guillemyn

Zeer aangename route met heel wat variatie en voor iedereen toegankelijk.Zeker een aanrader!!!

- 3 januari 2014 - kerkhof

Een zeer mooie kennismakingsroute, zowel de natuur (45ha natuurgebied) als cultuur (mooie huizen uit de 19de eeuw)zeer sfeervol tijdens de kerstperiode. Op de stadsroute ontbreekt alleen nog het Europees bekroonde stadhuis

- 22 december 2013 - verdonck

dit is nie echt een stadswandeling maar deze wandeling gaat ook langs de duinen, een héél mooie wandeling zeker doen als je in de buurt bent

- 21 november 2013 - Vangeel Eddy

Heel mooie wandeling om Le Touquet beter te leren kennen. Wij hebben ze 2x gedaan: heen en terug. Vooral het deel in de duinen en aan de jachthaven viel best in de smaak.Een aanrader!

- 17 oktober 2013 - Rita

Deze wandeling is perfect voor een eerste verkenning van Le Touquet, zowel voor natuur- als cultuurliefhebbers. Ons hotel lag op de route, maar middenin het parcours starten is geen probleem. Vooral het deel natuur/duinen heeft ons gecharmeerd.

Gratis preview reisgids Côte d'Opale downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?